Benim de annesine son şans verişim. Eşime de söyledim bunu. Bundan sonra tek kötü davranışında bütün ilişkimi kesicem dedim.
eşinin annesiyle görüşmeyen arkadaşlar, eşiniz sizin ailenizle görüşüyor mu? Yosa sen görüşmüyorsun ben de görüşmem mi diyor?
Benim de annesine son şans verişim. Eşime de söyledim bunu. Bundan sonra tek kötü davranışında bütün ilişkimi kesicem dedim.
eşinin annesiyle görüşmeyen arkadaşlar, eşiniz sizin ailenizle görüşüyor mu? Yosa sen görüşmüyorsun ben de görüşmem mi diyor?
benimde aramak hiç gelmiyo içimden çünkü o beni hiç arayıp sormuyo, hadi beni geçtim eşimin bile doğum gününü kutlamıyo aramadı bile eşimde üzüldü yazık annesi doğum gününü kutlamadı diye.. zaten benim için hiçbişi ifade etmiyo kadın, sadece eşime emeği vardır diye saygılı olmaya çalışıyorum o kadar.. sesini duymak bile istemiyorum ben aramam, ama eşim arayıpta sen konuş annemle derse onu kırmamak için belki bişiler söylerim ama gönülsüz olur..
bende aramakıstemıyorum gıtmek ıstemıyorum hedıye almak ıstemıyorum ama mecburum
benım ne dogumgunumu bılır kutlar ne bır hedıye alır ama ben her sene anneler gununde alıyorum kutluyorum
sinir sey haketmıyor ıste
sadece bayramlarda ararım o kadar oğullarıyla her cuma görüşürler sonuçta annesi ama benim degil benden uzak allaha yakın olsunlar allahtan duam beni onlara muhtaç onları bana muhtaç etmesin özellikle fingirdek görümcemi amin
kayınvalideniz ve kayınpederiniz dese ki o kız evime gelmesin! (sonra eşin arada gitse onlara ayrı şehirde olmanıza rağpmen) üstüne eşinin kardeşinin sözü olsa eşin ona da gitse seni başka şehirde bırakıp, ne yapardın ?? eşine gitme beni nasıl bırakırsın, anca beraber kanca beraber biz artık çişftiz beni istemiolarsa sende gitme demezmiydin??
kayınvalideniz ve kayınpederiniz dese ki o kız evime gelmesin! (sonra eşin arada gitse onlara ayrı şehirde olmanıza rağpmen) üstüne eşinin kardeşinin sözü olsa eşin ona da gitse seni başka şehirde bırakıp, ne yapardın ?? eşine gitme beni nasıl bırakırsın, anca beraber kanca beraber biz artık çişftiz beni istemiolarsa sende gitme demezmiydin??
Olur mu öyle şey, eşiniz annesinden doğarken ailesi onu büyütürken siz var mıydınız? onca emeği sırf sizin için silip atsın mı?
Asla böyle taleplerde bulunmayın. Bende eşimin ailesi ile görüşmediğim zamanlar oldu ama asla sen de görüşme bak bana neler yaptılar demedim, aksine görüşmesi için teşvik ettim. Bunun vebalini alamazdım üzerime. Diyelim ki eşiniz sizin aileniz ile sorun yaşasaydı, görüşmeseydi siz ailenizi silip atar mıydınız?
bişi sorucam, aslında bunu konuya da cevap veriim herkes yorumlasın, ama senin yorumlarını beğendim mantıklısın, ondan spruorumn, kayınvaliden dese ki evime gelmesin! (sonra eşin arada gitse onlara ayrı şehirde olmanıza rağpmen) üstüne eşinin kardeşinin sözü olsa eşin ona da gitse seni başka şehirde bırakıp, ne yapardın ?? eşine gitme beni nasıl bırakırsın, anca beraber kanca beraber biz artık çişftiz beni istemiolarsa sende gitme demezmiydin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?