birde gelinin annesi telefonla aranılıp şikayet ediliyor.bende buna çok kızıyorum.bi sorun varsa gelini ara ona söyle ne diye ailesini arıyosun.benim kayınvalidede böyle..
bende aramicamararsada konusmam
bana zarar veren insanlari tek tek cikardim hayatimdan, oh be dünya varmis
benden uzak allaha yakın olsunlar allahtan duam beni onlara muhtaç onları bana muhtaç etmesin amin
4 yıl önce ipleri kopardık o günden beri birbirimizi görmüyoruz allaha şükür, eşim gidecek yanına hediyesini de almıştır muhtemelen ama bana söylemez ben de hiç sormam.
ama ipler kopmadan bende sormadan edemiyordum, sürekli annen baban nasıl diye soruyordum, merak ediyordum bazı şeyleri...peki sormadan nası dayanıyorsun..Ben dayanamıyorum 50 kez soruyorum doğruyu sölerse niye gittin die yapmadığımı bırakmıyorum yalan sölerse yalanını çıkartmaya çalışıorum napayım öle hırslıyım ki eşiminde görüşmesini istemiyorumm..Anneler gününüde asla kutlamadım kutlamam hediyede almam ahh keşke hak edecek insan olsa neler yapmazdım ama malesef..
Hediyenin 'h' sini bile göremez benden.Evliliğimin ilk senesinde etek almıştım bu etek çok ağır parasıda bu kadar ağırmı demişti
Benim de annesine son şans verişim. Eşime de söyledim bunu. Bundan sonra tek kötü davranışında bütün ilişkimi kesicem dedim.
eşinin annesiyle görüşmeyen arkadaşlar, eşiniz sizin ailenizle görüşüyor mu? Yosa sen görüşmüyorsun ben de görüşmem mi diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?