• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde kayınvalideme hediye aldık ne dese beğenirsiniz

Evet hak veriyorum size zor bir durum.Anlayış göstermeli bu duruma ancak dediğim gibi belli bir yaştan sonra büyüklerimiz de hele ki oğulları ya da kızları evlendiğinde tuhaf alınganlıklar yapıyorlar.Bence o size belli etmesede aldığınız şeyin değerini sizin sandığınızdan daha iyi biliyordur.Bunu ifade etmek yerine,size biraz dediğim gibi naz yapmış :54:

aslında genelde iyi anlaşırız birbirimize iyi davranırız bazı tuhaf huyları vardır ama birbrimizi alttan alırız ama hiç böyle yapmamıştı

bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar

ben öyle yapan kayınvalıdeme bu bile cok sana derdım resmen haketmıs yani

sonra gelınımle anlasamıyorum dıyolar gelde anlas sen anne olarak böyle yaparsan gelının her yaptıgı ettıgı batar tabi hayret bişiy ay sankı bana yapılmıs gibi hissettım

sizin kayınvalideniz nasıl tepki verdi hediye alanlar için söylüyorum

heralde hiçbirinizin kayınvalidesi böyle yapmamış sevindim sizin adınıza, bu bizimkine has bir durum

annemde babanneme etek bluz yelek almıştı babannem çok sevindi sonrada bunun daha açık renki yok muydu ben kör renk sevmiyorum neyse bi daha öyle alırsınız. Demişti :1::1:

Aman hediye vermek ne kadar güzellik asillikse,

O hediyeyi kibar bir şekilde kabul edebilmekte erdemlik,asilliktir.

Hediyeden anlamayana kürdan dahi almayacaksın arkadaşım.

Mesela ben:44:

Kayınvalideme hediye olarak birşey almıştım..ve paranızı tutun,böyle şeylere harcamayın demeye getirmişti lafı..O zamandan sonra bir küçük şey daha aldım ve o sondu..Artık iğne dahi almam..Eşim alacaksada alma demem.Tabi hak ettiği derecede bir hediye..

ben geçen sefer bluz almıştım bu sefer çanta aldım eltimde yeni evli ilk hediyesini (mutfak eşyası;) aldı ona laf etti kızın hevesi kursağında kaldı bide benim oğluma babanesine vermsi için verdğm hediyeye laf etti :47:

ben geçen sefer bluz almıştım bu sefer çanta aldım eltimde yeni evli ilk hediyesini (mutfak eşyası;) aldı ona laf etti kızın hevesi kursağında kaldı bide benim oğluma babanesine vermsi için verdğm hediyeye laf etti :47:

O zaman bu size iyi bir ders olsun bir daha değer verip almayın..

Anlayana saz,anlamayana davul zurna az misali..galiba böyle birşeydi<.:)

ya kim ne derse desin kayınvalideler pahalı hediye sevio:) benimkine bulaşık makinası aldık çok mutlu oldu:)) ama gerçekten iyidir benim kayınvalidem, iyi anlaşırız o ayrı:70:

Böyle yaparsa bir daha rüyasında görür hediyeyi, siz de bir daha zahmet etmeyin boşverin.

oda bana kıyafet tarzı şeyler alır kibar bi şekilde kabul ederim mutlu olurum hemen üstümde görmesini isterim hoşuna gitsin diye ,hem onun yaptığının altında kalmamak için hemde kendi annemin yerine koydum annemin nasıl mutlu olucağını düşündüm annem burda olmadğı için onu mutlu etmek istedim

ben olsam aldığım hediyeyi geri alırdım,bu gibi insanlara(!) böyle yapılır:57::19:

ya kim ne derse desin kayınvalideler pahalı hediye sevio:) benimkine bulaşık makinası aldık çok mutlu oldu:)) ama gerçekten iyidir benim kayınvalidem, iyi anlaşırız o ayrı:70:

ama hediye hatırlanmaktır hediyenin ucuzu pahalısı olmamalı

ben olsam aldığım hediyeyi geri alırdım,bu gibi insanlara(!) böyle yapılır:57::19:

benim oğlumda seninle aynı fikirde galiba:66: 4 yaşında oğlum az önce bana anne hediyemizi babannemin evinde unuttuk dedi

bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar

''Ben Gelin miyim'' Demiş ya..
''Pardon Annecim Gelin Olan Benim'' Deyip, Çantanıza Geri Koyuverseydiniz..
:52::52::52:

Valla Ben Olsam Yapardım..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim oğlumda seninle aynı fikirde galiba:66: 4 yaşında oğlum az önce bana anne hediyemizi babannemin evinde unuttuk dedi

:60::60:bak çocuk bile biliyor işi,beğenmedinmi sen hediyeni o zaman alayım diyecektin kaynanatöre:27:

ben olsam bundan sonrakiler için;anne sen nasıl olsa bizim aldıklarımızıbeğenmiyorsun anmak bile yete aslınsa biz senin elini öpmeye geldik der asla bir şey almazdım. ne kadar ayıp etmiş.

Back
X