Anneler hep böyle mi yoksa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aZHa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet sizde hakettiğinizi yaşıyorsunuz yaaa oradan herhalde bu tecrübeniz

ben hakettiğimi değil insanların iyi niyeti suistimal edişlerine sahit oluyorum yaşınız daha cok küçük.. hayat sizinde karşınıza iyi niyetin ayaklar altında çiğnendiğini gösterince anlarsınız o zmn hakettikleriniz mi diye... ama üzüldüm gercekten umarım nışanlının aklı başına gelir kıymetinizi anlar..
gercekten cok üzücü... dua edeceğim size..

güzelim burda haklı 2 kişi var biri sen biride annen senin haklı olma nedenin sözlün senle yaşadıgını annene bile anlatıyosa kendi ailesine her seyi anlatıyodur suan hoş gibi duran bu durum evlenince her sorununuzun başkalarınca bilinmesine ve her kafadan başka başka seslerin çıkmasına neden olur, ikinci haklı olan annen evet senin hediye alman nezik bişey ama burda pek çok kişi demiyomu yok su hediyeyi aldım o mutlu olsun diye vs. vs. sende onların gelinsin aynı seyi sözlünde seni mutlu etmek için anne alabilir,sonuçda sen üni okuyosun bildigim kadarıyla çalışmıyosun yani babanın annenin gönderdiği harçlıkla hediye alıyosun bu süreç ilerde canını sıkabilir

iyide yanlış anlaşılmış ben bana hiç hediye almıyor demedim ki aksine çok hediye alır
sadece ailesinin yanından gelirken şunuda annem gönderdi diye bir şey getirmez dedim

sağol Allah razı olsun
bende sana dua edeceğim aklın başına gelsin diye:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…