işte bazı insanlar bunu algılayamıyorlar maalesef bir durum hiç bir kişide aynı sonucu yaratmaz . ben de çalışmaya başladığımda kızım 10 aylıktı . 2 buçuk yıl çalıştım . kızım yeri geldi evimizde anneannesiyle, yeri geldi babaannesiyle birlikte kaldı . ama net şunu söyleyebilirim ki çalıştığım süre boyunca, son 6-7 aydır çalışmadığım süreye kıyasla, çocuğumla çok daha kaliteli vakit geçirdik . ve benim çocuğum her zaman mutlu sevgili bir çocuk oldu, çok dışa dönük, kendini acayip iyi ifade eden, uyanık, 3,5 yaşında olmasına rağmen duruma ortama kişiye göre hareket etmeyi çok iyi bilen bir çocuktur . şaşarsınız .
bu konudaki yorumları okuyunca cidden merak ettim burada hiç mi yok annesi işteyken anneannesiyle/babaannesiyle kalmış ama annesini babasını da çok seven çocuk ??? yoksa çocuklar sadece kreşe bırakıldıklarında mı mutlu oluyorlar....
ben buraya yorum yazmış bir kaç kişinin aksine, bunların değişken durumlar olduğunun bilincinde bir anneyim . esas olan şudur, bir çocuğun mutluluğunu sadece sevgi sağlar . annesiyle babasıyla olduğu süre boyunca anne ve babasının sevgisini hissetsin, anne ve babasının ona verdiği değeri hissetsin, anne babayla kaliteli vakit geçirebilsin . çocuklar için esas olan budur .
ben nice ev hanımları biliyorum . 7,24 evdeler ama evde ev işleri yapmaktan tv izlemekten telefonla konuşmaktan internete bakmaktan çocuklarının yüzüne bakamıyorlar . acaba biz çalıştığı için belli sürelerde çocuğunun yanında bulunmayan annelerin çocuklarına mı yazık yoksa sürekli evde olan ama bu şekilde davranan annelerin çocuklarına mı yazık ??? bu yazık olma durumu sadece çocuğun yanında bulunup bulunmamaya bağlı bir kavram değil iştee
ama anlayabilene