Anneler yardiminiza ihtiyacim var

Bn gogsume yetismesi icin bacagima yastik koyuyorum ama su ortuyude bi denicem belki ise yarar

Emzirme minderinin altına yastık koyardım ben de. :) kundak yapmamıştım minikken, keşke yapsaymışım diyorum. Şimdi 6 aylık oğlum (nerdeyse) yarım kundak yapıp yatırıyorum. Daha sıcak kalıyor yatarken ve daha çabuk uyuyor.

Ekleme: altına kadife battaniye serdim ben, yatak bana bile soğuk geliyor.

Rahatladim valla ishal degil dedinya.insallah kolik olmaz ya bn cok panik olurum ozman zaten heran bisi olur diye icim icimi yiyiyo bide oyle olursa cok kotu olirim
Kizim acayip yesil kaka yapardi hatta bazen kan bile olurdu nokta nokta dr um onemsemedi ben de onemsemedim. Oglum da yasamadim ya da yasadim tecrubeden onemsemedim :) sakin ol. Onlar cok ama cok guclu. Sen sevdikce oksadikca hersey daha kolay olacak inan bana

Bn kundak degilde ypmiyorum ama ustunu ortuyorum :) odada klima hep acik zaten yatagida sicak :)

Ayy evet cok tatli bebegim ayni behlul masallah :)) haklisin kiyamiyorum aglamasina dayanamiyorum oyuzden bnden baska kimsedede durmuyo agliyor
Buarada bir tatli kasigi zeytin yagi verebilirsin gazi icin.. birde youtube tan sac kurutma makinasi sesi ac..haa birde bacaklari filan jimnastik yaptir.. arada yuz ustu yatir yanindayken tabii yoksa bogulma riski var kafayi kaldirmasi lzm.. aklinma gelenler bunlar benim yaptigim..bznde aglatiyorum ne yalan soleyim o sekildede rahatliyolar :)

Bebeklerin ilk zamanı böyle geçiyor. Nazicazane tavsiyem her kucağa aldığınızda emzirmeyin. Ben o hataya düştüm. Fazla emmekten yeşil kaka yapar olmuştu. Üstelik daha emdiğini sindiremeden üstüne gene emdiği için hazımsızlık yaşıyordu. Bebeğinizi güle güle,mutlulukla büyütün bu arada. Her anınızın tadını çıkartın. Anlayamadan büyümüş oluyorlar

Ya bende isterim hep bebegimin bas ucunda duruyim ama wc ye gidemiyorum su icemiyorum yemek yiyemiyorum.uykuya dalmasini bekliyorum bunlari yapabilmem icin ayaklarim uyusuyo beklemekten

Iste biz Buna annelik diyoruz. Hosgeldin. Iki cocuk buyutuyorum. Hepsini yasadim yasiyorum. Bu duzene zamanla alisirsin. Ben yalnizim cok zordu esimi beklerdim hep bunlar icin. Destek olan biri olsa cok daha kolay olur. Sabirli olun, pratik seyler hazirlayin

Ayyy minik karpuz doğmuş
Hayırlı olsun uzun ömürlü sağlıklı olsun :)

Emzirdikten sonra hem üstten hem alttan gaz çıkarıyor mu ona dikkat et.
Sakın yatar pozisyonda da emzirme uyuyup kalırsın allah korusun.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin karpuzcum.

Geçecek,düzene girecek zamanla az sabır.Daha dünyaya yeni alışıyor annesi.Bol bol alsın kokunu.Tadını çıkar.

Ben bebeği reflü yastığına yan yatırıp ben de yanına uzanıp emziriyordum. Uyuyunca da olduğu yerde gazını çıkarıyordum. Bebek reflü yastığı çok işime yaramıştı

Reflü yatğı alın, her istediğinde emzirin.bebek kucağa alışır diye birşey yok bence .saçma,heralde kucakta olucak bebek bu.ama ilk3-4 ay reflü yatağının çok faydasını görürsünüz bence.

8 gunluk bebek kucaga alismaz
ilk 3 ay bol bol sarilin ve kucaginiza alin diyor doktorlar
kucaga alisma donemi 3 aydan sonra baslar

zaten bol bol emmesi lazim , zamanla daha uzun sure ayri kalabilecek sizden

cok guzel doktorlarin da yazdigi siteler var
internette arastirip okuyun bol bol

Canikimm sen anne mı olduunnn :))
Ay kıyamam bende görücem bu günleri..
kucağa alıştırmışsın sanırım canım :) emzirip hemen bırakman lazım alışıyor anne kokusuna anne kucağına :)

kucağa alıştırmışsın sanırım canım :) emzirip hemen bırakman lazım alışıyor anne kokusuna anne kucağına :)
sen de dogurcan deme boyle seyler
ilk 3 ay her istediginde alip sarilman lazim , aranizdaki bag ve bebegin guven duygusu icin cok onemli
bebekler sadece aciktigi icin emmez , guven duygusu icin emerler , korktuklarinda emerler , annesini hissetmek icin emer , herhangi bir yeri agriyorsa acisi dinsin diye emer
emmek sadece karnini doyurmak icin degil , ilk 3 ay bol bil sarilin bebelerinize
goreceksin cok huzurlu bir beben olur
kucaga alisma donemi 3 aydan sonra baslar

Yok tatlim kucuk bebek daha bu dunyaya alismasi lazim.. kucaga simdi alismaz daha :) tam tersi anne sicakligina kokusuna ihtiyaci var :) ne zmn cocuk kucaga alismis diyoruz:) 2 yasinda hala anne kucagindan inmiyorsa :)

Bebeğini yanina yatırarak emzirmeyi denesen emerken uykuya o şekilde dalmazmiyki uykuya dalinca da yanından kalkarsin sonra da yavaş yavaş yalancı memeye alistirrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…