Annem babamı aldatıyor :/

Sende annenin hoslanacagi tarzda bir adamin resmiyle fake hesap ac ve annene yaz butun konusmalari da kaydet tabiki hatta guvenini o kadar kazan ki kamera bile acsin sana herseyi kaydet inkar edemeyecek kadar .... sonrasindada babana ailedeki herkese hatta interntte yaymayla tehdit et ki yaptigi pisliklere seni alet etmesin cok ciddi bir problem cunku yarin karsina duzgun bir insan ciktiginda Allah korusun dunya kuculur ....ne demek istedigimi anladin umarim ... annem desen bi dert ben deilim desen bi dert....

Konunun fake olmasını çok istiyorum çok...
Bir anne kendi kızının fotograflarını elin adamlarına sunar mı ulan.
Çok afedersiniz KK ailesi. argo konuşmak hiç istemiyorum ama böyle pis şeylerin dışarıda olmasına bile çıldırırken aile içinde olmasına katlanamıyorum cidden.

Ne anne evlada ne de evlat anneye kıyabilir ama ... bence sizin yapmanız gereken yeterli delil toplayıp bu işi ayyuka çıkarmak. 21 yaşında sizi bekleyen bir gelecek var. ya o fotoğrafları gösterdiği adamlar bir gün bir yerlerde sizi görse, sizi tanıyan birilerini görse ve suçsuz olmanıza ragmen mağdur olursanız.

aman dikkat edin dilim tutuldu pes.

Savcılığa başvurun. Benim adıma hesaplar acılıp boyle konulara alet edılıyor diye... Tespit edilsin.. Tabi daha önce bı avukatla gorusun..Yarın birgün karsınıza cıkabilecek x kişisi sizin için ağır ithamlarda bulunması ihtimaline karşı kendi savunmanızı bulundurmanız gerekir.Muhtemelen anneniz sizin resimleriniz bulundugundan yakalanması durumunda diğer aile bireylerine karşı sizi zan altında bırakacaktır.

Babanız nasıl birisi_?

Babam fazla pasif biri malesef ne olursa olsun anneme inanan biri.Bi de cekinir ondan hepimiz cekiniriz aslinda bize dünyayı yeri geliyo dar ediyo.

Babam fazla pasif biri malesef ne olursa olsun anneme inanan biri.Bi de cekinir ondan hepimiz cekiniriz aslinda bize dünyayı yeri geliyo dar ediyo.

Annenize soyledıgınız zaman bunu aleyhte kullanabilecegını dusunuyorsanız; boyle bısey farkettıgını arkadasınızın sıze boyle bısey dıle getırdıgını savcılıga basvuracagınızı dıle getırın.Hemen tespıt edılebılecek bısey oldugunu falan vurgulayın.Resımlerle bu denli ugrasabildiğine gore teknolojıden anlayan biri herhalde..Bı arkadasım var ona soyleyecegım bulacagım onu rezıl edecegım dıye yaygara koparsanız...

Öncelikle annenizin ne yazık ki kendisine bile saygısı yok buda size de saygısı olmadığı anlamına geliyor.. Madem sevmiyorsun saygı duymuyorsun evliliğine önce boşan sonra ne yapıyorsan yap. Her şeyi geçtim depresyonda olur bunalım geçiriyor olur babanızdan ilgi göremiyordur dışarıdaki ilgi hoşuna gidiyordur buraya da tamam ama kendi öz kızının fotoğraflarını kullanmak kabul edilemez benim size tavsiyem anneniz ile konuşun ne yapıyorsan yap artık ama lütfen benim fotoğraflarımı kullanma diyin...

Evet bende oyle yapicam zaten

Canim hic ugrasma boyle edepsiz kadinlarla basedebilmek imkansiz kendi annemden biliyorum kendi rezillikleri yuzunden dunyayi bana dar etti.evlend hala kurtulamadim kendi aklamak icin benim hakkimda neler neler anlatir akrabalara..nasil istiyorsa oyle yapsin basina daha buyuk dert alirsin ugrasirsan.

Bende cekiniyorum ama baska carem yok canim cevrem arkadaşlarım geniş benim bi gun Allah korusun birinin babasi falan gorse akrabasi rezil olurum rezill :/ bunu dusundugum icin anlaticam

Annen okkalı bi davayi haketmis. Annen olması her halukarda merhamet gostercegin anlamina gelmez. Onun yaptığı onu baglar bi yere kadar ama şu foto işi için bile dava acsan yeter.

Hesabı şikayet et kapattır. Sonra da annene bu işi yaparak seni Nasıl bir riske attığını anlat. Ortalık sapık doluyken bu yapılır mı de. Adamlar yolda tanıyıp arabaya atıp götürse hiç mi vicdanın sızlamayacak de. ayy insanlıktan çıkmış resmen silkelemek lazım. Allah sabır versin. Gerçekten üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…