• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde kayınvalideme hediye aldık ne dese beğenirsiniz

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar

bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar

ya öyle oluyolar nedensee,bi teşekkür bile etmiyolarr,,sanırım kıyafetten hoşlanıyorlarr,,,etek,bluz filan:33::33:

bir daha hediye falan almayın asla, o zaman ne diyecek bakalım, huysuz biraz galiba :63:

vayy be ne insanlar var yaaaa
hediyenizi bile açmıyor ve ters ters söyleniyor,ben olsam bi daha asla hediye falan almam.

sanki şimdiye kadar başkalarından çok ahım şahım hediyeler almışta bizimkilere kusur buluyor

hepsini toplayıp götürseydiniz madem beğenmedim ben kullanırım die ne ayıp şey düşünmüş almışsınız insan beğenmese bile teşekkür eder:63:

zorla bi sağolun dedi ama beğenmediğini sözleriyle belli etti buda bizim kalbimizi kırdı annem olsaydı öyle yapmazdı

Son düzenleme:
çok kırıcı bi durum cidden ayıp etmiş baya bi.bu ilk hediye alışınız mı

Bence belli bir yaştan sonra bu durum çok normal.Size naz yapmış sanırım.Ancak evet sonuçta anneler günü bu ve bugünde en azından çocuklarının yanında olması bile ona büyük mutluluk vermeli..Hediye çok da önemli olmamalı..:26:

hayır canım daha öncede almıştım, oğullarını evlendirmeden önce hediye olayı yoktu biz geldikten sonra hediye vermeye başladık bide hiç hediye vermemişiz gibi ölücekmiyim ben diyo ya

Bence belli bir yaştan sonra bu durum çok normal.Size naz yapmış sanırım.Ancak evet sonuçta anneler günü bu ve bugünde en azından çocuklarının yanında olması bile ona büyük mutluluk vermeli..Hediye çok da önemli olmamalı..:26:

öyle olmalı ama hediye almazsak mutlaka lafı geçer ama ben onun için değil mutlu olsn diye aldım

Dediğim gibi kaynana kaynanadır annede senin gerçek annen gibi asla olmaz, gerçek annenin tepkisi yumuşak,sevecen,yüzü güleç aynen şunu söylerdi yavrularım hediyeler çok güzel ama sizlerin yanımda olmanız daha güzel dudağından dökülürdü gerçek ve çıkarsız anne sevgisi başka işte

bizede annem öyle söyler bi öpücüğünüz yeter der anne başka bişey ya

öyle olmalı ama hediye almazsak mutlaka lafı geçer ama ben onun için değil mutlu olsn diye aldım

Evet hak veriyorum size zor bir durum.Anlayış göstermeli bu duruma ancak dediğim gibi belli bir yaştan sonra büyüklerimiz de hele ki oğulları ya da kızları evlendiğinde tuhaf alınganlıklar yapıyorlar.Bence o size belli etmesede aldığınız şeyin değerini sizin sandığınızdan daha iyi biliyordur.Bunu ifade etmek yerine,size biraz dediğim gibi naz yapmış :54:

annem uzakta olduğu için hediya alamadım nette görüntülü konuşurken kardeşimle arkamızdan çiçeği çıkarp aynı anda bağırdık annelr günn kutl olsun diye nerdeyse yarım saat dua etti tşkkr etti

Back
X