- 13 Mart 2015
- 4.399
- 8.145
- 358
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bn gogsume yetismesi icin bacagima yastik koyuyorum ama su ortuyude bi denicem belki ise yarar
Kizim acayip yesil kaka yapardi hatta bazen kan bile olurdu nokta nokta dr um onemsemedi ben de onemsemedim. Oglum da yasamadim ya da yasadim tecrubeden onemsemedim :) sakin ol. Onlar cok ama cok guclu. Sen sevdikce oksadikca hersey daha kolay olacak inan banaRahatladim valla ishal degil dedinya.insallah kolik olmaz ya bn cok panik olurum ozman zaten heran bisi olur diye icim icimi yiyiyo bide oyle olursa cok kotu olirim
Bn kundak degilde ypmiyorum ama ustunu ortuyorum :) odada klima hep acik zaten yatagida sicak :)Emzirme minderinin altına yastık koyardım ben de. :) kundak yapmamıştım minikken, keşke yapsaymışım diyorum. Şimdi 6 aylık oğlum (nerdeyse) yarım kundak yapıp yatırıyorum. Daha sıcak kalıyor yatarken ve daha çabuk uyuyor.
Ekleme: altına kadife battaniye serdim ben, yatak bana bile soğuk geliyor.
Kizim acayip yesil kaka yapardi hatta bazen kan bile olurdu nokta nokta dr um onemsemedi ben de onemsemedim. Oglum da yasamadim ya da yasadim tecrubeden onemsemedim :) sakin ol. Onlar cok ama cok guclu. Sen sevdikce oksadikca hersey daha kolay olacak inan bana
Bn kundak degilde ypmiyorum ama ustunu ortuyorum :) odada klima hep acik zaten yatagida sicak :)
Anne sutu alan cocuklar ole kaka yaparlar cnm.. sari ve puturlu :)Gaziyla beraber vicik vicik kaka yapmiyor hicbisi anlamadim acaba ishalmi olmus dicem ama bebekler kati diskida yapmazki
Buarada bir tatli kasigi zeytin yagi verebilirsin gazi icin.. birde youtube tan sac kurutma makinasi sesi ac..haa birde bacaklari filan jimnastik yaptir.. arada yuz ustu yatir yanindayken tabii yoksa bogulma riski var kafayi kaldirmasi lzm.. aklinma gelenler bunlar benim yaptigim..bznde aglatiyorum ne yalan soleyim o sekildede rahatliyolar :)Ayy evet cok tatli bebegim ayni behlul masallah :)) haklisin kiyamiyorum aglamasina dayanamiyorum oyuzden bnden baska kimsedede durmuyo agliyor
Ya bende isterim hep bebegimin bas ucunda duruyim ama wc ye gidemiyorum su icemiyorum yemek yiyemiyorum.uykuya dalmasini bekliyorum bunlari yapabilmem icin ayaklarim uyusuyo beklemekten
Reflü yatğı alın, her istediğinde emzirin.bebek kucağa alışır diye birşey yok bence .saçma,heralde kucakta olucak bebek bu.ama ilk3-4 ay reflü yatağının çok faydasını görürsünüz bence.Oncelikle selam
Bugun dogum yapali 8 gun bebegim kucaga alismis emziriyorum kollarimda uyuyo onu yatagina birakcagim an aglamaya basliyor tekrar emmek istiyor tekrar emziriyorum uyuyo sonuc yine ayni kucaktan indiginde agliyor nasil basa cikcam siz neler yapiyosunuz
Ilk bebegim tecrubesizim napmam lazim
sen de dogurcan deme boyle seylerCanikimm sen anne mı olduunnn :))
Ay kıyamam bende görücem bu günleri..
kucağa alıştırmışsın sanırım canım :) emzirip hemen bırakman lazım alışıyor anne kokusuna anne kucağına :)
Yok tatlim kucuk bebek daha bu dunyaya alismasi lazim.. kucaga simdi alismaz daha :) tam tersi anne sicakligina kokusuna ihtiyaci var :) ne zmn cocuk kucaga alismis diyoruz:) 2 yasinda hala anne kucagindan inmiyorsa :)Canikimm sen anne mı olduunnn :))
Ay kıyamam bende görücem bu günleri..
kucağa alıştırmışsın sanırım canım :) emzirip hemen bırakman lazım alışıyor anne kokusuna anne kucağına :)
Bebeğini yanina yatırarak emzirmeyi denesen emerken uykuya o şekilde dalmazmiyki uykuya dalinca da yanından kalkarsin sonra da yavaş yavaş yalancı memeye alistirrsinOncelikle selam
Bugun dogum yapali 8 gun bebegim kucaga alismis emziriyorum kollarimda uyuyo onu yatagina birakcagim an aglamaya basliyor tekrar emmek istiyor tekrar emziriyorum uyuyo sonuc yine ayni kucaktan indiginde agliyor nasil basa cikcam siz neler yapiyosunuz
Ilk bebegim tecrubesizim napmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?