Annem babamı aldatıyor :/

Lütfen herkes çocuk sahibi olmasın ya! Size bunu yaşatmaya ne hakkı var. Öz anneniz atsanız atılmaz, satsaniz satılmaz. Şu genç yaşta öz annenizden bunu görüp daha sonra sağlıklı ilişkiler kurmakta çok zorlanacaksiniz ama lütfen güçlü olun ve yardım alabiliyorssanız yardım alın. Babanızın öfke kontrolü yoksa, önce annenizi uyarin devam ederse de konuyu babanıza, cok güvendiğiniz bir yakınınıza ya da bir psikoloğa açarak nasıl sorunun ustesinden gelirsiniz bunu bulun.

Canım ben şunu anlamadım aşkım gel artık yazmış yani buluşuyorlar öyleyse adam fotodaki bayanın annen olmadığını anlamaz mı ?

Bi arkadasim gorse rezil olurum yuzume bakmazlar asla :/ bunu bile dusunmeden atmis

Ben şok yani
anneler kutsaldirda insandirda bir yer de ve insanlar bazen cok kötü hatalar yapabilir babam annemi aldatsa canim yanar ama annem babami aldatsa ben ölürüm ya sanki bana ihanet ediyor gibi olur annenle konus birakmasini yanlis yaptigini duyulursa (tehtit ettigini düsünebilir ama yapacak bise yok)rezil oluruz de yapiyorsada senin resimlerini kullanma veya adamin facesine yaz annem senle konusuyo de ayy benim annem yapsa kafayı yerdim herhalde cok igrenc ya

Zaten artik dayanamiyorum intihari bile dusundum yani ben o kadar severken bana bunu nasil yapar inan bi mantigi yok

Bi arkadasim gorse rezil olurum yuzume bakmazlar asla :/ bunu bile dusunmeden atmis
Sizi çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi sorunların üstünü örtünce kaybolmuyorlar. Lütfen destek alın ve konu iyice çetrefillenmeden önlem alın ve güçlü olun.

Zaten artik dayanamiyorum intihari bile dusundum yani ben o kadar severken bana bunu nasil yapar inan bi mantigi yok
Bak canim degmez sakin öyle bise düsünme ben yorumda yazdigim seylere pismanim sen hayata ailenin hatalarini ödemek icin dogmadin annen seni düsünse böyle bise yapmazdi belkide ask ariyor ilgi bir iki sevgi cümlesi cok görmem ama Tabi senin resmini kullanmasi korkunc derecede yanlis Al karsina konus güzelce resimlerimi sil tanidik görürse adim cikar de offff

Aldatmasindan daha igrenci evladinin fotosunu kullanmasi..
ya konustugu adam sapiksa ya yolda seni gorup basina musallat olsa.ben olsam o pc yi yerle bir ederdim cok buyuk olay cikarirdim..
Eger annenden cekiniyorsan annene deki benim fotomu kulanmis pisligin biri sosyal medyada sapiklarla yazismis adam beni buldu basima bela olacak yarin karakola gidip sikayet edicem ip ten hangi namussuz yaptiysa bulurlar de.tepkisine bi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…