Annelik bencillikmi

Bende destek kuvvet için gelirim

Rusyadan mi geliyor nobel hangi ulkeden veriliyor oku istersen arastir biraz ..
Ben irkci biri değilim mileetimide hicbir milletten üstün tutmadim.siz okudugunuzu anlamadiginiz icin boyle bir cikarim yaptiniz.ben olanlari soyledim soyledigimin arkasındayım.

Annem bencillik yapmayip da bizleri dünyaya getirdigi icin ona her gün teşekkür ediyorim. Iyiki bencillik yapip da cocuk dogurmamazlik yapmamis. Allah ondan razi olsun...

Doğru tespitler

ne saçma konu bu. her insan nasıl ki bir değilse her anne de bir değil.

nasıl ki cahil, bencil, karaktersiz vs. (buraya türlü türlü kötü sıfat getirilebilir) bir kadın anne olduğunda birdenbire çocuğu için saçını süpürge edip melek anne kıvamına gelmiyorsa her anne için de bencillikten çocuk yaptı diyemeyiz. bu biraz şans işi.. ha bu arada bencillik zaten insan doğasında var ama bunu bastırıp bastıramamak yine insanın elinde

ben henüz anne değilim ama çocuk istiyorum. ne insan ırkını kurtarmak gibi yübe bi amacım var :) ne de kocamı eve bağlama gibi bi derdim.

sadece eşimi çoooook çoook seviyorum ve ikimize ait, eşime ve bana benzeyen bir minik ile ailemize neşe katmak istiyorum.
sadece daha da mutlu olalım diye

bu bencillik mi?

yaş kaç diye burda sormalıydın şimdi @zipzip ? zira yetişkin olgun bir kişinin söyleyeceği sözler daha farklı olmalıydı..
Sen dogurdun okk insanlik icin buyuk birsey yaptin...kabul ediyoruz hadi canim beni anlamani beklemiyorum zaten bare saygili ol.cunku bu forumda saygisizlik yapilirsa bana yorumlarim kotu oluyor biraz gozum karadir bilen bilir beni..

Vicdan azabını vicdanı olan çeker !
sevgili glsema,
amacın gerçekten yararlı bir paylaşım yapmak ise bulmaca gibi yazmayı bırakmalısın.
bak burada atıp tutmak yerine,ayağı sağlam yere basan yorumlar yapan üyeler var.
tam olarak derdin neyse paylaşssan da polemiğe zemin hazırlamasak elbirliği ile.

Siz hangi bencilin gece yarısı ciyaj ciyaj ağladınız için uyanıp sizi emzirdiği gördünüz allah aşkına. Yada ateşlendiğinizde başınızda beklediğni falan. Yada hangi bencil evladının karnı ağrısa hastane hastane gezer. Kendi anneniz bazı duygulara sahip olmayabilir yada sizin beklentiniz doğrultusunda olmamış olabilir bazı şeyler. Ama bu sşze annelik olgusuna böyle bir ithamda bulunma hakkı vermez bence. Bence en özverili şeydir annelik. Daha karnındayken yemeğini kanını vitaminlerini minarellerini seninle paylaşan bşr insan bencil olamaz asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…