benimde aramak hiç gelmiyo içimden çünkü o beni hiç arayıp sormuyo, hadi beni geçtim eşimin bile doğum gününü kutlamıyo aramadı bile eşimde üzüldü yazık annesi doğum gününü kutlamadı diye.. zaten benim için hiçbişi ifade etmiyo kadın, sadece eşime emeği vardır diye saygılı olmaya çalışıyorum o kadar.. sesini duymak bile istemiyorum ben aramam, ama eşim arayıpta sen konuş annemle derse onu kırmamak için belki bişiler söylerim ama gönülsüz olur..
yıllarca uzaktaysam aradım,yakınındaysam aldım hediyesini öpüp verdim.ve gerçekten annem gibi sevdim,saydım.10 sene sonra anladım ki elden daha uzakmış bana.onca zamanın yaşananların hatırıda kıymeti yokmuş.şimdi ise çok kırgınım onlara ve asla aramayı düşünmüyorum.bırak hediye almayı.
Değer verdik yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar!
Ben aramayı düşünmüyorken eşimin daha parlak bir fikri var kalkıp memlekete annesini görmeye gitmek büyük konuşmayım ama ölüm dışında ben onların evine ayak basmam yaptıklarının hiçbirini unutmuyorum ben hemşireyim oğlu doktor elalem ne der diye benim de herkese doktor olduğumu söylemişoraya gidip doktorculuk mu oynayım aslında benimde işime geldi gitmemek için eşime bahane
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum fikir değiştirmezsem. Yalnız anneler gününe çok önem verirler sonradan da aramadım diye tatsızlık olup iyice başımı ağrıtırlar mı onu kestiremiyorum işte. Ama yok yani içimden gelmiyor eşime de söyledim sen bilirsin dedi, zaten ben hiç önem vermem onlar bekler diye hep kutluyordum.
Valla benim mazeretim var; anneciğim hayatta olmadığı için anneler gününün bana ne kadar acı verdiğini kocam biliyor; bu yüzden aramadım diye darılmaz.
Ama kayınvalidemin her yıl aramıyorum diye bozulduğunun farkındayım; biraz anlayışlı olsa o gün o beni arayıp sıkıntımı paylaşsa, gerçekten anne gibi davransa ne hoş olurdu.
Uyan cerebruuuuuuuuuum.
Nasıl anlasın ki beni; kendisi 67 yaşında ve annesi sapasağlam yaşıyor maşaallah.
Ben de böyle bir durumdayım işte kavga gürültü yok aramızda ama bunca seneden sonra anlayacağımı anladım. Eğer bunca kırılmama rağmen yine de ararsam kendimi riyakar hissedeceğim.
17 gündür bende kalan kaynana daha dün gitti eşimle sayesinde 12-13 gündür konuşmuyoruz buna rağmen bir kazak beğenmişti ertesi gün aldım ve ben bunu beğenmedim deyip kabul etmedi bırakın aramayı bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum cadının
ya nasıl insanlar ki böyle eşimizle aramızı bi şekilde bzuyorlar ben anlamıyorum gercekten
Valla benim mazeretim var; anneciğim hayatta olmadığı için anneler gününün bana ne kadar acı verdiğini kocam biliyor; bu yüzden aramadım diye darılmaz.
Ama kayınvalidemin her yıl aramıyorum diye bozulduğunun farkındayım; biraz anlayışlı olsa o gün o beni arayıp sıkıntımı paylaşsa, gerçekten anne gibi davransa ne hoş olurdu.
Uyan cerebruuuuuuuuuum.
Nasıl anlasın ki beni; kendisi 67 yaşında ve annesi sapasağlam yaşıyor maşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?