• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babami aldatti

sakın bu yaşadıklarını nasıl olsa kocam olacak,her sırrımı paylaşırım diye düşünüp nişanlına anlatma derim.çünkü bir yerden sonra el oğludur cansucum.hayat bu ne olacağı belli olmaz olurda yarın öbür gün bir kavga anında senin anan da bunu bunu yapmış deyip üste çıkmak adına canını sıkar.insanoğlu çiğ süt emmiş .hatta anasının kızı değilmi diye kötü gözle bile bakabilir.bu konuda koz verme karşı tarafa hiç bilmiyormuş gibi yap en iyisi aile sırlarını bilmemeleri daha iyi.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum...

Ayrıca, akrabalarınızın "sana noluyor" demesine çok şaşırdım...

Ailedeki her bir bireyi birebir ilgilendiren ve etkileyen bir konu.

Size önerim mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız en azından kabullenme sürecini daha kolay atlatabilirsiniz.

Hem evlilik gibi önemli bir karar aşamasındayken sağlıklı ve sağlam kararlar vermek için önce bu tedirginliklerinizi çözmelisiniz.

Bunuda ancak uzman yardımıyla üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum.

Öbür türlü tedirginlikler,yaşanmışlıklar,güvensizlikler sizin hep içinizi kemirecek. Bu tarz olaylar kimilerini daha derinden etkiler- ki sizde böyle olduğunu sanıyorum...

Çok geçmiş olsun... Allah yardımcınız olsun...

Merhaba arkadaslar..
Annem babami aldatti.. Baya olaylar oldu..
Babam annemi affeti.. affeti derken.. daha cok cocuklari icin. Hayatta beklemezdim babamdan affetmesini..
Annemden nefret ediyorum degil, ama o benim gozumde artik hic bisey degil.. bazen okadar tiskiniyorumki ondan anlatamam.. eskisi gibi asla degiliz.. hep kavga ediyoruz..
aramiz cok kotu diyebilirim. Annem gibi gormuyorum onu artik.. tamam belki onlarin arasinda olan birsey, ama gercekten baya nefretle bakiyorum artik anneme.. ve hala oyle.. 2 sene olucak bu olay.. yardim edin kizlar.. ne yapmaliyim.. bir kac ay sonra evlenecem..
her gunumuz kavgayla geciyor.. igreniyorum ondan.
.

Babanız annenizi affettiyse, belki bunun sebebi babanızın annenize bir "af borcu" olmasıdır.. Kim bilir..
Zaten genellikle kadınlar, aldatıkdıkları için aldatırlar, yani intikam için, yüreklerini soğutmak için. Her ne kadar kulağa tuhaf ve saçma gelse de, evini-yuvasını yıkamayan, çocukalrı için bir şekilde ihanete bile katlanan kadınlar, gün gelir yüreklerini soğutmak için böyle bir yanlışa düşebilirler..

İlk defa anneniz yaşamıyor bunu, psikologlar buna benzer çok vaka anlatıyor..

Son düzenleme:
[ı][ı]merhaba arkadaslar..
Annem babami aldatti.. Baya olaylar oldu..
Babam annemi affeti.. Affeti derken.. Daha cok cocuklari icin. Hayatta beklemezdim babamdan affetmesini..
Annemden nefret ediyorum degil, ama o benim gozumde artik hic bisey degil.. Bazen okadar tiskiniyorumki ondan anlatamam.. Eskisi gibi asla degiliz.. Hep kavga ediyoruz..
Aramiz cok kotu diyebilirim. Annem gibi gormuyorum onu artik.. Tamam belki onlarin arasinda olan birsey, ama gercekten baya nefretle bakiyorum artik anneme.. Ve hala oyle.. 2 sene olucak bu olay.. Yardim edin kizlar.. Ne yapmaliyim.. Bir kac ay sonra evlenecem..
Her gunumuz kavgayla geciyor.. Igreniyorum ondan.[/ı][/ı]
.

öncelikle mrb cansu baslıgı okuyunca bi irkildim ewlimisin bu merak ettim bu cewao werirsen sewinirim

sakın bu yaşadıklarını nasıl olsa kocam olacak,her sırrımı paylaşırım diye düşünüp nişanlına anlatma derim.çünkü bir yerden sonra el oğludur cansucum.hayat bu ne olacağı belli olmaz olurda yarın öbür gün bir kavga anında senin anan da bunu bunu yapmış deyip üste çıkmak adına canını sıkar.insanoğlu çiğ süt emmiş .hatta anasının kızı değilmi diye kötü gözle bile bakabilir.bu konuda koz verme karşı tarafa hiç bilmiyormuş gibi yap en iyisi aile sırlarını bilmemeleri daha iyi.

size katılıyorum

profilinde evli olduğu yazıyor..

