- 23 Ağustos 2016
- 60
- 6
- 86
- 29
- Konu Sahibi bahtsiz_insan
-
Her seyden kotusu bunun kotu bi sey oldugunu dusunmuyovalla bu olay sakin birini de çığrından çıkarır, insanın gözü döner. her seyden gectim cocugunun fotograflarını kullanıyor bir de ahlaksız
ama fotograflar falan:/ off ne yapılır ki böyle bir durumda sok oldumFake hesabinin oldugunu biliyoduk canim önceleri sadece oyun acmak icin giriyodu cunku teyzemler onu takip ediyo rahatsiz ediyo diye fake hesap acmisti
yok canım mesaja gel chat e gel manasında dıyormus.Canım ben şunu anlamadım aşkım gel artık yazmış yani buluşuyorlar öyleyse adam fotodaki bayanın annen olmadığını anlamaz mı ?
Ha anladım şimdi. Nasıl bi dünyaya kaldık.yok canım mesaja gel chat e gel manasında dıyormus.
Bende gecen gun ogrendim o gunden beri pek normal sayılmam zatenTüylerim diken diken oldu bir anne kızını nasıl böyle birşey için kullanabilir vallahi pes
Tuhaf ama bende yanlış okumuşum. Aynı sizim gibi düşündüm. Haliba erkeğin aldatmasına şartlanmışız :)özür dilerim bir anda yanlış okumuşum başlığı.
Ben annemden asla beklemezdim beni hep kardeşlerimden ayirir bi olay oldu mu bana anlatir meger kullanmak icinmisyani resmen bildiğin kıyamet alameti. çocuğunu bu şekilde nasıl kullanır hala hazmedemedim ben hanımlar
Bi arkadasim gorse rezil olurum yuzume bakmazlar asla :/ bunu bile dusunmeden atmisLütfen herkes çocuk sahibi olmasın ya! Size bunu yaşatmaya ne hakkı var. Öz anneniz atsanız atılmaz, satsaniz satılmaz. Şu genç yaşta öz annenizden bunu görüp daha sonra sağlıklı ilişkiler kurmakta çok zorlanacaksiniz ama lütfen güçlü olun ve yardım alabiliyorssanız yardım alın. Babanızın öfke kontrolü yoksa, önce annenizi uyarin devam ederse de konuyu babanıza, cok güvendiğiniz bir yakınınıza ya da bir psikoloğa açarak nasıl sorunun ustesinden gelirsiniz bunu bulun.
Zaten artik dayanamiyorum intihari bile dusundum yani ben o kadar severken bana bunu nasil yapar inan bi mantigi yokBen şok yani
anneler kutsaldirda insandirda bir yer de ve insanlar bazen cok kötü hatalar yapabilir babam annemi aldatsa canim yanar ama annem babami aldatsa ben ölürüm ya sanki bana ihanet ediyor gibi olur annenle konus birakmasini yanlis yaptigini duyulursa (tehtit ettigini düsünebilir ama yapacak bise yok)rezil oluruz de yapiyorsada senin resimlerini kullanma veya adamin facesine yaz annem senle konusuyo de ayy benim annem yapsa kafayı yerdim herhalde cok igrenc ya
Sizi çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi sorunların üstünü örtünce kaybolmuyorlar. Lütfen destek alın ve konu iyice çetrefillenmeden önlem alın ve güçlü olun.Bi arkadasim gorse rezil olurum yuzume bakmazlar asla :/ bunu bile dusunmeden atmis
Cok teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi sorunların üstünü örtünce kaybolmuyorlar. Lütfen destek alın ve konu iyice çetrefillenmeden önlem alın ve güçlü olun.
Bak canim degmez sakin öyle bise düsünme ben yorumda yazdigim seylere pismanim sen hayata ailenin hatalarini ödemek icin dogmadin annen seni düsünse böyle bise yapmazdi belkide ask ariyor ilgi bir iki sevgi cümlesi cok görmem ama Tabi senin resmini kullanmasi korkunc derecede yanlis Al karsina konus güzelce resimlerimi sil tanidik görürse adim cikar de offffZaten artik dayanamiyorum intihari bile dusundum yani ben o kadar severken bana bunu nasil yapar inan bi mantigi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?