- 4 Nisan 2015
- 160
- 253
- 18
- 39
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Anlamadimki yemek icmek gezmek derken ? Seni yargilamiyorum ama kizdim.. senden asagidaki hayatlari dusun.. esinden bir damla ilgi gormek icin savasan kadinlar, cocugu olsun diye yillarca maddi manevi tukenen kadinlar , kotu eslerine ragmen cocuklari icin mucadele eden kadinlar, fakirlikten cocuklarina su ve ekmek yediren anneler bunlar bu haldeyken sende bunumu dusunuyorsun .. biraz etrafa bakin bence inanin herkes yiyip icip gezmiyor sukretmek lazim.. ayrica iyi bir psikologa kesinlikle gidin cinnet falan gecirirsiniz Allah korusun
İyki anneyim diyorum sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra. 7 aylık bi kızım var sezeryanla doğum yaptım karnım acırken bebeğime uykusuz bi vaziyette lohusayım diye naz yapmadan ilgilendim..Ne annem yardımcı oldu ne başka biri..4 ay bebeğimin gaz sancısı çekti tecrübesizdim netten okuduklarımı uyguladım bebeğimin yanından 5 dk ayrılamaz ne iş ne yemek ne kendime vakit ayırmaya zamanım vardı.. Ben strese girip çabaladıkça bebeğim dahada çok etkilenir di 6 ay 3 saatlik uykuyla ayakta kaldım ne bi sosyal faaliyetim ne bir gezmem oldu ağlardı huysuzlanırdı.. Bendemi bozsaydım psikolojimi...
Siz ise başlayınca emzirmekten kesmek zorunda değilsiniz.Cocuguma bakmak icin biraktim isi calisirkende herseye yetisemeyince onu dert ediyodum durumlarimizda duzelince biraktim kizim emiyo suan calisamam
Seni çok iyi anlıyorum ben senin gibi genç yaşta anne olmadım 29 yaşımdaydım, benim çocuklarım ikiz, hep tek başıma baktım akşamları eşim ilgileniyordu gündüzleri çalıştığı için evden hemen hemen hiç çıkmadan 2 sene hem de. Çocukların bakımı, ilgilenmesi beni evden çıkamamak kadar yormuyordu şimdi 2,5 yaşındalar 9 aydır kendi kendilerine yemek yiyorlar dİye eleştiri bile aldım niye ben kaşıkla ağızlarına vermiyormuşum da kendileri yiyormuş inan bunu bile söyleyen insanlar oldu. Halbuki benim çocuklarımın kendi isteği bu yöndeydi ben yedirince yememeye başlamışlardı anlatıyordum aman canım sen de bahane üretiyorsun diyorlardı hem de dış kapının dış mandalı bile olmayan kişiler.kreşe başladılar yarım gün ben dışarı çıkabilmeye kendime vakit ayırabilmeye başladım biraz nefes aldım çocuklarımla daha verimli zaman geçirebiliyorum bu sayede. Eve hapsetme kendini ne oluyorsa evden çıkmamakla oluyor gerçekten çocuklar huysuzluk yapabilir sık sık çıkın alışsınlar kalabalığa gezmeye, benimkiler de dışarıda hiç uslu durmazlardı ağlarlar kavga ederlerdi çünkü sık çıkamıyorduk şimdi ise durum değişti hem büyüdüler biraz hem de tadını çıkarmaya başladılar gezmenin vs. Başedemediğin noktada yardım almaktan çekinme, sen iyi bir annesin sen de bunu biliyorsun sadece bunalmışsın haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?