benimki tam tersiydi... geçen sene eşimle hediyemizi 1 hafta önceden almış evimizde anneler gününde vermek için bekletiyoruz. kaynanam diyorki pazargünü anneler günüya yemege cıkaracak diğer oğlum, x kızım şehirdışından bana ayakkabı ve cüzdan almış gönderecek, diğer kardeşleri falan herkesi sayıyor... yani mesaj veriyor herkes birşey yapacak sizde yapın diye... biz o söylemeden ima etmeden bile hediyemizi almıştık.... yani kimiside çok meraklıbende aramıyorum çünkü kayınvalidem böyle önemli gün ve haftalardan hoşlanmıyormuş... cins işte...
benimde aramak hiç gelmiyo içimden çünkü o beni hiç arayıp sormuyo, hadi beni geçtim eşimin bile doğum gününü kutlamıyo aramadı bile eşimde üzüldü yazık annesi doğum gününü kutlamadı diye.. zaten benim için hiçbişi ifade etmiyo kadın, sadece eşime emeği vardır diye saygılı olmaya çalışıyorum o kadar.. sesini duymak bile istemiyorum ben aramam, ama eşim arayıpta sen konuş annemle derse onu kırmamak için belki bişiler söylerim ama gönülsüz olur..
Canım benimde kv ile aynen senin gibi aylar öncesinden ipler koptu.
Ben anneler gününü, altlı üstlü oturmamıza rağmen, değil görmeyi, telefonla bile konuşmayı düşünmüyorum.
Kinci miyim ? Hayır, asla kabul etmem bunu, bu şekilde düşünmeyin. Çünkü ben her yaptığı kötülükte, her yaptığı gerek bana ve gerek aileme hakaret de, dedikodu da, oğluşunu yalanlarla doldurtup doldurtup yanıma göndermesinde, büyüktür, yaşlıdır, hadi ne konuştuğunu bilmez, v.s diyip affettim. Ama her affetiğimde arkasından başka olaylar geldi. 1 değil, 5 değil değil, 10 değil. Şu bir kaç aylık evliliğimde neler neler yaşadım bir ben bir de Allah bilir.
Bu yüzden haketmiyor işte, haketmiyor..
Ama eşim gider kutlar, hediye de alabilir, orası beni ilgilendirmez. Yeter ki benden uzak olsunlar..
evlimisiniz bilmiyorum ama öyle şeyler yaşandıki... balayında bile bizi huzursuz etmek için elinden gelen her şeyi yaptı...yeni evliyken onlarda geçici süre kaldıgım dönemde sürekli eşimi bir kenara çekip beni çekiştirdi.flört dönemimizde bu kız seni parmagında oynatır diyip eşimle evlenmemizi engellmeye çalıştı.. gelinlik giydigim ilk gün herkes bana çok güzel olmussun diyip , moral verirken o sadece baktı ve agzında bişreyler mırıldandı, yeni evliyken 10 gün kirli çarşaflarda yatırdı,demediki bunlar yeni evli.... onlarda kaldıgım dönem çamaşırlarımı makineye atmak için teklif etmedi... 2 torba kirli çamaşırımla ben yeni evime taşındım.. daha okadar cok varki söylesem destan olur....bence aramalısınız derim çünkü bence hem eşinizle hemde kayınvalidenizle ömür boyu bir kin yaşarsınızz:42
:
bende yaptıgı seyleri hep affettim. ben yanlış anlıyorum diye bi süre kendimi oyaladım.yaptıgı kıskançlıkları, söyledigi lafları annem bile anlatmıyordum .. aman önyargılı davranmayayım dedim aramız kötü olmasın... ilişkilerimiz seviyeli olsun sevmesekte anlaşmalıyız eşim için falan diyordum içimden.... ooooo bi baktım bu iyice abarttı, remen beni kuması olarak görüyor.. hadi bakalım herkes yoluna, madem beni sevmiyorsun, madem benimle ugraşmanın peşindesin, madem sen beni gelin gibi benimsemedin ozaman hadi herkese evvallah... aslında son olay olmasaydı ben ilişkimizin bir şekilde devam etmesini isterdim...ama kendi kaybetti
evlimisiniz bilmiyorum ama öyle şeyler yaşandıki... balayında bile bizi huzursuz etmek için elinden gelen her şeyi yaptı...yeni evliyken onlarda geçici süre kaldıgım dönemde sürekli eşimi bir kenara çekip beni çekiştirdi.bu kız seni parmagında oynatır diyip eşimle evlenmemizi engellmeye çalıştı.. gelinlik giydigim ilk gün herkes bana çok güzel olmussun diyip , moral verirken o sadece baktı ve agzında bişreyler mırıldandı, yeni evliyken 10 gün kirli çarşaflarda yatırdı,demediki bunlar yeni evli.... onlarda kaldıgım dönem çamaşırlarımı makineye atmak için teklif etmedi... 2 torba kirli çamaşırımla ben yeni evime taşındım.. daha okadar cok varki söylesem destan olur....
