• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde kayınvalideme hediye aldık ne dese beğenirsiniz

ben olsam bundan sonrakiler için;anne sen nasıl olsa bizim aldıklarımızıbeğenmiyorsun anmak bile yete aslınsa biz senin elini öpmeye geldik der asla bir şey almazdım. ne kadar ayıp etmiş.

bu seferde, ben hediyelerinizi beğenmedim demedimki der evet beğenmedim kelimesi ağzından çıkmadı ama memnuniyetsiz olduğu her halinden belliydi ayrıca paketi almak istemedi bile

İstemem yan cebime koy yapmışş okadar değişiklerkii ahh bu kadınlar...
Ben kendi Anneme çiçek almıştı gerek yook borçlarınız filan var dedi sonra çiçeği görünce ben inekmiyiM dedi.:9: Hayallerinde başka hediyeler var sanırım...

Belkide baska bi konuya kizmistir...
Zaten Paketi acmamakla huysuzlugunu belli etmis. Icinden Pirlantada ciksa, benim pirlantaya mi ihtiyacim var derdi herhalde :D:D

Belkide baska bi konuya kizmistir...
Zaten Paketi acmamakla huysuzlugunu belli etmis. Icinden Pirlantada ciksa, benim pirlantaya mi ihtiyacim var derdi herhalde :D:D

yok gayet keyfi yerindeydi hatta espriler falan yapıyodu bitek trip bize

aa ben kullanırım madem senin ihtiyacın yok deyip alıp götürseydiniz evinize...
ne biçim şey siz düşünmüş almışsınız teşekkür edeceği yerde:4::4:

Biz de ilk evlendiğim sene kayınvalideme çok şık bir küpe yüzük takımı almıştık, hevesle götürdük, ben beğeneceğini hatta bayılacağını düşünmüştüm çünkü tam tarzıyı, kadın açtı paketi baktı içindekilere kutudan bile çıkarmadan sehpaya bıraktı, "bilmemkimin oğluyla gelini de annelerine araba almışlar" dedi.
Nasıl sinirlenmiştim anlatam, verdiğim paraya mı yanayım, gördüğüm aşağılanmaya mı. Zaten o da ilk ve son anneler günü hediyesi oldu kendisinin, güle güle kullansın bir ömür boyu, nasıl olsa yenisini göremeyecek :63:

bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar

Neymiş senden kötüleride varmış bence otur haline şükret :D bkz; Aşağıya

Biz de ilk evlendiğim sene kayınvalideme çok şık bir küpe yüzük takımı almıştık, hevesle götürdük, ben beğeneceğini hatta bayılacağını düşünmüştüm çünkü tam tarzıyı, kadın açtı paketi baktı içindekilere kutudan bile çıkarmadan sehpaya bıraktı, "bilmemkimin oğluyla gelini de annelerine araba almışlar" dedi.
Nasıl sinirlenmiştim anlatam, verdiğim paraya mı yanayım, gördüğüm aşağılanmaya mı. Zaten o da ilk ve son anneler günü hediyesi oldu kendisinin, güle güle kullansın bir ömür boyu, nasıl olsa yenisini göremeyecek :63:

çok kırıcı davranmış yaaa ben olsam bir daha asla almazdım

Araba mı alacakmışsınız yani?
Çok komik doğrusu...

Araba mı alacakmışsınız yani?
Çok komik doğrusu...

Tabi ki daha aşağısı kurtarmaz bizimkini, Bir de dünya para verip özenerek aldığımız sete bir burun kıvırışı vardı görmelisiniz, “bu mu yani” der gibi. :63:
Zaten hep laf sokuştururdu, birine oğlu ev almış, gelini araba almış bilmemne diye, ben de sonraları e millete da babaları ev-araba alıyor, siz ne zaman alacaksınız demeye başlayınca sustu.
Eşimle de çok geyik yapardık, nerde bu annesine son model araba alan çocuklar bi tanıştır bizi falan diye. :52:

