nasıl bir insan ya bunu evden atamaz mısınız gidemez misiniz maddi katkısı zaten yok ekstra maliyeti var, annen boşayamaz mı? ne çok üzüldüm ya maşallah evet güçlüsün ama nereye kadar dayanacaksın genceciksin çok canım sıkıldı.....
aslında annemle babam 93 senesinde boşanmışlar.rahmetli dedem babamın hayırsız bi insan olduğu anneme een başta söylemiş ama annem çok sevmiş babamı3 çocuk ser sefil dedem demiş kızım gel anlaşmalı boşanın benim maaşımı al.biz çok küçükmüşüz tabi.boşanmışlar.yani anlıcanız biz bu yaşa kadar kıt kanaat dedemin parasıyla geldik.çok şükür kötü yola düşmedik kötü bi alışkanlığım yok.anneme sölyedim gel gidelim dedim satalım bu evi dedim.ama annem rahat bırakmaz zarar verir diyo korkuyo.kii ben zerre korkmuyorum.tek umudum erkek kardeşim yaslanabileceğim bi o var.çünkü babamın gücü ona yetmicek ve biliyorumki kardeşim geldiğinde mutlaka huzursuzluk çıkıcak ve o an kapı dışarı edicem.zaten mahkeme kararıyla uzaklaştırması var babamın.ben hakkımı helal etmiyorum ve benden asla hayır beklemesin.
lise mezunuyum ve muhasebe işi yapıyorum.dulum diye hiçbiyere bırakmıyolar.dul olunca başın büyük oluyomuş.arkadaşımla kahve içmeye gidiyorum 2 saat izin veriyolar.resmen çocuk muamelesi görüyorum.ben bu şekilde kafamı boşaltamamkiçok defa ayrı eve çıkmak istedim ama annem çok yalvardı gitme diye
Hem çok güçlü bir kadınsınız, hemde çok vicdanlı.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Bu yaşınıza kadar bakmışsınız babanıza, ama değişen bir şey yok.
Olmuyorsa söküp atmak lazım.
Annenizle birlikte yeni ve mutlu bir hayat kurun inşallah.
Annem bana da diyor yüzün cokmus diye. haklı da aslında. seninle kendimi kıyaslayamam elbet ama 2 3 senedir
neler cektigimi bi ben bilirim..duvarı nem, insanı gam yıkıyor.
icim acıdı yazdıklarına. anneni de al git bence. su an calısıyor musun yazdıklarında okumadım galiba.
evde huzursuzluk oldu mu dısarda, is yerinde vs. mutlu olsan da yetmiyor, hep eksiklik kalıyor.
Allah anneni sana bagıslasın. bence o evden kurtulmanın yoluna bak. ister annenle ister yalnız.
baska bir kurtulus düsünemiyorum. yeniden evlenene kadar orda kalacaksın yoksa..
ve sükret ki evladın olmamıs. o baba neler yapardı o minicik cocuga..
degismesini bekleme. cünkü cidden ıslah olmuyorlar.
Allah yardımcın olsun.
İnsanlar değişmiyorlar.... gerçekten çok güçlüsün yaşadıkların hiç kolay değil ama elbet Allah cezasını verecektir.... sen güçlü olmalısın ruhende maddi yöndende çalış et durma çünkü biz kadınlar hayatta hep eziliriz onun için çok güçlü olmalıyız her zaman hemde tekrar çalışmaya başlamanı öneriyorum kendi ayaklarımız üzerinde durup bir erkeğe ihtiyacımız olmamalı Allah yardımcın olsun Bundan sonra inş. güzel günler seninle olur
yaklaşık 2 aydır çalışıyorum.evde oturupta ona pirim veremem.ben kadın başıma evde oturdummu rahatsız oluyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?