Annelerin hayalinde ki çocuk

Yanlış anlamayın fakat anneniz bana göre hasta.
Sizi de hasta edecek bu gidişle.

bulaşığı toplamadınız, gardrobunuzu katlamadınız, diş fırçanızı lavaboda unuttunuz ve diğer saydığınız sebeplerden dolayı anneniz sizin yüzünüzden hayal kırıklığı yaşıyorsa bırakın yaşasın bence
kimse mükemmel değildir, anneniz de mükemmel değil
insan kendisi kusursuz olmadığı konuda veya bir işte, karşısındakinden kusursuzluk bekliyor
evlat ya kendi evladı....

o kız gerçekten de hayal kırıklığıymış, ama yetiştirilme tarzı, bu yaşa kadar sorumluluk öğretememe gibi sebeplerden yine aile hatalı bence

o kız gerçekten de hayal kırıklığıymış, ama yetiştirilme tarzı, bu yaşa kadar sorumluluk öğretememe gibi sebeplerden yine aile hatalı bence

Evet zaten annesi kabul ediyor.
Küçükken çeşitli hastalıklar geçirmiş, hastanelerde çok kalmışlar.
Üzerine çok düştük, şımarttık böyle oldu diyor.
Genel olarak kabullenmiş durumu ama ara ara çıldırıyor tabi
Ayy çok zor valla diyorum ya 2 saat birlikte otursanız siz bile rahatsız olursunuz o hallerinden.
Aynı evde yaşamayı düşünün

Siz çok normalsiniz ama üzgünüm anneniz fazla fazla fazla takıntılı. Hatırlıyorum bir kere dağınıklıktan annemi çileden çıkarmıştık. Kadın aldı tüm eşyalarımızı pencereden aşağı attı. Hala gülerim. Bir daha dağıtmadık. Ama hiç ağladığını bilmem. Şeref yoksunu babam bile çok üzerdi ama nadir ağlar belli ederdi. Kendi anneme bakınca sizinki bana çok abartılı geliyor. Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi

Anneniz mükemmelliyetçi biri yoksa bu sayılanlar bir insanın hayal kırıklığı olmasına sebep şeyler değil, bu yüzden kendinizi üzmeyin.

Anneniz çok üzgün mü peki onun kriterlerinin dışındasiniz diye ? Benim problemim bu annem o kadar üzgün ki. 5 çocuklu, çocukları ortada bırakan madde bağımlısı.... Gibi gibi gibiyim sanki o denli üzülüyor inanın abartmıyorum.
Alti ustu 2 bardak yahu, sinir krizi icin sebep mi bu sence? Annenin baska psikolijik sorunlari olabilir, birikmislik olabilir, babanla evliligi nasil?
Kotu bin kez dedim bosan. Bu aralar babam eskisi gibi değil ama annem eski yaşadıklarını ısıtıp ısıtıp sunuyor.

Asla asla. Allah nasip eder evladım olursa hele kızım asla ona evde fazlalık hissini yasatmam
Anneniz okb mi
Yani boylelerinin cocuklari esleri genelde agliyorda
Psikolog demedi öyle birşey ama devlet Hastanesi'ndeydik yeterince ilgilenmedi belki de. Misal şu anda da öyle saat 8 de başlar evi supurmeye ve oturmaz. Oruç birde. Yani öyle bir huyu var. Odaları dolaşır bahçeye çıkar kendisine sürekli iş çıkarır. Benim oturmam gözüne aşırı derecede batar.

Siz ondan ne kadar memnunsunuz acaba, dönsün bir onu düşünsün.
Birakin memnun etmeye falan çalışmayın.
Not: Bir anne olarak yazıyorum.

Eşim için daha düğün yapmadikta gelecekte ki eşim içinde kederleniyor. Vah vah diyor. Kadın onun adına da üzülüyor :)) nerelere gideyim.

