Cok tesekkur ederim
Annem bana nasil annelik yapilmaz bunu cok iyi ogretti yaklasimlariyla
Annem bana ne yapmadiysa kizima yapiyorum, sevmek oksamak anlamak dinlemek arkadaslariyla samimiyet kurmak
Aslinda insanin bu hayatta en degerli varligi annesi yavrusudur, benim icinde hala oyle naparsam yapim annemden kopamiyorum. Icimdeki vicdani susturamiyorum, herseye ragmen dogurdu besledi bakti buyuttu. Cok zor sartlarda oldugunu biliyorum cok siddet yasadigini biliyorum bunlar benim ona olan yaklasimimi hep degistiriyo. Onun leyhine yapiyo.
Bir cok seminerlere katildim, dini, psikolojik, egitmenlik vs vs hepsinden biseler kapmaya calistim, kapamadiklarimda oldu tabiki.
Hani hepimiz muslumaniz ya, elestirirken dinmi degistiriyoruz acaba. Annemin okudugu kuran namaz sayisindan fazla elestiriliyorum. Bunlar derin konular.
Gecenlerde bende bi konu actim, inanin burafa yazilanlarin bende cok etkisi oldu. Cunku objectif bakislar var, yorumlar var. Umarim sizede guzel katkida bulunan yorumlar olur
Ben olabilirmiyim bilmiyorum ama burdaki yorumlardan sonra, biturlu psikolojik destege sicak bakmayan anneme kardeslerimle konusarak biz masrafini karsilamaya karar verdik. Ilk seansi bu haftaydi.
Beklemedeyim...