17 gündür bende kalan kaynana daha dün gitti eşimle sayesinde 12-13 gündür konuşmuyoruz buna rağmen bir kazak beğenmişti ertesi gün aldım ve ben bunu beğenmedim deyip kabul etmedi bırakın aramayı bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum cadının
canım benim kaynana da eşime söylüyomuş beni aramıyo sormuyo gelin diye, eşime bişi demiyorum eşim arayınca telefonu bana verirse konuşuyorum, e oda beni arayıp sormuyo, annemi aramıyo annem onu hep arayıp soruyo o bi kez bile arayıp hal hatır sormuyo, kendisi o kadar bencilki hep benmi onunla ilgilenicem canım bana ne artık umurumda bile değil...
güzel başlık olmuş. alacağım kendi annemede k.valideyede alacağım. k.validem önemli değil şiir de yazsanız olur diyordu...
diyordu diyorum taki görümceme hediye alana kadar. ona kazak pantolon aldım. beni sevmiyormusun diye ağladı. ee şimdi ben ne alacağım. hiç bilmiyorum. cüzdan alayım diyorum ama ya az gelirse.... yada istemezse.. uyy uyy
Bende aramayacağım
Ben şehir dışındayım, hem annemlerden hemde kaynanamlardan (ikisi aynı şehirde oturuyor) uzaktayım
Bir kaç ay önce eşim tek beni memlekete gönderdi hem annemlerde kaldım hem kayınvalidemlerde İki sefer gittim ikisindede gözümün yaşını akıttılar
Yinede herşeye rağmen annedir deyip haftada bir kez olsun arıyordum ama onlar beni kesinlikle aramazlar birde bi konuşurlar "çok değer veridklerini filan söylerler" ama ben hiç görmedim böyle birşey
Bize geleceklerdi ayın 10 unda biletlerini 25 ine aldılar
Benim evime gelecekler ama beni aramıyorlar nasıl olacak ne yüzle geleceklerse bende dönüp birde anneler gününde mi arayacam
Gelirlerse başımn üstünde yerleri var ben onların yaptığı gibi yapamam misafirler sonuçta
Ama dönpte aramam
Bi sene kayınvalideme bi bluz almıştık.Bu annelerin giydiği incili boncuklu ince trikolar var ya onlardan.Yeni evliydik sanırım.Ben %100 pamuklu giyerim bunu kullanamam demişti.Bidaha da bişey almadım.Kendi bulsun alsın %100 pamuklusunu.Tilki postuyla geziyo zaten
bende aramayacağım kesinlikle.
evliliğimin ilk zamanlarında beni kuması gibi görüp kıskançlıktan napacağını şaşırdı karı-koca.
daha 1-2 aylık evliyken beni çok üzdüler yıprattılar ,geçen yıl bu yuzden kutlamadım içimden gelmedi,
bu defada annemi arayıp anneler gününü kutlamadım diye ne şikayetler ne laflar sözler ettiler,
bütün nefretlerini kustular.
ondan sonra yemin ettim bir daha asla ne anneler gününü nede babalar gününü asla ama asla kutlamayacağım.
Benim eski sevgilimin (ARTIK ESKİ DİYORUM) annesi hediye meraklısıdır.
Ben almadım hediye falan hiç ona, diğer gelin aldı etti diye onu daha çok seviyordu beni dışlıyordu.
Maalesef konularım da var ,
Talih işte ayrıldım bitti gitti hediyeye değer veren insanlarla işim olmaz...!
Zaten soğuk bir yapım olduğu için
Sarılamıyordum öpemiyordum pek bunlarıda bahane yapmışlar adım terbiyesize bile çıktı sayelerinde ana oğul mahfettiler beni.
Neyse şükür ki kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?