sen konu sahibinden hızlı çıktın canım ya:))Gercekleri..
Bende destek kuvvet için gelirimsana katılıyorum da cevap alamıyorsun alamıyoruz resmen ortada polemik için bir konu var ve muhalefet sese tenezzül edip te cevap dahi vermeyen bir kötü ev sahibi var..
o zaman hanım keleşimi getir bende hazırda bekleyeyim
Rusyadan mi geliyor nobel hangi ulkeden veriliyor oku istersen arastir biraz ..zerrin hayirdir ne oldu sen turk milletini cok sever diger irklarin ustunde tutardin. simdi bu konuya uyum saglamak icin milletini mi yeriyorsun? hani nobel alan yazar varya.
canimcim onun nobeli rusyadan geliyor biliyor muydun?
hani su gecen yere yere ban aldigin millet!
ben de temkinli yazmaya çalışıyorum açıkcası konu polemiğe sürüklenmesin diye.Demekki en bencil benim, 25 yaşında ki kızımın annesi olduğum için herhalde...
Ben hiç birşey söylemeyim bu konuda..
Derdim yok cok şükür...neyi anlaticam sanasen konu sahibinden hızlı çıktın canım ya:))
sen anlat bari derdin nedir.
bu kadar köşeli fikirleri can hıraş savunduğuna göre anlatacakların var belli ki.
ben de temkinli yazmaya çalışıyorum açıkcası konu polemiğe sürüklenmesin diye.
ama var der gibisin zerriiiiinDerdim yok cok şükür...neyi anlaticam sana
asla çocuk doğurma fikrinde isabet etmişsinVicdan azabını vicdanı olan çeker !
Hoşgelmedin 21.yüzyıl .. Artık çocukları öcüüüyle kandıramadığımız , leyleklerin getirmediği , iletişimin başdöndüren hızında , cevapsız sorular , bitmeyen isteklerle dolu .. Herkesin gerçeğe ayıldığı yüZyıl .. Evet bizi hep anneliğin yüceliği ile kandırdılar ! Biz inandık mutluydukda .. ama avm de marka ayakkabı marka hamburger isteyen çocuklara daha ne kadar bu masalları anlatabiliriz ? illa herşey paramı sevgi veririz diyenlere sevginin geçtiği bir dünyayı ne kadar istediğimi bir bilseniz ? insan bencildir annelikte bencilliktir buyüzden dünyada en fazla sevdiği şey kendisi kendi parçasıdır !
Sen dogurdun okk insanlik icin buyuk birsey yaptin...kabul ediyoruz hadi canim beni anlamani beklemiyorum zaten bare saygili ol.cunku bu forumda saygisizlik yapilirsa bana yorumlarim kotu oluyor biraz gozum karadir bilen bilir beni..yaş kaç diye burda sormalıydın şimdi @zipzip ? zira yetişkin olgun bir kişinin söyleyeceği sözler daha farklı olmalıydı..
annelik tabi ki de bencilliktir. bunun tartışılması bile abes.
seni bekliyordukannelik tabi ki de bencilliktir. bunun tartışılması bile abes.
sevgili glsema,Vicdan azabını vicdanı olan çeker !
Benim yok ama senin var belli her konuda pesimdesin cunkuama var der gibisin zerriiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?