ewli bir kadının daha mantıklı hareket etmesini beklerim... Kendini annenin yerine koy babanla aralarında ki geçmişi düşün we o senin annen... Unutma cennet annelerin ayagı altındadır.. Onu yargılamak ona ceza vermek aklınca cok yanlıstır... Heleki nefret cok tehlikeli bir duygu yukarıda takdiri ilahi war we anneni babana karsı asla yalnız bırakma.. Cünkü sen onun en yakın dostusun.. Biz 5 kız kardeşiz annemin sırdası yoldası herseyi biziz.. Annenin yaptıgı hoş değil ok.. Ama bir gercek war ortada yargı senin değil yaradanındır..

ben bu kadar iyimser olamayacağım. ben de anneyim , benim de annem var. yapılanı ben de affetmezdim. içten içten. babam affetmiş olabilir.evlenecekmişsin canım zaten boşver üzme kendini.bir psikologla görüşebilirsin canım.

Babanız annenizi affettiyse, belki bunun sebebi babanızın annenize bir "af borcu" olmasıdır.. Kim bilir..
Zaten genellikle kadınlar, aldatıkdıkları için aldatırlar, yani intikam için, yüreklerini soğutmak için. Her ne kadar kulağa tuhaf ve saçma gelse de, evini-yuvasını yıkamayan, çocukalrı için bir şekilde ihanete bile katlanan kadınlar, gün gelir yüreklerini soğutmak için böyle bir yanlışa düşebilirler..

İlk defa anneniz yaşamıyor bunu, psikologlar buna benzer çok vaka anlatıyor..

çok katıldım bu iki yoruma..
anne baba da olunsa,birer insan onlar ve hatalar da insanlar için..
anneniz çocuklarının boynunu bükmüş mü.. maalesef evet.. ama herkesin hata yapması mümkün bu hayatta..
ANNE o.. affedici olmaya çalışın derim ben.. siz hata yapsaydınız,anneniz size ilk ve belki de tek kucak açan kişi olucaktı..olur da.. çünkü bu sevgi işlenmemiş,koşulsuz sevgidir değil mi..
anne ve babanız ilişkisinde de tam vakıf olamayacağınız noktalar olabileceği gerçeğini de lütfen gözardı etmeyin..

sakin ol canım elbet kolay değil ama bak işte evleniyosun yepyeni bi hayat kuruyosun
biliyorum unutmak kolay değil ama unutmaya çalış bunu
arkadaşlarında dediği gibi kimseye anlatma, bak en güvendiğimiz insan genelde annelerimizdir, o seni hayal kırıklığına uğratmış, eşin bile olsa el oğludur, o daha kötüsünü yapabilir, en ufak bi yanlış anlaşılmada da anasının kızı değilmi diye yapıştırır yaftayı, ortada üzülen sen olursun
unut bence, hiç olmamış gibi davran, annene de pek soguk davranma en azından belli etme, bu da dikkat çeker, eşin bunun nedenini mutlaka sorar bence

annenin yaptığını tasvip etmiyorum tabiki..
ancak..
anne de bir insan..
hata yapamaz değil..
bende annemin her yaptığına kızan biriydim..
neden doğru davranmıyordu?
oysa mükemmel olmalıydı..
anneydi..
büyüktü..
ve ben 30 yaşımda anladım anneme babama kızmamayı
çünkü artık onlarında bir birey,
kaç yaşında olurlarsa olsunlar insan olduklarını anladım..
benim annem evet ama o da bir insan..
ve çocuklar ebeveynlerine bağlılık değil BAĞIMLILIK geliştirdikleri için onları bir çok konuda çok daha kolay suçlayabiliyorlar..
neden böyle bir hataya düştüğünede bakmak lazım bence
dışlamak horlamak atmak nefret etmek kolaydır
sahiplenmek
affetmek
zordur ama güzel olandır..
siz annenizi ne olursa olsun dışlamaktan yana olmayın.
bugüne dek o size nasıl karşılıksız olarak tolerans gösterip her derdinizle ilgilendiyse sizde hayatın en zor yerinde ona bir tokat atmayın kininizle..
ve unutmayın ki insan zor olanlarla olgunluğa ulaşıyor..
hiç bir mutluluk insanı kemale erdirmez..
acılardır insanı olgunlaştıran
başka başka pencerelerden bakmasını sağlayan..
emin olun hepimizin içimizde sakladığımız acılarımız var..
annenizi affedin..(bu ona alkış tutmak değildir)
ruhunuzu özgür bırakın bence..
yarın bir gün eşinizle bir problem yaşadığınızda ilk koşacağınız yer olacaktır anneniz
el insana kolay kıyar ama anne kıyamaz..

4 aylık bir bebeği olan anne
figan

canim, annen bir hata yapti diye sen nasil ondan nefret ettigini yazarsin!!!! anlayamiyorummm.. Evet cok kötü birsey yaptigi ama igrenmek tiksinmek baska birsey... Ilerde insanin basina ne gelecegi hic belli olmaz, bu yaptiklarindan pisman olmaman dilegiyle... annem ne yaparsa yapsin, ondan asla nefretmem ben sahsennnn

Back
X