• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana kaynanalık yapıyor

bendee yarın öbürgün bana senin ailen ne yaptıki sen ne getirdinki diyecek diye korkuyorum yüzüme vuracak gibi geliyo hangi erkek küçük elektronikleri yemek takımını saç kurutmasına epilasyonuna kadar alırki nişanı herşeyiyle kınayı düğünü herşeyiyle onlar yapıyo annemde damadım çok iyi kızım iyi yere gitti çocuk yemek tabağına kadar almış diye övünüyo utanması gerekirken alamadık diye üzülmesi lazımken çocuk nasılsa yapıyo boşver yapsın gül gibi kız verdik mantığındalar
benimm eşimdee iğneden ipliğee kadarr aldıı o kadar utanıyorumm kii senn anlattıkçaa bir birr o günlerimm aklıma geliyorr başımaa eşim asla kalkmadıı amaa hayat bu ne olacağı belli olmazzz kalkarssaa çokk ezilirimm karşısındaa banaa annem bazıı şeylerii almadıı kayınvalidemm bütünn eksiklerimi tamammladıı amaa annesii bir ütü bilee almamışş diyincee yerin dibine girdimm perdelerimii eşimm aldıı kendii ailesinede benimm ailemm almışş gibi gösterdiii eşiminn damatlığıı içinn yalvardımm almadılarr okuyordumm ben nişanlıykenn harçlığımı biriktirikk ona takımm aldımm ailemm aldııdedimm bunlarrdann sadece annem utansınn

Bu arada nişanınn hayırlı olsunnn umarımm sorunsuzzz geçmişştirr allah yardımcınn olsunnn mutluu birr evlilikk yaparsınn inşallah

Back