Annem bana çökmüşşsün dedi :(

aslında annemle babam 93 senesinde boşanmışlar.rahmetli dedem babamın hayırsız bi insan olduğu anneme een başta söylemiş ama annem çok sevmiş babamı 3 çocuk ser sefil dedem demiş kızım gel anlaşmalı boşanın benim maaşımı al.biz çok küçükmüşüz tabi.boşanmışlar.yani anlıcanız biz bu yaşa kadar kıt kanaat dedemin parasıyla geldik.çok şükür kötü yola düşmedik kötü bi alışkanlığım yok.anneme sölyedim gel gidelim dedim satalım bu evi dedim.ama annem rahat bırakmaz zarar verir diyo korkuyo.kii ben zerre korkmuyorum.tek umudum erkek kardeşim yaslanabileceğim bi o var.çünkü babamın gücü ona yetmicek ve biliyorumki kardeşim geldiğinde mutlaka huzursuzluk çıkıcak ve o an kapı dışarı edicem.zaten mahkeme kararıyla uzaklaştırması var babamın.ben hakkımı helal etmiyorum ve benden asla hayır beklemesin.

Siz gerçekten güçlü bir kadınsınız.
Hiç kolay bir hayatınız olmamış.

Allah yardımcın olsun canım ,sen çok güçlü birisin ..İnşallah düzelir bu durumlar..Dua et her zaman.

çöker tabi insan çökmez mi....

mutlu kadın kadar güzel kadın yoktur dünyada...

artık ruhunu iyileştirmelisin ...

Hem çok güçlü bir kadınsınız, hemde çok vicdanlı.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Bu yaşınıza kadar bakmışsınız babanıza, ama değişen bir şey yok.
Olmuyorsa söküp atmak lazım.
Annenizle birlikte yeni ve mutlu bir hayat kurun inşallah.

Allah yardımcınız olsun gücünüzü artırsın çok üzüldüm, çok üzgünüm,

İmkanın varsa çık ayrı eve, annen de alışır bir süre sonra. Evliyken ayrı evde değilmiydin? O adamı eş olarak annen seçmiş, ama baba olarak sen seçmedin. Kendi hayatına bak, huzurun olsun. Ara sıra annen de gelir kalır belki.

Amin canım inşallah herseyin hayırlısı olur

Annem bana da diyor yüzün cokmus diye. haklı da aslında. seninle kendimi kıyaslayamam elbet ama 2 3 senedir
neler cektigimi bi ben bilirim.. duvarı nem, insanı gam yıkıyor.
icim acıdı yazdıklarına. anneni de al git bence. su an calısıyor musun yazdıklarında okumadım galiba.
evde huzursuzluk oldu mu dısarda, is yerinde vs. mutlu olsan da yetmiyor, hep eksiklik kalıyor.
Allah anneni sana bagıslasın. bence o evden kurtulmanın yoluna bak. ister annenle ister yalnız.
baska bir kurtulus düsünemiyorum. yeniden evlenene kadar orda kalacaksın yoksa..
ve sükret ki evladın olmamıs. o baba neler yapardı o minicik cocuga..
degismesini bekleme. cünkü cidden ıslah olmuyorlar.
Allah yardımcın olsun.

Babadır derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz

Ailesine düşkün biri olarak söylüyorum babamın ayağının altını öpmem gerek
okadar iyi baktıkı bize maddi sıkıntılarımız vardı,adam beş çocuk okuttu
vardiyalıdı işi gece işe giderdi sabah gelir gelmez uyumazdı başka işe giderdi
ah babam ah senin o mübarek ayağının altını öpmek isterim

İnsanlar değişmiyorlar.... gerçekten çok güçlüsün yaşadıkların hiç kolay değil ama elbet Allah cezasını verecektir.... sen güçlü olmalısın ruhende maddi yöndende çalış et durma çünkü biz kadınlar hayatta hep eziliriz onun için çok güçlü olmalıyız her zaman hemde tekrar çalışmaya başlamanı öneriyorum kendi ayaklarımız üzerinde durup bir erkeğe ihtiyacımız olmamalı Allah yardımcın olsun Bundan sonra inş. güzel günler seninle olur

Bu adamların derdi ne karısını döver kızını,kız kardeşini döver Allah nerde varsa böyle adamları ıslah etsin.
Eskiden sokakda saldırı hırsızlık için çantada biber gazı tüpü taşınması salık verilirdi.Bundan sonra evde
bulundurun diyeceğiz herhalde babası kocası döven kendini korusun.

O kadar yüzsüz bi inasnın ne değişeceğini nede ıslah olacağını sanmıyorum.arsız olmuş arsız.insanda azcık gurur olur ya.adam resmen hayal dünyasında yaşıyo.ben böyle yalancı dolancı biadamın kızı olduğum için utanıyorum.temmuzda eşimden boşandım yaşlaşık 2 aydır çalışıyorum canım

yaklaşık 2 aydır çalışıyorum.evde oturupta ona pirim veremem.ben kadın başıma evde oturdummu rahatsız oluyorum yaa

gercekten yazdıklarını üzülerek okudum , benimde başımdan bi sürü sıkıntı geçti halada devam ediyor.. allahım beterinden saklasın , evet sıkıntılar üstüste gelince insan çöküyo ama emin ol hayatını biraz düzene sokunca sende değişeceksin daha canlı daha dinç gözükmeye başlıcaksın .. allah yardımcın olsun .. erkek kardeşinlem birlik olup babanı o evden uzaklaştırın o adam hayatınızda oldugu sürece huzur bulmanız pek mümkün gözükmüyor.. allah yardımcın olsun cnm

Allah size güç kuvvet ve bol sabır versin cok üzüldüm yaşadıklarınız cok acı ...Umarım yarınlarınız cok güzel geçer

Aynı yaştayız seninle.
Aralıkta 25 imi dolduruyorum bende.
Çok üzüldüm, hani yoksulluk maneviyatla kapanır.
Ama babanın yarattığı manevi yoksulluğu hiçbirşey kapatamaz işte.
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…