Annem annem annem

Ben size hak verdim. Sınırlarınız olmasa belli ki Anneniz daha fazla karışacak..

Bazı aileler çok garip. Evladı ayakları üzerinde durmaya çalıştıkça onlar sütten kesmeye niyetli olmuyorlar . Bazı erkek anneleri de böyle sizinki de onların yaptığı gibi size gaz vermeye çalışıyor.

Sizin annenizle olan yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Alıntınıza objektif cevap veremeyeceğim bu durumda. Çok etkilendim çünkü okuduklarımdan. İnşallah huzurlu bir hayatınız olsun..

Biraz daha tatlı dille anlatmalıydınız. Yada baktınız konu oraya geliyor işim var diyip kapatsaydınız, konuyu değiştirseydiniz. Sonuçta anne bunları sorması bana göre normal geliyor.

Yaaah bende ona şaşırıyorum insan mutlu olacağı yerde annem hiç yapıcı konuşmaz eşimin en ufacık yanlış bir hareketini kolluyor gibi hemen arar söyler burda bunu yaptı şunu dedi diye, doğru olduğu yerde hakkını veririm ama o kadar yanlış ki bana göre düşünceleri anne bak öyle demekten kocacı oldum onların gözünde

Annenizin problemi sadece eşinizle mi? Babanıza, ablanız evliyse onun eşine karşı da böyle mi?
Geçmişte bu konularda yaşadığı olumsuzluklardan dolayı sizin de aynı problemleri yaşayabileceğinizi düşünüyor olabilir mi?

Edit: yorumları okudum, öyleymiş

Son düzenleme:
Anneniz dahi olsa eşinizle ilişkinize kimse karışamaz2 kişi arasındaki mevzu hiç bir 3. Kişiyi etkilemez bence iyi yapmışsınız bir daha yapmaz. He He diyip geçince dozu arttırırlar

Annemin huyu buysa esimi annemle birakip bir yere gitmem.

Ama anneye dolup tasmakta haklisiniz. Ben markete esimi de gotururdum.

banada biraz abartı geldi tepkiniz.Yani hiçbir aklı yerinde anne kızının kocasının arasıyla bozulmasını istemez,yada kışkırtacak şekilde konuşmaz bence.

Olurmu öyle şey kocacı nedir ya
Adalet çok önemli
Eşim hatalıysa söylerim, annem hatalıysa söylerim, ben hatalıysam kabul ederim. Yani şimdi yanlış yapan annem diye yanlışını mı örtecem, beni doğuran kadın en sevdiğim insanların başı diye yanlışına doğru mu diyecem? Yada aşık olduğum adam, evladımın babası diye hatasız mı diyecem? Nerde kaldı hak hukuk? Nerde kaldı öz saygı?
Annen öyle bir yanlış yol tutturmuş ki ya kendi şarampole yuvarlanacak ya sizi atacak. Kendi annemden edindiğim tecrübe sana ve eşine yazık olacak.
ben olsam sen kocacı oldun dediklerinde oh ne güzel olmuşum Maşallah bana der, şap diyede öperdim kocamı.
Deli deliyi görünce sopasını saklar misali....artık kim baskın gelirse :)
O senin damarına damarına basıyorsa sende aynısını ona yap bir süre, bakalım ne olacak. Öyle de kocan kötü böyle de kötü nasılsa

Cok uzucu bisey ya gercektende, insanin annesinden bile bi fayda gormemesi onu takdir edememesi cok uzucu.

Gozlemlemelerimle afedersin sumsuk sumsuk duran annelerin cocuklari hayata - 1den basliyo. Bahaneler hep var.

Oyuzden ben cocuklarimin karsisinda dimdik duran, maddi manevi kimseye muhtac olmayan olarak kalmak istiyorum. Biraz egoistce gelir belki ama sunun kanaatindeyim, ben iyiysem cocuklarim iyi. Ben saglikliysam onlarda saglikli. Kendime hayrim olmazsa cocuklara verimli olamam oyuzden once ben.

Bu dusuncem anneme gore kendimi cok seviyorummus :)
Evet seviyorum, ben hastalanmamak icin kendime bakmaliyimki onlarin basinda durabileyim.

Annem bu hafta gitti psikolog bana rapor gonderdi, 50dk icinde baya bi konusmuslar anlasilan. 1 seansla cok yol katedecegimizi sanmam. Maalesef kadin temmuzda tatile cikiyomus, agustosda online yapacakmis.
Kotu oldu aslinda ya

Henuz tatile cikamadik, yaklasik 3 hafta sonra Turkiyeye geliyoruz insallah canim...

Abartmışsın.

Annenizin asıl derdi eşinizin çocuğunun olmayacak olması
Ve bu eşiniz için bilse ne kadar kırıcı olur
Çok hassas bir konu
Bir de kötü damat görmemiş ondan rahat biraz da
Uysal bulmuş saldırıyor bir köşeden

Tam tersi olsaydı
Sizden kaynaklı çocuğunuz olmasaydı
Kayınvalideniz bu konuda sürekli eşinize konuşsaydı
Kayınvalideniz eşinizi aradınız diye eşinizi böyle darlasaydı
Eminim ki buradaki çoğu üye bambaşka yorum yapardı

sizi şu an o kadar iyi anlıyorum ki. 7 haftalık hamileydim ama kesedeki sıkıntılardan dolayı be kalp atışı görmediği için dr alınması gerektiğini söyledi ben ve eşim bunlarla uğraşırken bir de annemin eşimin alkol kullanmasıyla ilgili sıkıntısını çekiyorum. boşanıyorum desem boşanma demez o kadar yoruldum ki sanki evliliğim devam etse annemin gözünde kötü evlat olacakmışım gibi hissediyorum bir daha yüzüne bakacak halim kalmayacakmış gibi kaç gündür üzülüyorum. evet annelerimiz çok önemli ama onlar bizim bir hayatımız olduğunun ve onu bizim yaşamamız gerektiğinin farkında değiller hala onların yönetebilecekleri küçük çocuklarıyız sanıyolar

Allah evladında hayırlısını versin diyorum.
Su önceki konularımı hatırlayanlar olur diyenlere de ayrıca deli oluyorm.
Edit yapın ozman.
Aksam ne yediğimizi unutuyorz,nerden bilelim senin eski konunu

Şahsen ben evladımla eşi arasında böyle fesatlık yaparsam evladım daha da ağır konuşsun kabulümdür
Ya tâbi niyet fesatlıksa doğrusunuz ama eğer kızını koruma, çevresinden duyduklarından falan etkilenip o niyetle söylüyorsa yapmayın diyorum.Annenizin niyetini siz bilirsiniz tabi

Edit yapın ozman.
Deli oluyorsanız yazmayın hanımefendi zorla mi yazdırıyorum ayrıca ben gayette hayırlı bir evladım bu yorum sizin haddinize değil.

Edit yapın ozman.
Bende ananın babanın da hayırlısını versin diyorum tek hayırlı evlat olmakla bitmiyor
Allah hayırlı insanlarla yollarımızı kesiştirsin

Ya tâbi niyet fesatlıksa doğrusunuz ama eğer kızını koruma, çevresinden duyduklarından falan etkilenip o niyetle söylüyorsa yapmayın diyorum.Annenizin niyetini siz bilirsiniz tabi
Annenin niyetini bilmek nasıl yara açıyor insana hiç tecrübe etmemenizi dilerim Allah tan
Keşke hepimizin annesi o masallardaki gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…