- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
Anne olmaya hazır olmak diye bi şey var mı ki? Ben de çocuk düşünüyorum son birkaç aydır. Şu an çok uykum var mesela az kestireceğim, şu an çocuk düşünmüyorum çünkü hadi uykum geldi kestireyim diyemeyeceğimi biliyorum bebekten sonra. Ya da yemek yiyesim gelmiyor atıştırıyorum diyorum ki çocuk olunca böyle bi lüksüm olmayacak, ona yine yemek hazırlamam gerekecek, geçiyor çocuk isteğim. Eminim annelik hissiyatı çok güzel bi şeydir ama neticede yorgun günler, uykusuz geceler bekliyor anne adaylarını, acaba mı demek her kadının hakkı olmalı bence. Ben sizden çocuğumu sevmeyeceğim bakmayacağım hissiyatından ziyade iyi anne olabilecek miyim telaşını aldım, o da annelik yolundaki en gerekli şeylerden biri. Asıl bunu düşünmeseniz acaba mı derdim.
Çok ağır postpartum depresyon geçiren bi anneye püüüğ senin gibi anneye, susup oturmayı bilemedin mi diyeni de gördüm burada o yüzden siz kendi kalbinizi dinleyin. Hayırlı olsun
Çok ağır postpartum depresyon geçiren bi anneye püüüğ senin gibi anneye, susup oturmayı bilemedin mi diyeni de gördüm burada o yüzden siz kendi kalbinizi dinleyin. Hayırlı olsun