annem babamı aldatıyor

zaman yolcusu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
203
185
33
merhaba sevgili kk üyeleri.
çok mutsuzum ve bu sıkıntımı da burdan başka hiçbir yerde, hiçbir kimseye anlatamam. sizlerden sakin olmak ve yanlış bir tavır sergilememek adına fikir almak istiyorum.

benim annem ve babam eskiden beri tartışmalı ve bol laf dalaşına girmeli bir evlilik sürüyorlar. babam aşırı tutucu ve baskıcı biri. eskilerde anneme vurduğu da olmuştu. babam annemi seviyor buna eminim fakat hem gösteremiyor hem de fazla baskı kurdu bu zamana kadar annem üzerinde, istediği beklediği birçok şeye yanıt veremedi. annem ise ona göre dahat rahat biri ve cok eskilerden beri bıktım bu adamdan, keşke babanizla evlenmeseydim, hayatımda hiç mutlu olmadım,sevilme duygusunu yaşamadım, herkesin ilişkisini kıskandım vs gibi konusurdu.
evet babam bu konularda annemin ihtiyaçlarına cevap veren bir adam hiç olmadı.
fakat şu anki durum sebebi ne olursa olsun kabul edilemez. çok kötü, çok canımı sıkıyor. nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum.

iki gün önce farkettim ki annem başka bir adamla görüşüyor. çok büyük ihtimal sosyal medyadan tanıştılar. 50 yaşında bir insana hesap soracak değilim. keşke yapmasa ama ne diyeceğimi bilemiyorum. babam için çok üzülüyorum. aynı zamanda annem için de üzülüyorum. bu konudan bağımsız, bilmiyor gibi, dün babama sitem ettiği sırada çok mutsuzsan boşan dedim ilk kez. bu yaştan sonra millet ne der diyo. napacaksın milletin ne dediğini diyorum ama anlamıyor. millet bunu duysa ne diyecek düşnemiyor heralde.
üç maymunu oynayacaktım ama bugün olanlardan sonra iyice sinirlerim bozuldu.
bu adam utanmadan küçük kardeşim varken annemin yanına geliyor. kardeşim anlamıyor ama safça anlattığı şeylerden o kadar açık ki o adam olduğu. kimdir necidir tanımıyorum ama bu kadar rahat olması çok aşağılıkça. üstelik kardeşim bugün anlamasa da büyüdüğünde anlayacak bu durumu. ve eminim anneme hiç saygı duymayacak. onun adına ben üzülüyorum.
napacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. bu rezaletten nasıl kurtaracağım ailemi bilmiyorum.
çok zor durumdayım, çaresiz hissediyorum.

Zor bir durum,sevgisiz ailelerde sıkça olan birşey size özel değil bunu bilin.
Umarım annen bir an önce boşanır ya da o adamla ilişkisini bitirir diğer durumda sürekli stret yaşayacaksın.

çok mutsuzum ve bu sıkıntımı da burdan başka hiçbir yerde, hiçbir kimseye anlatamam. sizlerden sakin olmak ve yanlış bir tavır sergilememek adına fikir almak istiyorum.

benim annem ve babam eskiden beri tartışmalı ve bol laf dalaşına girmeli bir evlilik sürüyorlar. babam aşırı tutucu ve baskıcı biri. eskilerde anneme vurduğu da olmuştu. babam annemi seviyor buna eminim fakat hem gösteremiyor hem de fazla baskı kurdu bu zamana kadar annem üzerinde, istediği beklediği birçok şeye yanıt veremedi. annem ise ona göre dahat rahat biri ve cok eskilerden beri bıktım bu adamdan, keşke babanizla evlenmeseydim, hayatımda hiç mutlu olmadım,sevilme duygusunu yaşamadım, herkesin ilişkisini kıskandım vs gibi konusurdu.
fakat şu anki durum sebebi ne olursa olsun kabul edilemez. çok kötü, çok canımı sıkıyor. nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum.

iki gün önce farkettim ki annem başka bir adamla görüşüyor. çok büyük ihtimal sosyal medyadan tanıştılar. 50 yaşında bir insana hesap soracak değilim. keşke yapmasa ama ne diyeceğimi bilemiyorum. babam için çok üzülüyorum. aynı zamanda annem için de üzülüyorum. bu konudan bağımsız, bilmiyor gibi, dün babama sitem ettiği sırada çok mutsuzsan boşan dedim ilk kez. bu yaştan sonra millet ne der diyo. napacaksın milletin ne dediğini diyorum ama anlamıyor. millet bunu duysa ne diyecek düşnemiyor heralde.
bu adam utanmadan küçük kardeşim varken annemin yanına geliyor. kardeşim anlamıyor ama safça anlattığı şeylerden o kadar açık ki o adam olduğu. kimdir necidir tanımıyorum ama bu kadar rahat olması çok aşağılıkça. üstelik kardeşim bugün anlamasa da büyüdüğünde anlayacak bu durumu. ve eminim anneme hiç saygı duymayacak. onun adına ben üzülüyorum.
napacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. bu rezaletten nasıl kurtaracağım ailemi bilmiyorum.
Annene bildiğini söylesen

Nasıl üç maymunu oynayabilirsiniz! Babaniza bunu yapmaya hakkınız var mı ve bir şekilde babanız bu olayı duysa olacakları düşünebiliyor musunuz? Annenizle konuşmanız lazım ya adamı bıraksın ya babanızı.
Annenize niye üzüldünüz orasını da anlamadım. Nasıl evli oldugu halde sevgilisiyle çocuğunun yaninda görüsebiliyor, pess...

durumunuz gerçekten çok zor.insan ne olursa olsun ebeveynlerinden birinin bu tür ilişkisine şahit olmak istemez.
yaşınız kaç ve annenizle ilişkiniz ne durumda bilemem ama kişisel tecrübeme dayanarak şunu öneririm;bence annenizle açık açık konuşun, yaşadığı cinsel taminsizlik mi?
duygusal taminsizlik mi?yada her ikiside mi?
durumu anlayın vede en önemlisi kardeşinizi bu ortama sokmaması gerektiğini söyleyin.
ama bence sizin anneniz sanki aşık gibi bu kadar rahat olduğuna göre.

