Annelik duygusunu hissetmiyorum sanki istemiyorum ama mecburmuşum gibiyim

Evet az kaldı Allahın izniyle alsam kucağıma inşallah. Aynen öyle başına gelmeyen anlayamazmış ben çok zorlanıyorum allah düşmanıma yaşatmasın

Yaaa bu yorum beni ağlattı. Ne güzelsiniz, hep mutlu olun

Ufkumu açıp sizin gibi kararsız idaresiz ne yaptığımı bilmeyip yaptığım şeye de pişman olacaksam ufkum açılmasın daha iyi bir insan ne istediğini bilecek ne istemediğini de
Hepimizin aklı iradesi var kimse kimseyi zorla yatağa atıp bebek yaptırmıyor yarın çıkıp hislerimden emin degilim aldırmak istiyorum derse sasirmiayin basbasya simariklik bu
Bunu keşke korunmadan beraber olurken düşünseydiniz şimdi böyle deme luksunuz yok kusura bakmayın hayat bizim şımarıiklarimiza göre yönlenmiyor bebek hayalîyle yanan binlerce insan var .
anne misin? Gebelik yaşadın mı?

anne misin? Gebelik yaşadın mı?
Yok anacım sanmıyorum. Fesat insan yorumu bu nerde görsem tanırım. Allah akıl fikir versin yani. Zaten hamileliğin ilk aylarindan tut son aylarına kadar bu kaygılarla geçer bazen yoğun bazen az. hatta lohusa depresyonu denen bir şey vardır ki Allah kimseye vermesin. Galiba bunlardan haberi yok. Konu sahibini daha da kötü etmek gibi bir gayesi olabilir ya da dediğim gibi fesat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…