evet anlatmamalı ama anlatıyor yaaa millet gider kendi annesine falan anlatır o benim anneme anlatıyor sinir oluyorum annem her şeyi biliyor ve beni yönlendirmeye çalışıyorİyi niyetten bile olsa ikinizin arasında yasanan seyleri anlatmamalı.
Sorunu sizde oda biliyor zaten.
sözlünün aranızdaki her şeyi annene anlatması doğru bir davranış değil..
ancak konuya gelirsek ben annenin haksız olduğunu düşünmüyorum.
bence de nezaketen de olsa bir karşılık vermeleri gerekir..
ayrıca ne yazık ki toplumumuzda senin gösterdiğin incelik,yaptığın jestler malesef kızın"yaranmaya yada yamanmaya" çalışması olarak nitelendiriliyor erkek tarafınca..
bu nedenle annenin tavsiyelerine uyarsan mutsuz olmazsın diyorum..
ve sana nacizane bir tavsiyem olacak..madem evlilik yoluna girmişsin.annenden gizlemek yerine paylaşmalısın bir takım yaşananları.emin ol anneler,babalar her şeyi önceden görüyorlar.ve de hiç yanılmıyorlar..annenin tavsiyelerine kulak ver derim..
ben anneme anlatmam gerekn şeyleri anlatıyorum ama her şeyden haberinin olmasına gerek yokki en ufak bir kırgınlık olsa aramızda onu bile biliyor hemen arıyor beni niye öyle yaptın niye böyle dedin... bir sürü şey söylüyor.
evet ailesi biraz değişik bizim evimize tanışmak için ilk geldiklerinde bile elleri boş geldiler bizim adetlerimiz de bırak gelin adayının evine giderken elin boş gitmeyi normal sıradan bir ziyaret sırasında bile eli boş gidilmez ama onlarda böyle görmüşler demek ki bana bi zararları yok kötü sözleri yok hediyeleri olmasa da olur diyorum ama annem takılmış vaziyette
evet anlatmamalı ama anlatıyor yaaa millet gider kendi annesine falan anlatır o benim anneme anlatıyor sinir oluyorum annem her şeyi biliyor ve beni yönlendirmeye çalışıyor
ben anneme anlatmam gerekn şeyleri anlatıyorum ama her şeyden haberinin olmasına gerek yokki en ufak bir kırgınlık olsa aramızda onu bile biliyor hemen arıyor beni niye öyle yaptın niye böyle dedin... bir sürü şey söylüyor.
evet ailesi biraz değişik bizim evimize tanışmak için ilk geldiklerinde bile elleri boş geldiler bizim adetlerimiz de bırak gelin adayının evine giderken elin boş gitmeyi normal sıradan bir ziyaret sırasında bile eli boş gidilmez ama onlarda böyle görmüşler demek ki bana bi zararları yok kötü sözleri yok hediyeleri olmasa da olur diyorum ama annem takılmış vaziyette
Peki genelde anneniz size mi yükleniyor?
Yani en ufak tartısmalarınızdan bile haberi oluyor ve sizi arayıp huzursuz ediyor!
Sözlünüzün hic mi cıkan tartısmalarda payı olmuyor?
olmasa iyi ama çekilmez derece değil benimkibenim eski sözlüm de hemen herseyi kendi annesinin suratina yapistirirdi. iyy hic tahammül edemem. yok elimimi tutmus yok ne yapmis sanki herseyin hesabini vermek zorunda! hic cekilmezz
çok ilginç bi karakter nışanlın .. ilk defa bi erkeğin problemleri 3. şahıslara taşıdığına şahit oluyorum..
insan insan hakettiğini yaşar sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?