- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi bahtsiz_insan
-
Tehdit edersek geri tepeceginden korkuyorumYuh valla hem kizini kullaniyor hemde eziyet ediyor bi guzel tehdit edin bence annenizi ne yapabilir yani babaniza yazik değilmi aklini basina toplasin yada babanizi bosasin yani
Hic istemedi bilmiyorumKorkarım ki görüşmeye seni göndermesin...
Keskeee ama keskeee yalan olsaydi da bu kadar sıkılmasaydım cidden.Evet kimse kolay kolay kabullenmiyo bu konuyu ama ben baya baya yaşıyorum hem de en eziyetli bicimdeKusura bakmayin ama gercekci gelmedi konu bana
Dert etmesem buralara kadar anlatmazdim emin olun.Ama annem nasil desem normal davranmiyo iste yapti mi hayati zehir eder bizealdatmış olması ayrı bir rezillik te resminizi kullandırmasanıza.. sizde bunu hiç dert etmemişsiniz nedense
derdin sadece aldatıyo olması gibi geldi yazdıklarından. halbuki bu daha önmli yani bana göre.Dert etmesem buralara kadar anlatmazdim emin olun.Ama annem nasil desem normal davranmiyo iste yapti mi hayati zehir eder bize
Sen yine de facebook a şikayet et ve kapattır.İsterse 10 tane hesap açsın hepsini kapattır.Zaten bu 4.hesabi falan.Surekli baskalari tarafindan kapatildi.Bana diyodu sadece oyun icin giriyorum burdan kim kapatti falan ve biz hep ona inanmıştık.Gozumle gormesem yine inanmazdim yine
Bende şoka girdim çıkamıyorum bir türlü... El haya i vel iman yaaBen şok bi anne bunu nasıl yapabilir yayazık anne var anne var
Allah yardimcin olsn canm com zor bi durum ya babaniza soyleseniz cok daha kotu olacak soylemeseniz anneniz hatalarinda bogulacak ama durust olmak en iyisi yani annenizle acik acik herseyi bildiginizi soylemek bence annenizi biraz frenlemis olursunuz hersy gonlunce olsn hoscakalinAnnem babamı sosyal medyadan aldatıyor arkadaşlar.Yıllardır fake bi hesabı var üstelik kendini genc biri olarak tanıtıp benim fotoğraflarımı kullanıyor.Nasıl anladın derseniz galerisine baktigimda kardeşlerimle olan annemle cekilmis olan fotoğraflarımdan hep beni kırpmış.Mesajları gördüm kendi ismini bile söylememiş aşkım gel artık bekliyorum yazmış.Canım cok yanıyor arkadaşlar.Onunla konuşamıyorum da bi kere ima ettim diye telefonumu aldı 2 hafta vermedi hep bana eziyet etti.Napabilirim lütfen bi çıkar yol gösterin.21 yaşındayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?