buna ragmen ben hiç birşey olamamış gibi davrandıkça eşime bu kızın bir planları var, akiffff bu kız oyun oynuyor.... akifff bu kız entrikacı... akifffff bu kız seni bastırmış.....aakif bu kız tiyatrocu dediler hep arkamdan......
en son evinden bizi kovdu eşimle....seni istemiyorum, sevmiyorum, akif istedi diye seni kabul ettik, sen beni oğlumdan ayırmaya çalışıyosun, gizli planların varrr yarın oğluma hasret koyacaksın diyip daha neler neler söyledi....
yaşları büyük insanların bu derece düşmesi, bu derece bizim üstüme gelmeleri kendilerinden nefret ettirdi.... sen olsan ararmısın??
ben malesef anneler gününde çok sevgili kayınvalidemin yanında olucam
ammaaaa asssslaaaaaaaaaa kutlamam da elinide öpmem hediyede vermem
niye mi??
ilk evlendiğim yıl anneler gününde hem kayınvalideye,hem görümceme hem eltime hediye aldım
bide buna başına örtsün die tülbent aldım kendim oyasını yaptım verdim
tenezzül edip te açıp bakmadı ve hatta tuttu bi akrabasına verdi
bide geldi söylüyo leylaya verdim ben onları diyo yaaa
siz olsanız bir daha hdiye alırmısınız
ben almıycam valla kutlamıycam da
ben evlendim,ev aldık taşındık,2 tane bebeğim oldu 1tek hediyes almadı bu güne kadar
e bendende beklemeye hakkı yok bu durumda
evlimisiniz bilmiyorum ama öyle şeyler yaşandıki... balayında bile bizi huzursuz etmek için elinden gelen her şeyi yaptı...yeni evliyken onlarda geçici süre kaldıgım dönemde sürekli eşimi bir kenara çekip beni çekiştirdi.flört dönemimizde bu kız seni parmagında oynatır diyip eşimle evlenmemizi engellmeye çalıştı.. gelinlik giydigim ilk gün herkes bana çok güzel olmussun diyip , moral verirken o sadece baktı ve agzında bişreyler mırıldandı, yeni evliyken 10 gün kirli çarşaflarda yatırdı,demediki bunlar yeni evli.... onlarda kaldıgım dönem çamaşırlarımı makineye atmak için teklif etmedi... 2 torba kirli çamaşırımla ben yeni evime taşındım.. daha okadar cok varki söylesem destan olur....
buna ragmen ben hiç birşey olamamış gibi davrandıkça eşime bu kızın bir planları var, akiffff bu kız oyun oynuyor.... akifff bu kız entrikacı... akifffff bu kız seni bastırmış.....aakif bu kız tiyatrocu dediler hep arkamdan......
en son evinden bizi kovdu eşimle....seni istemiyorum, sevmiyorum, akif istedi diye seni kabul ettik, sen beni oğlumdan ayırmaya çalışıyosun, gizli planların varrr yarın oğluma hasret koyacaksın diyip daha neler neler söyledi....
yaşları büyük insanların bu derece düşmesi, bu derece bizim üstüme gelmeleri kendilerinden nefret ettirdi.... sen olsan ararmısın??
Bende asla bağların kopmasını istemezdim. En azından abartılı olmamak koşulu ile arada bir görüşmek, telefonlaşmak isterdim. Ama hiç iyi niyet göremedim.
O benim doğum günümde, eşimi doldurup doldurup (hayır dolduracak malzemede yok nereden cıkartıyorsa) yanıma göndermişti. Ben şimdi niye kutluyum ki anneneler gününü ?
Aynen yazdığın gibi, kızı olarak görmeyi geçtim, gelin olarak bile görmediler ki.. Düşünüyorum da, bu sefer de kutluyup yine iyilik ile yaklaşınca, yine yüz bulup aynı tatsız olayların devam ediceğini düşünüyorum. Bu yüzden kutlamayacağım..
Canım peki merak ettiğim eşinin tutumu nasıl bu konuda ? Anneci mi ? Yoksa sana hak veriyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?