Annem babamı aldatıyor :/

Bence bu durumu babanı haberdar et. Sen bir şey söyleme söylersen iftiracı falan olursun başın derde girer. ama babanın bir şekilde görmesini saglayabilirsin :) sen napabilirsin bu durumda babanın bileceği iş

Zaten bu 4.hesabi falan.Surekli baskalari tarafindan kapatildi.Bana diyodu sadece oyun icin giriyorum burdan kim kapatti falan ve biz hep ona inanmıştık.Gozumle gormesem yine inanmazdim yine
Sen yine de facebook a şikayet et ve kapattır.İsterse 10 tane hesap açsın hepsini kapattır.
Ben yarın bigün evlenicem benim resimlerimi kötüye kullanamazsın diyeceksin.
Hatta birkaç arkadaşına bi sapık benim resimlerimi kullanıyo şikayet edin de 3 5 kişi şikayet ederse direk hesap kapanır.
Bari annen başka birinin resmini kullansın ya ne bileyim yabancı bi ünlünün falan mesela.
Yoksa ummadık yerden başın belaya girer çok pis kokular aldım çünkü.

Ya da bu işlerden anlayan bi hacker arkadaşın filan varsa rica etsen direk mail hesabını hacklese aslında annenin.
Belki tırsar falan ne bileyim vazgeçer.Yeni hesap alırsa onu da hacklesin yılmadan bu kadını bezdirmek lazım baban pasifmiş çünkü.

Ohaa çüşş demeden duramayacağım. Yazıp yazıp siliyorum.. sizi kendisi gibi hayal edip o adamı arzuluyor resmen ?? Aşkım gel nedir yaa. O buruşmuş kıçıyla oynadığı oyunlara bak birde anne olacak!!

Not: Anneniz yarın öbür gün sizi taciz etmeye falan kalkarsa şaşmam. Dikkat edin

Aklıma yeni bişey geldi, Fake bi hesap açın sizde, Üye olduğu yerlere girin ve hepsine onun profilini etiketleyerek bu hesabı 50 yaşında gey bir erkek kullanıyor.Erkeklere normal şartlarda açılamadığı için genç bir kızmış gibi davranıyor. Kullandığı resimlerde bana ait. Kaç kere şikayet ettim kapattırdım. Yeniden yeniden açıyor. lütfen banlayın deyin. Ona yazanlar direkt kaçacaktır. Yüzleşmek konusunu düşündükçe içim ürperiyor. Yani kabullenmek çok zor farkındayım ama öncelikle siz bir psikologla görüşün kendiniz için sonra annenize nasıl yardımcı olacağına da karar verirsiniz. Şuan sizin durumunuz daha sıkıntılı bence

Bu gözler daha neler okuyacak yarabbim
Annenizin akıl sağlığı yerinde değil bence borderline mı nemfomanyak mı bilemedim. Çünkü bir insan bile isteye öz evladına bu kötülüğü yapmaz. Ya deli olması lazım ya da aptal.
İyi ki yazmışsınız buraya çok akıllıca çözüm odaklı yorumlar yapılmış.
Diyeceğim o ki bu işten en az zararla sıyrılmak için iyi bir plan yapıp uygulamanız.

Allah yardimcin olsn canm com zor bi durum ya babaniza soyleseniz cok daha kotu olacak soylemeseniz anneniz hatalarinda bogulacak ama durust olmak en iyisi yani annenizle acik acik herseyi bildiginizi soylemek bence annenizi biraz frenlemis olursunuz hersy gonlunce olsn hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…