- 20 Nisan 2016
- 973
- 1.370
- 113
- Konu Sahibi bahtsiz_insan
-
Kotu bir aey olduğunu da düşünmüyor ki hala devam ediyorşok oldum.
annenizin babanızı aldatması, bunu yaparken sizin fotoğraflarınızı kullanmasının yanında önemsiz kaldı.
Babam fazla pasif biri malesef ne olursa olsun anneme inanan biri.Bi de cekinir ondan hepimiz cekiniriz aslinda bize dünyayı yeri geliyo dar ediyo.Savcılığa başvurun. Benim adıma hesaplar acılıp boyle konulara alet edılıyor diye... Tespit edilsin.. Tabi daha önce bı avukatla gorusun..Yarın birgün karsınıza cıkabilecek x kişisi sizin için ağır ithamlarda bulunması ihtimaline karşı kendi savunmanızı bulundurmanız gerekir.Muhtemelen anneniz sizin resimleriniz bulundugundan yakalanması durumunda diğer aile bireylerine karşı sizi zan altında bırakacaktır.
Babanız nasıl birisi_?
Babam fazla pasif biri malesef ne olursa olsun anneme inanan biri.Bi de cekinir ondan hepimiz cekiniriz aslinda bize dünyayı yeri geliyo dar ediyo.
Evet bende oyle yapicam zatenÖncelikle annenizin ne yazık ki kendisine bile saygısı yok buda size de saygısı olmadığı anlamına geliyor.. Madem sevmiyorsun saygı duymuyorsun evliliğine önce boşan sonra ne yapıyorsan yap. Her şeyi geçtim depresyonda olur bunalım geçiriyor olur babanızdan ilgi göremiyordur dışarıdaki ilgi hoşuna gidiyordur buraya da tamam ama kendi öz kızının fotoğraflarını kullanmak kabul edilemez benim size tavsiyem anneniz ile konuşun ne yapıyorsan yap artık ama lütfen benim fotoğraflarımı kullanma diyin...
Ruh halinizi tahmin edemiyorum. Eğer dertleşmek isterseniz özelden mj atmanız yeterliEvet bende oyle yapicam zaten
Cok teşekkür ederim.Evet akıl sağlığımı korumaya çalışıyorumRuh halinizi tahmin edemiyorum. Eğer dertleşmek isterseniz özelden mj atmanız yeterli
Bende cekiniyorum ama baska carem yok canim cevrem arkadaşlarım geniş benim bi gun Allah korusun birinin babasi falan gorse akrabasi rezil olurum rezill :/ bunu dusundugum icin anlaticamCanim hic ugrasma boyle edepsiz kadinlarla basedebilmek imkansiz kendi annemden biliyorum kendi rezillikleri yuzunden dunyayi bana dar etti.evlend hala kurtulamadim kendi aklamak icin benim hakkimda neler neler anlatir akrabalara..nasil istiyorsa oyle yapsin basina daha buyuk dert alirsin ugrasirsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?