anneler gününde kayınvalidesini aramayacak kimler var???

canım bizimde kayınvalidemle ipler bir koptuki felaket mahkemelik dahi olduk şikayet etti beni duruşma var yakında ama eşim görüşüyor niye görüşüyorsun da demedim hiç eşimlede ipler kopmak üzere çünkü aile içi huzursuzluk eve çok yansıdı eşin ailesi ile kavga tartışma evliliği çok sarsıyor eşler ne kadar severse sevsin araya soğukluk giriyor... ve biz aynı binada oturuyoruz düşünün artık

canım bizimde kayınvalidemle ipler bir koptuki felaket mahkemelik dahi olduk şikayet etti beni duruşma var yakında ama eşim görüşüyor niye görüşüyorsun da demedim hiç eşimlede ipler kopmak üzere çünkü aile içi huzursuzluk eve çok yansıdı eşin ailesi ile kavga tartışma evliliği çok sarsıyor eşler ne kadar severse sevsin araya soğukluk giriyor... ve biz aynı binada oturuyoruz düşünün artık

bişi sorucam, aslında bunu konuya da cevap veriim herkes yorumlasın, ama senin yorumlarını beğendim mantıklısın, ondan spruorumn, kayınvaliden dese ki evime gelmesin! (sonra eşin arada gitse onlara ayrı şehirde olmanıza rağpmen) üstüne eşinin kardeşinin sözü olsa eşin ona da gitse seni başka şehirde bırakıp, ne yapardın ?? eşine gitme beni nasıl bırakırsın, anca beraber kanca beraber biz artık çişftiz beni istemiolarsa sende gitme demezmiydin??

kayınvalideniz ve kayınpederiniz dese ki o kız evime gelmesin! (sonra eşin arada gitse onlara ayrı şehirde olmanıza rağpmen) üstüne eşinin kardeşinin sözü olsa eşin ona da gitse seni başka şehirde bırakıp, ne yapardın ?? eşine gitme beni nasıl bırakırsın, anca beraber kanca beraber biz artık çişftiz beni istemiolarsa sende gitme demezmiydin??

Benim kayınvalidenin anneliği yere batsın o anneyse bu dünyada herkes anne olur. asla aramayacağım onu öyle her şeyi yapacak edecek yok neymiş anneler günü diye gönlünü hoş edemem yaptıklarından utanır belki terbiyesiz kadın. şimdi bana kızackalar olabilir ama bir Allah bir ben bilirim neler yaşadığımı

her ailede var demekki bi fingirdek görümce

Ben gitme demezdim.Onların evlatları...Evlatlarını reddetmemişler,gelinle anlaşamamışlar.
İş bu dereceye gelmemeliydi tabii.Ama madem gelmiş,düzeltmeye çalışırdım.Olmuyorsa yine de eşime engel olmazdım.
Sözkonusu arkadaşı filan olsa haklısın.Beni istemeyeni sen de isteme denir.
Ama anne baba için böyle demek haksızlık gibi geliyor bana.

Olur mu öyle şey, eşiniz annesinden doğarken ailesi onu büyütürken siz var mıydınız? onca emeği sırf sizin için silip atsın mı?
Asla böyle taleplerde bulunmayın. Bende eşimin ailesi ile görüşmediğim zamanlar oldu ama asla sen de görüşme bak bana neler yaptılar demedim, aksine görüşmesi için teşvik ettim. Bunun vebalini alamazdım üzerime. Diyelim ki eşiniz sizin aileniz ile sorun yaşasaydı, görüşmeseydi siz ailenizi silip atar mıydınız?

anne ya bizler istermiyiz anne olarak yavrucuklarımızın kötü olmasını onlar nasıl istiyor anlamıyorum.. hiç kims için ailemi silemem ... hrşeyden üstün ailem benim için

Canım bak, bende bir kaç aylık evliyim. Sadece bir kaç ay bu kadar kısa sürede yaşadığım hadisenin haddi hesabı yok. Zaten başından beri beni istemiyorlardı.

Bana da, kv ile kp gelme dediler. Bizde farklı şehiri bırak aynı apartmanda oturuyoruz. Ama ben asla eşimi, "onlar bana şöyle böyle yaptılar" diyip "gitme" diye kısıtlamadım.

Depresifpolyanna nın yazdığı gibi görüşmesi için teşvik ettim, ısrar ettim. Sonuçta onun ailesi ve görüşmeyerek benim elime bir şey geçmez yada çözülmez..

Zaten görüşme desen de eşin dinleyecek mi ki seni ? Hayır. Ama inan ailesiyle görüşmeye devam ettiği müddetçe (çünkü her görüşmesinde kafasını yiyorlar, o kız söyle o kız böyle e ne oluyor eşimde bunalıyor) tam tersi zamanla seni çok daha iyi anlayacaktır.

canım eşim gitmek isterse gider ben ona gitme annelerle görüşme demem, zaten eşimin 2 kardeşide ne nişanımıza ne düğünümüze gelmedi ona rağmen ben eşime gitme görüşme demem ailesiyle nasıl ayırabilirimki böle bişeye hakkım yok, bende görüşüyorum zaten kendileriyle ama sevmiyorum çünkü herşeyi gizli saklı yapmaya çalışıyo kaynanam, beni sevdiğini zannetmiyorum zaten benim yanımda başka kızlara iç geçiren bi kadını nasıl severimki, bana oğlum 4 yıllık mezun sen 2 yıllık mezunsun herkese gelinde 4 yıllık mezun dedim ben, sende öle de diyen bi kadını nasıl sevebilirim, anlatsam ooo daha neler neler ona rağmen küsmedim görüşüyorum ama anne demiyorum, çok seviyeli davranıyorum onunda bu seviyeyi aşmasına izin vermiyorum.. ayrıca kaynanam bu kız evime gelmesin demeye cesaret edemez ne uyanıktır o, eşimin beni sevdiğini biliyo, öyle bişey dese eşimden gelen yardımlar kısıtlanabilir o önce menfaatini düşünür onun için bana bile gelmesin demez yani :)) zaten ayrı şehirlerdeyiz o istanbulda benden 12 saat uzak çok şükür :)

Son düzenleme:
Kizlar Merhaba,
Ben kayinvalidemle ayni evi paylastigim halde unutmis gibi yaptim icimden gelmedi acikcasi neden yapmacik olayim ki.. Esimde az cok farkinda sanirim ki bana hicbirsey demedi bu konuda bana neden kutlamadin gibi seyler soylemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…