- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Bunu niye yapacaksınız yahu canınıza kastınız mı var? Çocuk dünyaya getirirken yeni bir birey doğuyor.Anne ve babadan farklı olacak haliyle.Bunu bilmiyor muymuş anneniz?Sizin onun kopyası olacağınızı falan mı ummuş.her gün evi dip bucak silmediğim,
Bu hayırlı ayın yüzüsuyu hürmetine Rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAnne olmanız bile bir şükür sebebi boşverin üzülmeyi, olamayan bizlere dua edin bari♥
Söyleniyor zaten hiç sorun değil ama üzülüyor bazen tansiyonu fırlıyor elleri uyuşuyor benim yuzumden. Vallahi. Evlenecegim evimin pislik yuvası olmasından ötürü tedirgin. Kendine zararı var. Uzulmeyip stres olmasa sabaha kadar konuşsun. Gerçi 26 yaşındayım adım atmama kadar elestirmesinden de sıkıldım ama az daha dişimi sıkardım :)Bende aynı sizin gibiyim, annemde söyleniyor bana ama ağlamaz e haklılarda bence anne, kızda olsak fark iki insanız işte aynı evinde sorun çıkıyor.
Yazdığınız sebepler asla birini hayal kırıklığı olarak nitelemeye yetmez.Ben de ev işlerinde tembelim ama dünyaya gelirken ev işlerinde master yapıcam die bir söz vermedim kimseye.
Sanırım anneniz size çok yüklenmiş. Küçücük bir çocuk nasıl hayal kırıklığı olabilir ki? Ne beklentisi vardı,atom mu parçalayacaktınız o yaşta?
Benim evladıma hayal kırıklığı demem için evladımın hayırsız ve kötü biri olması gerekir.Hatta orda bile bir nebze kendimi sorgularım.Ben nerde yanlış yaptım da bu çocuk böyle oldu,başkalarına da kendine de zarar veriyor die..
Hayal kırıklığı değilsiniZdir ama hiç yardımcı olmuyorsanız anneniz yoruluodur.Evde üzerinize sorumluluk almaya çalışın.Misal bulaşık benim işim gibi .Hem siz kendinizi daha iyi hissedersiniz hem de anneniz.Her şey annenizin istediği zamanda istediği şekilde olmak zorunda değil.Hala diretiyorsa duymamazlığa gelmek en iyisi.
Annelerin eleştirisi memnuniyetsiz oldukları anlamına gelmez
İki kızım var biri çok dağınıktır beni deli eder
Ama canımdan çok severim kimseyle hiçbirşeyle değişmem
Eminim anneniz içinde öyledir
Yeni doğmuş bir bebek tertemiz bir sayfadır. O sebeple nasıl işlersen öyle şekillenir o sayfa.
O yüzden hiç bir annenin çocuğum hayal kırıklığı demeye hakkı yoktur. Siz titiz değilseniz ya da dağınıksanız bu sizin suçunuz değil, anneniz demek ki zamanında o konuda doğru şekilde ilgilenememiş ve doğru yönlendirme yapamamış.
Unutmayın bir meyvede sorun varsa, sıkıntı meyvede değil ağacındadır.
Bunu niye yapacaksınız yahu canınıza kastınız mı var? Çocuk dünyaya getirirken yeni bir birey doğuyor.Anne ve babadan farklı olacak haliyle.Bunu bilmiyor muymuş anneniz?Sizin onun kopyası olacağınızı falan mı ummuş.Takmayın kafaya.Anneniz hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsa böyle beklentiler içine girmesin.
Bu konuda kararsızim yani annem çok pratik çok titiz. Ben asla öyle olamam misal bir örnek vereyim annem bir yerdedir. Evi supurgeye çekerim 2+1 evimiz ama salon mutfak geniş yani, WC yi yıkarım, Yemek yaparım. Annem geldiğinde ona gore tüm gün yatmisimdir hicbirsey yapmadan ama ben kendimi gayet çok iş yapmış gibi görüyorum gün sonunda yorulmuş oluyorum. Annem çocuklugumdan beri hep şikayetçiydi hayatım boyunca bir saatliğine bile dolabım istedigi gibi olmamıştır. Defalarca çamaşır katlamayi gösterdi ama gerçekten öyle kibrit gibi dizemiyorum beceremiyorum. Annem işine gelmediği için yapmıyorsun der bu kadar.anne olmak kusursuz olmak ve çocuğunu sürekli eleştirmek değildir bana göre. evet çocuğu yetiştirenler anneler ancak o çocukta kendi karakteri ile geliyor dünyaya.
anneniz dediği anda yapmadığınız için mi tepki gösteriyor yoksa hiç iş yapmadığınız / çok az iş yaptığınız için mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?