hislerinde emin olamamak ne zamandan beri şımarıklık oldu ?Bunu keşke korunmadan beraber olurken düşünseydiniz şimdi böyle deme luksunuz yok kusura bakmayın hayat bizim şımarıiklarimiza göre yönlenmiyor bebek hayalîyle yanan binlerce insan var .
hanımefendi hamile diye bir şey yazmak istemiyorum ama bebeği doğunca seveceğini nasıl garanti edebiliyorsunuz?Bebek dogunca seversiniz belki su an sadece yetebilecek miyim iyi anne olur muyum korkusu yasiyorsunuzdur. Psikolojik destek alabiliyorsaniz alin.
Hepimizin aklı iradesi var kimse kimseyi zorla yatağa atıp bebek yaptırmıyor yarın çıkıp hislerimden emin degilim aldırmak istiyorum derse sasirmiayin basbasya simariklik buhislerinde emin olamamak ne zamandan beri şımarıklık oldu ?
toplum bize öylesine evlilik ve anne olmayı bir norm kabul ettirmiş ki insanlar hislerini düşünmeden yapıyorlar, sonra da pişman olunuyor.
Kadınlarımızın sorgulama yeteneklerini geliştirecek şekilde toplum değişiklikleri lazım bize, şımarık diyip yaftalamak kimseye bir artı getirmiyor
biraz kitap okuyun hanımefendi, ufkunuzu açın.Hepimizin aklı iradesi var kimse kimseyi zorla yatağa atıp bebek yaptırmıyor yarın çıkıp hislerimden emin degilim aldırmak istiyorum derse sasirmiayin basbasya simariklik bu
Cunku bebegimden nefret ediyorum keske yapmasaydim gibi soylemleri yok sadece korkusu var olarak algiladim ben olayi.hanımefendi hamile diye bir şey yazmak istemiyorum ama bebeği doğunca seveceğini nasıl garanti edebiliyorsunuz?
Ufkumu açıp sizin gibi kararsız idaresiz ne yaptığımı bilmeyip yaptığım şeye de pişman olacaksam ufkum açılmasın daha iyi bir insan ne istediğini bilecek ne istemediğini debiraz kitap okuyun hanımefendi, ufkunuzu açın.
anladım, dediğim gibi başka bir şey yazmasam daha iyi olacak benCunku bebegimden nefret ediyorum keske yapmasaydim gibi soylemleri yok sadece korkusu var olarak algiladim ben olayi.
Bebegini kucagina aldigin zaman bütün kötü duygularin gider yerine sevgi dolu duygular gelirMerhaba lütfen konum taşınmasın.8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim , önceden istediğim için ve yaşımda ilerlediği için (33yaş)eşimle korunmadık.Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri depresyondayım sanki bebeğimi istemiyor gibiyim.Anne olmaya hazır değilim , iyi bakamayacakmışım gibi hissediyorum.Doğum yaptıktan sonra bebeğimi sevebilecek miyim yoksa bu duygular devam mı edecek.
Biz bebeğimiz olmasını çok istedik, hemen olmadı, uzun süre tedavi sürecimiz oldu. Bu sırada 2 tane de kayıp yaşadım. Bebeğimizi kucağımıza almamız 6 yılı buldu. Ama hamile kalınca hormonlarının etkisiyle bende de sizin yaşadığınıza benzer duygular yaşadım. Bebekle bağ kuramadımığı düşünüyordum, doğunca bakabilcek miyim diye endişeliydim. Gebelik depresyonu yaşadım. Bunlar olağan şeyler, hatta daha ağır geçirenler de var malesef. Bebeğiniz doğduğunda onu sevmemeniz mümkün değil. Bazen nasıl seveceğini bilemediğim için ağlamak geliyor içimden:)Merhaba lütfen konum taşınmasın.8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim , önceden istediğim için ve yaşımda ilerlediği için (33yaş)eşimle korunmadık.Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri depresyondayım sanki bebeğimi istemiyor gibiyim.Anne olmaya hazır değilim , iyi bakamayacakmışım gibi hissediyorum.Doğum yaptıktan sonra bebeğimi sevebilecek miyim yoksa bu duygular devam mı edecek.
Ben de ilk baslarda öyle oldum onun içimde kıpırdadığını hissedince gectiÇevremde ki herkes başta böyle düşüncelerin normal olduğunu yeni sorumlulukların bizleri korkuttuğunu ama bebeği kucağıma alınca herşeyin geçeceğini söylüyor umarım öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?