Ben yerinizde olsam annemi alır karşıma konuşurum . Anneniz için üzülemiyorum maalesef . Bu saaten sonra boşanırsam ne okur diye düşüneceğine böyle bir durum ortaya çıkarsa neler olacağını düşünsün . Yani bu masal da inandırıcı gelmedi . Anneniz sadece macera arıyor .

Kardeşiniz kac yaşında? Ileride kim olduğuna akli erdiğinde travma yaşayabilir.
Babaniz baskici bi insansa, ogrendiginde Allah korusun annenize herşeyi yapabilir.
Bosanirsa elalem ne der diye düşünen anneniz, aldattığım ortaya çıkarsa elalem ne der diye düşünmüyor mu?

Sevilmemek cok acı olmalı. Ama bu, yaptığının kabul edilebilir olduğunu asla göstermez

yanlış anlaşılmasın anneme kızgınlığım üzüntümden fazla ama yine de koskoca kadın neden ben uyarayım diyorum.
anne dediğiniz olgun olur, evladı hata yapınca uyarır diye bekliyoruz ancak onlar da insan hata yapıyorlar kabul edemesek de.

şimdilik planım söylemek benim de. fakat nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. ben utanıyorum bu konuşmayı yapmaktan. hem sonra kendisi de düşünebiliyordur söyleyeceklerimi. bir şey değişmeyecek diye korkuyorum.
Kendisinin bilmesi başka evladından duymak başka Bisey bence. Babanada bu durumu soyleyemeyecegine göre.

Annenle konus bildigini söyle ... kardesinede gözükmesin o adam yoksa babama söylerim diye tehdit et! Terbiyesiz kadin! Bencil! Yazik degil mi o kardese?!
Ha ve evet ileride kardesiniz bal gibide bilicek annesinin ne yaptigini!

Ben olsam üç maymuna devam ederim. Annemle konuşsam uyarsam ama ilişkiye devam etse ne yapacağım? Babama söyleyip adamı katil edemem. Hem ya gider annem bir tartışmada “evet aldatıyorum zaten Annwyl bile biliyor” gibisinden bir laf ederse babamın yüzüne nasıl bakacağım? Haberim varmış da anneme destek olmuşum gibi olur. Bu tür işlere karışmamak lazım bence. Size kalmış tamamen iyice düşünün taşının.

şimdilik planım söylemek benim de. fakat nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. ben utanıyorum bu konuşmayı yapmaktan. hem sonra kendisi de düşünebiliyordur söyleyeceklerimi. bir şey değişmeyecek diye korkuyorum.
niye utanıyorsun anlat bildiğini aldatmak çok aşağılık bir durum

Ben olsam üç maymuna devam ederim. Annemle konuşsam uyarsam ama ilişkiye devam etse ne yapacağım? Babama söyleyip adamı katil edemem. Hem ya gider annem bir tartışmada “evet aldatıyorum zaten Annwyl bile biliyor” gibisinden bir laf ederse babamın yüzüne nasıl bakacağım? Haberim varmış da anneme destek olmuşum gibi olur. Bu tür işlere karışmamak lazım bence. Size kalmış tamamen iyice düşünün taşının.
Evet kardeşide annesinin sevgilisiyle buluşmalarına şahit olmaya devam etsin değil mi?

Evet kardeşide annesinin sevgilisiyle buluşmalarına şahit olmaya devam etsin değil mi?

Kardeşin bu duruma dahil olması hoş değil gerçekten, haklısınız. Ama aklıma başka fikir gelmedi. Konu sahibi sürekli anne babasının laf dalaşı halinde olduğunu söylüyor. Anne, kızının aldatılmadan haberinin olduğunu kullanabilir eşinin kalbini kırmak için. Konu sahibinin annesini uyarmasıyla kadının değişeceğine de inanmıyorum açıkçası. Bunu yapacak karakterdeyse her şekilde devam da edecektir maalesef. O zaman konu sahibi arada kalacak.

Kardeşin bu duruma dahil olması hoş değil gerçekten, haklısınız. Ama aklıma başka fikir gelmedi. Konu sahibi sürekli anne babasının laf dalaşı halinde olduğunu söylüyor. Anne, kızının aldatılmadan haberinin olduğunu kullanabilir eşinin kalbini kırmak için. Konu sahibinin annesini uyarmasıyla kadının değişeceğine de inanmıyorum açıkçası. Bunu yapacak karakterdeyse her şekilde devam da edecektir maalesef. O zaman konu sahibi arada kalacak.
Arada kalacaksa kalır , ortada psikolojisi hiçe sayılan bir kardeş, aldatılan bir baba, ahlak dışı davranan bir anne var..
Bu durum kenardan izlenilecek bir durum değil..

Üzücü ve zor bir durum bence annenle konuşman gerek boşanmaları daha sağlıklı sanki

Keske gizli yapsaydi kardesini dahil etmeden. Sen nasil ogrendin bu durumu? Kardesinin anlatmasindan mi? Omru billah mutsuz bi kadin .. adam dayak bile atmis. Zamaninda bosanamadi simdide elalem ne der vs vs.

Bence bosansin yoluna baksin madem. Baban katil olcaksa soyLemek mantiksiz

Back
X