30 lu yaşlardayım küçükken annem beni görmezden gelirdi çoğu zaman tavırlarıyla ama aynı zaman da da ihtiyaçlarımızı karşılardı yani kendi mutsuzdu ,onun için sanırım bilemiyorum beni sevmeyen begenmeyen insanlar ilgimi çeker belirli uzun süre aklımdan çıkmaz kendimi değersiz hissederim .

...misafir gelince yüzünde güller açardı ama evde hep mutsuzdu,çalışıyordu üzerinde yük vardı babamla da arası bozuktu ama ne bileyim yemek yaptırmazdı beceriksiz biri oldum zaten ilgim yoktu iyice ilgisizleştim hala sevmem,

...elalem ne der korkusu vardı şuan da bana işlenmiş durumda o korku zamanla hafifledi ama arada oluyor ve ciddi korku boyutlarında oluyordu önceden

neyse işte konu sahibi farkında olmadan annen oluverirsin birgün bir bakmışsın ona kızdıkların sende de var üzüm üzüme baka baka derler,sen elinden gelini yap saygısızlık yapma ama şunu kabul et annenin kensiyle alakalı sorunları var bilemiyorum yeterince sevilmemiş hissediyordur belki ya da yılların yorgunlugudr nazı sanadır vs vs

çoğu anne kızlarına takar kendi başaramadığını kızının een mükemmel şekilde yapmasını ister dedim ya elinden geleni yap zaman zaman al karşına güzel güzel konuş fakat bu seni aşağıya çekmesin çok üzerinde durma

ben farkında olsaydım o yaşlarda yapardım ama büyüdükçe anlıyorsun sen etkilenme bari.

Kotu bin kez dedim bosan. Bu aralar babam eskisi gibi değil ama annem eski yaşadıklarını ısıtıp ısıtıp sunuyor.

Bence durum burda konu sahibesi, aglamasinin sinir krizinin sebebi kesinlikle siz degilsiniz kendisinin mutsuz olmasi. Psikolog/psikiyatriye gitmeli derim. Neden bosanmak istemiyor soyledi mi?

Bu yazdıklarınızı hayal kırıklığı degil sizin karakteriniz kişilik yapınız tabiki annenize aynı olamaz

Annenizin titizlikle ilgili bir sorunu var ve takıntılı bence bir doktora görünmesi lazım sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum

Ben annem için baştan sona bir hayal kırıklığıyım, her fırsatta yüzümü de söyler. Ancak sebepeler sizin yazdığınız kadar basit sebepler değil.

Anneler istiyor ki bu hayattan gittiklerinde kizlari sapasaglam dursun kimseye minnet etmesin Benim annemde oyleydi soylenirdi cocukken sunu yap bunu yap bu nasil supurge tutmak. Notlar 100 olacak vs. Universite bitti ise girdim annemin yurtdisina yerlesmesi gerekir babasi icin. 1 yil yapayalniz yasadim annem gordu gozleriyle sakinlesti. Sonra evlendim Benim ayakta durdugumu gordukce istedigim hic bir seye karismadi hep arkamdaydi sozleriyle de belli etti. Belirli bi yasa kadar mukemmelliyetci bir anneniz varsa alinabiliyor kirilabiliyorsunuz. Biz bunlari 24 yasimda geride biraktik kendisi gordukce sakinlesti o inatci her seye laf eden anne gitti melek gigi gurur duyan herkesin icinde soyleyen anne geldi.

Annemde asla kıyafetlerimi begenmez. Kendimi de geçtim annene artık üzülüyorum. Aglamasa kendini yipratmasa bana ne derse desin. Çok takmıyorum.

Değilim olamam da . 25 yaşındayım hep böyleydi böyle olacak . Beni takdir ettiğini falan hatırlamam . Ablama öyle değildir ama. Kıskanmıyorum ama böyle olmasını tercih etmezdim. Artık alıştım beklentim yok siz de çok büyük beklentiye girmeyin ki bu konuda daha fazla üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…