• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNELER GÜNÜ

En doğru kararı vermişsiniz, o sizi kızı gibi görmüyorsa sizde onu anneniz olarak görmeyin ;)

Böyle günler bana çok sacma geliyor..kontrolsuz harcama..boyle gunlerin hic birini kutlamam ne zaman yanlarina gidersem hediyemi alip giderim..

Ama siz de cok dogru davranmışsınız..esinizin haliyle surati düşer anneler gununde annesi oglum gelin ne aldi deyince :KK53: boyle kalacak kendisi..onu dusunuyor bence

Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim anneler günü için ablamla annemiz için hediye planı yaptık
Kv.bana bugüne kadar hiç bir hediye bayramlık hacıdan hediye getirmedi
En son küçük oğluma doğum yaptım mevlüdümde hiçç bir şey para dahi takmadı
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Benim haklı olduğumu bildiği halde azcık surat asar gibi yaptı
Yaptığım doğru mu sizce?
Çok doğru.Kendisi demekki önem vermiyo özel günlere doğuma bile sizden hediye gitmezsede laf etmemesi lazım.

Almamakta haklısınız. Sizden büyük ve görmüş geçirmiş biri olarak ufacık bir hediye alıp sizin gönlünüzü almayı bilmiyorsa, sizi geçtim torunu için bile bir şey yapmıyorsa sizde yapmayın. İnsanlık bilip düzgün kayınvalide olsaymış. Bir şey yapmayıp üstüne bir de sizden bi şey bekliyorsa beklesin dursun. Bence eşiniz de almasın, kendi karısına ve çocuğuna değer vermeyen anneye karşı mesafe koymalı. Eşinizin önceliği sizsiniz ve öncelikle sizin hakkınızı gözetmeli tabi erkek milleti gerçeği görse de görmemezlikten gelirler.

Kaynanalar günü değil ki anneler günü. Gerçekten anne gibi davranan kayinvalideler hariç :dondurma: tutumunuz doğru ayrıca .

Saygı görmeyi dileyen büyüklerimiz, küçüklerine sevgi göstermeyi öğrenmeliler. Ben tek taraflı ilişkilere karşıyım.Beni de sürekli alttan alan gelinler listesine ekleyin :) Bu arada tutumunuz çok yerinde ve son derece doğru. Kimsenin zoruna gitmesin.

Arkadaşlar çok sağolun yorumlarınız için
İçim rahatladı teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

Bencede almayın. Ne yapmış ki ne bekliyor.
Ben 2 yıl önce almıştım. Şehir dışında kargoyla göndeririz diye düşündüm. Anneler gününü kutlamak için telefon ettiğimizde benimle ilgili saçma sapan şeyler söyledi eşime. Komşuma hediye ettim aldığım şeyi :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Yaptığım doğru mu sizce?
Cok da dogru. Zaten kv de bekliyosa sacma

Bence eşiniz üzüldü ama geçer :-) siz içinizden ne geliyorsa onu yapın takılmayın o sizin anneniz değil bir anne gibi olamaz herhalde zaten günü geldiğinde yüz çevirebiliyorlar ama hiçbir anne evladına yüz çevirmez o yüzden siz sizi asla üzmeyecek olana hediye alın gerisi boş

Almak zorunda değilsiniz. Tabiki. Ama kvalidenizle bu hediyeleşme dışında bir probleminiz yoksa bu sefer küçük bir hediye alıp gönül yapabilir, belki birdahaki özel günlerinizde onun da bu jestinize ithafen sizi mutlu edecek davranışlarda bulunmasına vesile olabilirsiniz.. :) kimbilir o da sizden bekliyordur belki. İlk adımı siz atın bakalım belki çok sevinir şaşırır belki yaptığının farkına varır :) bence hem ramazan öncesi hem de anneler günü güzel şık bir lokumluk bir sunum tabağı alıp sevindirin. Bunu eşiniz ya da kvalidenizi için yapmayın. Mübarek aylardayız ramazana da giriyoruz Allah rızası gözeterek bir büyüğün gönlünü hoş etmek adına yapın.

Ne demişler kul bilmezse yaradan bilir... :)

Kızlar merhaba
Yaptığım doğru mu sizce?
Çok doğru sonucta hayir almayacaksın diyen gelinler dahi var sizinkisi çok hoş bir hareket

Bende kırık iğne görmedim 4 yıldır bi patik dahi vermedi al gelinim giy diye bende almam eşime istediğini alabilirsin ama ben kırık iğne vermem dedim o da tabi gider en pahalisindan alır .Bebce anne de olsa hak etmiyor:KK12:

Kızlar merhaba
Yaptığım doğru mu sizce?
Bende bu konida cok kararsizim bi yanim oda esimin annesi esim icin doyor bi yanimda oglu alsin banane diyor

bilmiyorum. başka bi problem yoksa o bana almadı ben de ona almıyorum demezdim ben olsam.
benim annem 27 yıldır bi kere hediye almadı bana. kutlamadı bile, unutur. ben yine de alırım.

hatta bugün doğum günüm :))

Doğum gününüz kutlu olsun. Bugün benim de dogum günüm, annem unuttu yine. Hatta anneler gününde bana ne alacaksın bile dedi kendi hatırlamadığı halde:KK45::KK45:

Ben anneme takılmıyorum, o hatirlamasa da elimden geldiğince hediye almaya çalışıyorum. O yüzden kayinvalideme de alırdım.

Back
X