Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Ayrıca şu lafımda kulağına küpe olsun bi sigorta bi kocadan iyidir der babam hep çok doğru bir söz. Kpss ye çalış ekonomik özgürlüğün elinde olsun bir başkanın maddiyatı seni etkilemesin yarın üzülüp pişman olan sen olursun

beyaz atlı prensi bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın diye bir laf geldi aklıma :) neyse bence sen sınavına konsantre ol hala üstelemeye devam ederlerse çocukla olmadı bir çay içersin.Beğenmezsende hayatına devam edersin.Peşin konuşma oluruna bırak.Ön yargılı insanlardan olma.Üstteki yorumlarda genelde damat adayını eleştirmişler fakat ne kadar ne kadar tahsilli olsa da bazı insanlarda eşşeklik baki kalır sen içine bak insanın

Ailesiyle değilki çocukla evlenceksiniz. Oda anladigim kadariyla biraz (kibar tabirle) haylaz. Yani muhtemelen aklı diger kadinda kalicak ve evlenirseniz iki gun sonra, 'esim beni sevmiyor, deger vermiyor, surekli icip icip eve geliyor diye konu açacaksınız. Maddiyati cazip gelmiş olabilir ama mantıken hic cazip bir evlilik degil kendinizi yakmayın

sadece sana yazmak için giriş yaptım.aklın varsa bu çocukla hiç görüşme.denk değilsiniz onu geçtim.çocuk sorunlu belli ailesi başını bağlayalımda adam olsun derdinde ama olmaz.sen milletin şımarık sorunlu çocuğunu adam etmek için doğmadın.

Butun bu tanisma isteme evresinde aileler olayin icinde ne oldugunu anlayamiyorsunuz ama her sey bitip evde kapiyi kapatinca isler karisiyor. Sevdiginiz asik oldugunuz biri degil sigarasi alkolu takildugi insanlar size batacak. Kendi ayaklari ustunde Duran (okumak disinda) bir yogun insan varken cocugu ailesi is guc sahini etmis. Simdi de evlendirmek be duzgun hayati olsun istiyorlar. Soyle dusunun ve bence aileye guvenmeyin; ilkokul lise cocukluk caginda cocuga soz gecirememisler evlenip barklanip yas 30 ken mi onunla takilma diye soz gecirecekler? Sinaviniza odaklanin kendinizi kurban etmeyin. Kazanilir kazanilmaz bilinmez ama dilerim is guc sahibi olup sevdiginizle evlenirsiniz

Bu durumun benzerini yaşayan biri olarak yazıyorum sana canım.
Herkes gerekeni yazmış zaten.
Sana bi abla tavsiyesi sakın görüşmeye devam etme direk kes at. Daha şimdiden kafam karıştı ders çalışamıyorum diyorsun; ilerde daha kötü şeyler göreceksin, kafan allak bullak olacak, o zamana kadar sınava girerken ki psikolojini hiç düşünemiyorum. Çook gençsin yazık etme kendine pişman olursun. Görünen köy kılavuz istemez.

gercekten o kadar etkilendimki yazılanlardan size anlatamam. belkide bu konuyu açmasaydım çocuk benimle iyi sohbet etti diye kalakalacaktım. Hepinize en içten teşekkürlerimi gönderiyorum ya .

hiç bu kadar mesaj yazılacagını düşünmemiştim. Çocuk watsaptan yazıyor arada sırada soğuk davranıyorum merak etmeyin her şey netleşti kafamda. Kırmadan tekrar konuşmak istemediğimi belirtecegım.zaten olumlu bir cevap asla vermedim. Hedeflerime odaklandığımı ve asla böyle bir şey düşünmediğimi söyledim. Ellerinize sağlık ve bana verdiğiniz her tavsiye için çok teşekkür ederim.

Ayyy nedense ben okuduklarımı hiç sevmedim,sakın cesaret edip buluşma bile bırak kahramanlık yapma,annesi onu değiştirecek birini arıyor ,kesinlikle kes iletişimi derim ben..

ikinci mesajım olacak ama bu zamanda sınıfta kalmak diye bir şey de kalmadı, niye bitmiyor bu lise? zorunlu değil mi artık liseyi bitirmek?

bundan 20 yıl önce olsa lise terk adamın maddi imkanı yoktur, çalışmak için okulu bırakmak zorunda kalmıştır diye düşünürdük. e bu elemanda para da var. çocuklar hiçbişey yapmasa da sınıf geçiyorlar. nasıl becermiş bu liseyi terketmeyi? kesin büyük bir şey oldu ve atıldı.

küçük abla, annene söyle haber uçursun kızım istemiyor diye. yoksa o oğlan senin peşini bırakmayacak. kesin bitir, sen de annen de. iki gün sonra "namusumsun" diye kapına dayanmasın bu serseri.

Anneniz, hem kızım sınava çalışıyor deyip, hem bir araya getirip, görüştürme tekliflerini neden kabul ediyor ki?
Durumları iyi olsa ne olacak, oğulları pek umut verici değil. Hiç kafanız karışmasın. Yolunuza bakın.

Bence dersinize çalışın mesleğinize sıkı sıkı sarılın daha ne kısmetler çıkar karşınıza. Liseyi bile bitirmemiş biriyle anlaşabileceğinizi zannetmiyorum şimdi kolay gibi gelir ama evlilik öyle bi şey değil zamanla neler neler batıyor insana bilseniz

Harikasın çok sevindim. Annesinin desteği ile evlenenden kocada olmaz adamda

Zengın olsa kaç yazar?İnsan olsun.Haklısın parasızda olmuo

Her zaman her konuda net ol guzelim .. anladigim kadariyla kafan karismaya cok musait cok farkli insanlar gorup tanimamissin cok iyi niyetlisin ...
kotu niyetli insanlarin bir lokmada yutacagi bi lokma olma ..
uyanik ol meslegini eline al biraz insan tani farkli karakterleri gor inan dunya cok buyuk ve karsina cok insanlar cikacak .. iyilerde kotulerde ..
secilen degen secen ol ..

arkadaşlar yeni bigiler edindim hepiniz haklıymışsınız yazdıklarınızda. Çocuk hakkında duyumlarım şu sekilde birebir yaşanmış olaylar : Bu çocugun arkadası benimde komşum dediki sen bunamı kanacaktın bu çocuk arkadaşları ile birlikte arasına karı kız alıp oynatan insanlar. alkolu almış bir gün arabayla melene girmiş içerisindede kız bile varmış. diğer kötü alışkanlıkları alırkende gören olmuş . teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…