anneler gününde kayınvalidesini aramayacak kimler var???

birde gelinin annesi telefonla aranılıp şikayet ediliyor.bende buna çok kızıyorum.bi sorun varsa gelini ara ona söyle ne diye ailesini arıyosun.benim kayınvalidede böyle..

ay evet ya bu çok sinir bozucu zavallı annem ne dese beğenirsin ay o sizi çok seviyo sanırım kıskanıyor birazdaa
anneme sinirlendim dedim niye böyle diyorsun anne kadın birde gerine gerine o beni çok seviyor ondan yapıyor diyor.
hay allahım yaa.anlamıyorumki ne bekliyorlar annem bu yaştan sonra kulağımı çekip yapma öyle falan mı diyecek yada
evet kızım haksız siz çok doğrusunuz falan mı deseydi anlamıyorum gerçekten amaç nedir?

allahtan burada degiller ve şehir dışındalar asla ve asla arımıcam:))))

sadece bayramlarda ararım o kadar oğullarıyla her cuma görüşürler sonuçta annesi ama benim degil benden uzak allaha yakın olsunlar allahtan duam beni onlara muhtaç onları bana muhtaç etmesin özellikle fingirdek görümcemi amin

ne yalan soylim icimden hicc gelmiyo aramak
ama mecburen aricam. bana yaptıklarını asla unutmam. gorumcemle gorusmuyorum zaten.

4 yıl önce ipleri kopardık o günden beri birbirimizi görmüyoruz allaha şükür, eşim gidecek yanına hediyesini de almıştır muhtemelen ama bana söylemez ben de hiç sormam.

4 yıl önce ipleri kopardık o günden beri birbirimizi görmüyoruz allaha şükür, eşim gidecek yanına hediyesini de almıştır muhtemelen ama bana söylemez ben de hiç sormam.

peki sormadan nası dayanıyorsun..Ben dayanamıyorum 50 kez soruyorum doğruyu sölerse niye gittin die yapmadığımı bırakmıyorum yalan sölerse yalanını çıkartmaya çalışıorum napayım öle hırslıyım ki eşiminde görüşmesini istemiyorumm..Anneler gününüde asla kutlamadım kutlamam hediyede almam ahh keşke hak edecek insan olsa neler yapmazdım ama malesef..

Hediyenin 'h' sini bile göremez benden.Evliliğimin ilk senesinde etek almıştım bu etek çok ağır parasıda bu kadar ağırmı demişti

Son düzenleme:
ama ipler kopmadan bende sormadan edemiyordum, sürekli annen baban nasıl diye soruyordum, merak ediyordum bazı şeyleri...
artık sormuyorum eşime. tenezzül etmiyorum çünkü....

normalde kuru kuru telde kutlardım ama bu yıl kendisi bizde oldugu için bugün çıkıp hediye almak durumundayız.bizim ilişkimiz de ne kopuk ne samimi işte

Benim de annesine son şans verişim. Eşime de söyledim bunu. Bundan sonra tek kötü davranışında bütün ilişkimi kesicem dedim.
eşinin annesiyle görüşmeyen arkadaşlar, eşiniz sizin ailenizle görüşüyor mu? Yosa sen görüşmüyorsun ben de görüşmem mi diyor?

Hayat ne enteresan, hepimiz de kadınız ama kadınlardan yakınıyoruz :)

Eski kaynana out, bakalım 2.kaynana olacak mı? ve nasıl olacak

Çocuğum yok ama ben çektim diye de başkasına çektirmek istemem.

canım bizimde kayınvalidemle ipler bir koptuki felaket mahkemelik dahi olduk şikayet etti beni duruşma var yakında ama eşim görüşüyor niye görüşüyorsun da demedim hiç eşimlede ipler kopmak üzere çünkü aile içi huzursuzluk eve çok yansıdı eşin ailesi ile kavga tartışma evliliği çok sarsıyor eşler ne kadar severse sevsin araya soğukluk giriyor... ve biz aynı binada oturuyoruz düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…