• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde kayınvalideme hediye aldık ne dese beğenirsiniz

Bende nisanliyken kayinvalideme cok güzel bir havlu takimi almistim, kendi öz cocuklari aramamisti bile kutlamak icin.
Sonra evlendim catiya ciktik esimle beraber, birsey bakmak icin. Kayinvalidem cati katinda bir sürü yeni esya depolar, cocuklari cikip cikip ihtiyac olan seyleri alsinlar disardan almasinlar diye.
Birde ne göreyim: Benim aldigim havlu takimida orda, yani herkese acik bir alanda, isteyen alsin diye.
Görünce cok sinirlendim. Kayinvalidem fark etti ve aaaa kizim bak ben bunu kullanmaya kiyamadim, alin isterseniz siz kullanin dedi. Bende olur kullanirim dedim ve aldim havlu takimini. O aksam´da eltimler geldi yukarda ne var ne yok alip gittiler, kilpayiyla havlu takimimi kurtarabildim yani.
Birdaha´da hediye falan almadim ama
 
Dikkat ettim de, herkes bir daha almadım/almam diyor, bu kayınvalideler altın yumurtlayan tavuğu kesiyorlar :60:
 
Son düzenleme:
Back
X