Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tamamen sana kalmış bir karar.
Kiminin doğuştan oluyor annelik duyguları,küçük yaştan itibaren hayalini kuruyor.Kimi sonradan tatmak arzusunu hissediyor.Kiminde hiç oluşmuyor.
İç sesiniz ne diyorsa odur.Bana sorarsanız sadece yapmış olmak için yapmayın.Gerçekten istiyorsanız yapın ki öyle görünmüyor.İkilemdesiniz.Gönülden bir isteğiniz yok ortada.Çok büyük sorumluluk çocuk.Doğurmakla bitmeyen,hatta yeni başlanan bişey.
Bazen evlendiginize pisman olursunuz ama isteyerek yaptiginiz cocuga kesinlikle pisman olmazsiniz .Cocuk buyuk sorumluluk kendinize guveniyorsaniz yapin.Ben ucuncu cocugumu 41 yasinda dogurdum , cok istedigim icin asla pisman olmadim.Sadece diger cocuklarda olan enerji olmuyor ama hayatim onunla daha cok renklendi.Eminim ki mükemmel bir duygudur , sahip olduktan sonra. Ama ben sahip değilim . Düşünce yapım ülkenin genel normlarına uymuyor. Çoğu kişiye göre aykırı. İşte tamda bu nokta da karar benim de. Ben de veremiyorum işte .
Lütfen evliliğe falan bağlayın merak ettiğim sadece pişman olur muyum. ?
Böyle bir duygun olsa şimdiye kadar hissederdin bence.Sonuçta hayatında dört yıldır biri varmış.Hala mesela net olarak evet bundan çocuğum olmalı diyemiyorsun.Bu kötü bişey değil bu arada.Herkes illa çocuk doğursun kafasında değilim ben.Hayat senin,üstlendiğin sorumluluklar sana ait sonuçta.evet farkındayım gönülden bir isteğim yok. Ama şunu bilmiyorum. İsteksizliğim şartlarla mı alakalı yoksa böyle bir duygum mu yok.
ben de bunu hep düşünürdümKonu başlığını düşünecek noktaya nasıl geldim bilmiyorum. Ama sonuç ; bu ikilem. Vaktim yok yaşım geç. Evli değilim . Bu sorumluluğu tek başıma alabilirim ama anne olmalı mıyım . ?
Bu arada şuan hamile falan değilim . Varsa öyle bir niyetim ( şansım ) son zamanlarım karar vermem lazım.
öncelikle çocuk yapmak için evlenilmez diye düşünüyorum. zira bunu yapan birçok ünlü var 2 sene içinde boşanıp hayatlarına devam ediyorlar. onlar iyi örnek değil tabiki.
ilişkiniz evlilik aşamasına gelecek kadar olgunlaştı mı, sevgilinizden emin misiniz, o evlenmek istiyor mu, çocuk istiyor mu? siz anne olmak istiyor musunuz?
anne olmak zor ama bir o kadar güzel. ben hazır filan değildim yaşım geçiyor diye yaptım hiç de pişman değilim. o benim hayatımın anlamı. bir gülüşüne dünyaları veririm. onun için hep en iyisini isterim. 2. yi bile düşünüyorum sırfo o yalnız kalmasın kardeşi olsun diye. siz karar verin.
Ben anne olmayi cok istiyorum.
İsteğimi asla bır erkeğe bağlamadım. Bundan yillar önce (şuan 30 yaşımdayım) danimarkaya gidip sperm bankasina danişdim. Evraklarim hazir ve bir kenarda duruyor.
Şuan şans eseri nişanlıyım. Kafamda gercekleştirmek istediğim iki planim var sonra sira cocukda.
Eger ozamana kadar hâlâ nişanlımla berabersem onunla olur. Degilsem eğer yol danimarkaya.
Taşlanicam ama bende böyle düşünüyorum
Etik bulmuyorum ama sizin düşünceniz saygı duyarımBen anne olmayi cok istiyorum.
İsteğimi asla bır erkeğe bağlamadım. Bundan yillar önce (şuan 30 yaşımdayım) danimarkaya gidip sperm bankasina danişdim. Evraklarim hazir ve bir kenarda duruyor.
Şuan şans eseri nişanlıyım. Kafamda gercekleştirmek istediğim iki planim var sonra sira cocukda.
Eger ozamana kadar hâlâ nişanlımla berabersem onunla olur. Degilsem eğer yol danimarkaya.
Taşlanicam ama bende böyle düşünüyorum
Etik bulmuyorum ama sizin düşünceniz saygı duyarım
Evet mesela bir hayatın başlamasına karar verirken o insanın yaşayabileceği hayatı duyguları düşünmek yerine kendi duygularını düşünmesini doğru bulmuyorumTabikide. Bende çoğu şeyleri etik bulmuyorum.