ben 8 aylık evliyim :) gecen yıl anneler gününde nişanlıyken kayınvalideme eşarp, kayınpederime gömlek görümcemede güzel bir tişört aldım ama hepsi baya markaydı ve pahalıydı. ÜNiversitede okurken kendi harclıgımla aldım değiştirme kartlarınıda içine koydum mükemmel bir paket yaptım evlerine kargoyla gönderdim ne kadar enayiyim ben yaa :2: Birgün kayınvalideminde kayınpederiminde üstünde görmedim tesekkur de duymadım adam akıllı :52: görumcemde aldıgım dısarlık tişörtü yatarken giyiyordu :D SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ KARDEŞLERİM. Ben hediye almadım bu sene bana o kadar şeyler yapıyolar ki zerresine değmezlermiş :)

bende ilk yıl tektaş yüzük, 2. yıl elektrikli süpürge, 3. yıl çamaşır makinesi aldım. Hiç birinde hanımefendiyi tatmin edemediğimiz gibi sürekli bunların kötülüğünden dem vurdu.Ki hepsi çok kaliteli eşyalardı.Teşekkürde etmedi.Bu yıl mı ? avcunu yaladı, ne hediye aldım ne aradım.Bence bundan sonra sizde hediye almayın madem yaranamıyosunuz yapmayın.Hak eden insanlar değil bunlar ....

Ben olsam hediye almam sadece ararım.
Oğlu çok istiyosa beni karıştırmasın alsın hediyesini götürsün derim.

henüz ikinci anneler gününü yaşadık bizde sadece anneler gününde değil aklıma her geldikçe k.valideye k.pedere eşime alırım eşimin yeğenlerine illa doğum günü değil güzel birşey görünce hep alırım hediye geçen sene k.valideye ç.makinesi aldık 1.700 tl ye görgüsüzlük yapmak için değil fiyet yazmam sadece ne gerek vardı o kadarına yorumlarınızı daha rahat yapın diye yazıyorum
iki kişiler 8 kilo mu 9 kiloluk mu neşimdi 3 haftada bir makinenden e açıyor k.valide çoğu kezde ben alır yıkardım çamaşırlarını hatta eşim fiyatını çok bulunca benim bunu aldırdığımı sölemişti yahu o bunu mu alsam bunu mu derken ben gelin olarak her sölediği batan bir gelin olarak ucuzunu nasıl göstersem o zamanda ucuzunu aldırdı diyecekti
sonra ben kendime aldığım bir gömleğin aynısını kendiside beğendi ne alakaysa bende alsam bana da yakıştı dedi ona da aldım aynı gün renk aynı model aynı ben giydim ama onun üzerinde bir gün görmedim bayramlarda k.pedere ona aldıklarımı k.peder sağolsun bazen özellikle bile giyiyor hoşuma gitsin diye ama k.validede hiç görmedim allah bilir kime vermiştir.
bu yıl malum ve bundan sonraki yıllarda benim yüzümü göreceğine şükredecek hediye de neymiş

Haketmeyene almayacaksın. Bizi kendilerine rakip olarak görüyorlarda ondan böyle oluyor. Ben onlara evlat olmaya çalıştım ama beni kaybettiler. Bundan sonra bende gelinim görsünler bakalım.:66:

üzülme canım bende buna benzer bişey yaşadım dün. daha önce bi topikte paylaşmıştım kayınvalideme hem şık hem de güzel görünsün diye aile apartmanında oturdukları için herkesin de beğenebileceği bonnyfooddan meyve çiçekleri almıştım. oldukça da pahalıydı. dün aradık, eşime dedim ki hoparlörü aç aynı anda konuşalım. işte kutladık falan hediyeniz de dün geldi dedi. beğendin mi anne diye sorduk, " eh beğendim ama meyveler daha olgunlaşmamıştı çilekler çok iyi değildi "dedi. insan bi sağolun, ne kdar güzel bi hediye ya da ne bileyim ne masraf ettiniz falan der. yok canım bunların topu böyle.

Back
X