- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
Güzelim burdaki anneler maşallah her konuda bilgi sahibi..O kadar muhteşem o kadar süper çocuklar yetiştiriyor ki, o nedenle tecavuz,adam öldürme, hırsızlik,fesatlik swvgisizlik bu kadar çok toplumda..çocuk için en doğrusunu yine sen bilirsin,iç sesini dinle..dene yanil.herkes doğruyu o şekilde buluyor..ben ne yapardım kendi şartlarımda diye sorarsan kreşe verirdim.ama dediğim gibi tek doğru yok ..Bu ne cüret yaa . Bu yorumu ne hakla yapıyorsunuz . Biz silivriye git gel yaparken harcadığımız benzin parası aylık ne kadar biliyor musunuz siz mesela ! ! Ne kadar çirkin bir yorum . Benim konuma bir daha yorum yapmayın lütfen . Heralde sizin aklınız fikriniz parada . zira insanın fikri neyse zikri de odur .
Aynen evde istemediğiniz birine en değerlinizi bıralmakSizin icin sizde kalma ihtimali bile olmayan birine çocuğunuzu emanet etmeyi asla düşünmeyin.Üstelik bu kadar süre!
İş ya olmazsa çocuk kreşe alışamazsa o sebeple şok yaşarsa bir de işten çıkmak zorunda kalırsa da çocuk tekrar bilinmeze sürüklenirseKesin yazılmıştır ara ara okudum malum her sayfayi okumak mümkün değil
Konu Sahibinin kreş düşünmeme sebebi nedir acaba?
İş ya olmazsa çocuk kreşe alışamazsa o sebeple şok yaşarsa bir de işten çıkmak zorunda kalırsa da çocuk tekrar bilinmeze sürüklenirse
Masallah size vallahi gelip sarılasim geldi hem güzel bir kariyeri olup evladını büyütmek için ara veren annelere hayranım mecburiyeti olan annelerde asla sözüm yok konu sahibi icin yapacak birşey yok çünkü çok donuk herkes diyorki çocuğun çok küçük olmaz ayrılmamalı dediği bahaneler hep aynı ha birde benzin yol masrafı veriyormuş ya artık ne yapmak isterse evlat onunBakin bend e çocuğum doğunca isten ayrıldım ve benim hem annem hem kayinvalidem vardı bakabilecek ki hala varlar şükürler olsun neden ayrıldım biliyor musunuz?isim evime çok uzaktı dönüş yolum 2.5 sattı buluyordu döndüğümde oğlum uyumaya yaklaşan bir saatte olacak ya da uyumuş olacaktı o güzel günler elimden kayıp gidecekti şimdi oğlum 20 aylık iş arıyorum bulduğumda başlayacağım bende oldukça eğitimli biriyim ve turkiyenin sayılı şirketlerinden birinde çalışıyordum kariyerimi kestim attım neden oğlum bensiz uyumasin diye siz eğer yeterli bi donanım ve tecrübeye sahipseniz kısmetinizde de varsa bir ekmek kapısı açılır size ben hep rabbimden isterim dua ederim çünkü ben evlâdım için bunu yaptım bir daha o günleri gelmez çünkü evet ben de çok zorlandım çalışma hayatını çok seviyorum ama oğlundan daha çok değil bizim de maddi sıkıntılarımız oluyor ama kısıyoruz size tavsiyem babaannesine degil krese vaerin ha o bizi zorlar derseniz de ise simdi baslamayin ama cocugunizun kres yasi gelmis benimki cok kucuk kres icin allahın izniyle tez vakitte hayırlı bir isim olursa annemle kayinvalidem bakacak kreş yaşında da gidecek binlerce çalışan annenin çocuğunun gittiği gibi
Anladım tşkler örneğiniz için ve çok geçmiş olsun çalışıyor musunuz şuan
Yaaa cokk teşekkür ederim güzel düşünceniz için evet şu anda iş bulmak zor farkındayım uğraşıyorum düşünüyorum piyasa zor ekmek aslanın kuyruğunda bazen pes edesim geliyor bazen de isyan ama diyorum ki sağlıklı bir evlâdım var ona sarilabiliyorum hersey onun icindi yine calismam onun için hakkımızda hayırlısı olur insallahMasallah size vallahi gelip sarılasim geldi hem güzel bir kariyeri olup evladını büyütmek için ara veren annelere hayranım mecburiyeti olan annelerde asla sözüm yok konu sahibi icin yapacak birşey yok çünkü çok donuk herkes diyorki çocuğun çok küçük olmaz ayrılmamalı dediği bahaneler hep aynı ha birde benzin yol masrafı veriyormuş ya artık ne yapmak isterse evlat onun
Ben 13 yasinda yatili okula gittim hic sizdeki gibi bi durum olmadi bende.. aksine kendimi savunmayi ve kendi basimin caresinebakmayi ogrendim..o yasta camasirimi bile kendim yikiyordum dusun.. bende kendim istemistim.. ogrencilik hayatimin en guzel yillariydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?