Annelerin Erkek Evlat Düşkünlüğü

İnşallah bundan sonra mutlu olursun boşver aileni senin kıymetini anlarlar ama iş işten geçtikten sonra

Ben de bazen atanıp gittikten sonra hiç arayıp sormayacagim diyorum.

Çoğumuz bu konudan muzdaribiz.Boyle gelmiş böyle gider demeyelim,en azından biz farklı bir nesil için mücadele edelim.İnsan çok kırılıyor,üstelik en yakınlarımız bizde böyle yaralar açıyor.

İçinde tutmaması en iyisi,içte tutulan her şey insanı hasta ediyor.

Evli değilim ancak evlenirsem nasıl bir anne olmam gerektiğini daha iyi biliyorum artık.

Ben de bunu uygulamak istiyorum,onlar degismiyorsa ben değişecegim.

Tepkisiz kalma canım. Tepkini de rahatsızlığını da belli et. Dile getir. Konuş söyle. Emin ol bir gün anlayacaklar. Oğullarından darbe gördüklerinde kızların kıymetini anlıyorlar. Erkek kardeşim de, abim de yok belki seni anlayamam ama etrafımda arkadaşlarımdan senin durumunu yaşayan çok var. Sen ne yaparsan yap değişmeyecekler ama içinde kalacağına vur dışarı onlar değişmese bile sen rahatla..

Söyledikçe üzülüyorum,nolur beni anla diye yakalarına yapismaktan cabalayip hep başa sarmaktan korkuyorum.Öyle tepkisiz kalmak istiyorum ki onlar dönüp sasirsinlar buna nasıl da sessiz kaldı diye.

Söyledikçe üzülüyorum,nolur beni anla diye yakalarına yapismaktan cabalayip hep başa sarmaktan korkuyorum.Öyle tepkisiz kalmak istiyorum ki onlar dönüp sasirsinlar buna nasıl da sessiz kaldı diye.
Bu konuda o kadar haklısın ki... Ama ne yaparsan yap anlamayacaklar taa ki zamanı gelip erkek çocuklarından af edersiniz kazık yiyene kadar....

Herkes aynı değil. Sizin aileniz bana göre bu konuda cahil.
Benim bir oğlum bir kızım var
Eşimle konuşuruz hep, erkek bir şekilde başının çaresine bakar, kızımızı okutmalıyız, geleceği garanti olmalı diye. Tabi ki bu oğlumun eğitimine önem vermiyorum anlamında değil, yanlış anlaşılmasın.
Ama kızımın eğitimi daha da önemli bana göre.
Malesef bu ülkede kadin olmak çok zor. Asıl kiz çocuğuna hayat kurmak lazim ki, Allah korusun manyak bir eşe denk gelirse ona muhtaç olmasın.

Ben de söylüyorum yanlış yaptığını ama bana küsüyor bu sefer.
Annem de olsa ,boyle davraniyorsa kuserse küssün soylerim.Evlat ayirmamayi ogrensin.O bastacı ettigi ogluyla fena halde sınanir bunu hic akil edemiyor mu?Benim oglan kardesim anne babami oyle uzdü ki,ayırsalardi basindan beri simdi yüzlerine vururdum.Allahtan yapmiyorlardi da ,şimdi 4 elimle sariliyorum kardesimin bu ihmal ettigi zamanda. Herkes ne ekerse ,onu bicer.

çok doğru düşünüyorsunuz.

Malesef her ailede var.. Hasta olduklarında sıkıntıya düştüklernde hep ben koştum ama sonuç babam üç katlı ev yaptı hepsini abime verdi maddi olarak hep destek oldu sorsan asla ayrım yapmazlar sen kıskanç olursun fesat olursun

bunu er geç anlayacak bir gün.

Annem bana da kardeşini kıskanıyorsun der.Kendilerini haklı buluyorlar.

Annenleri değıstiremezsin. Tepkini tabiki koy ama cok buyuk bir degisim bekleme.

kendin demissin anneme de boyle davranmışlar doğru olanı bu zannediyor diye.

Bu zinciri sen kıracaksın. sen kendi kızın olduğunda ona öyle davranmayacaksın.

Ben de sinir olurum oğluşum da oğluşum diyen annelere. her yerde de gorusumu dile getiririm.

Kendini ezdirmeyip kendi kızına adaletli davranmaktan başka yapacağın bir sey yok malesef.

çok haklısınız,daha fazla şey yapmak isterdim ama onları değiştiremem.

benzer bi kafa yapısı bzde de var evlat kayırma gibi.. ben ailemle pek görüşmüyorum küs degiliz ama öle birbirmize gelip giden insanlarda degiliz artık... araya sogukluk giriyor yaşananlardan ötürü..
simdi bende hamileyim kız mı erkek mi bilmiyorum ... Benim ve eşimin gönlünden geçen kız erkek olsada kız olsada el üstünde tutulcak.. gram farklı olmıcak bizim için.. cogunluk erkek evlat diye yanarken biz öncelik insallah kız sonra erkek olur diiyoruz :) annemin babamın yaptıgı hataları hic yapmıcam bana cok büyük ders oldu.. evli degilsen ilerde evlenip kendi düzenine geçtiginde bambaska olacaktır, şimdilik yapacak pek birsey olmuyor malesf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…