annem başka bir adamla kaçtı

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz

Kacmamis ki tatil yapmaya gitmis, gelecektir. Annenizden mesul degilsiniz eşinize ne diyeceginizi neden dusunuyorsunuz ?

Üzülme demek kolay biliyorum arkadaşım ama yıpratma kendini.
Maalesef büyüklerimiz bazen hiç aklı başında davranmıyor.
Bazen düşünüyorum da hani kınamayayım da biz de mi o yaşa gelince mantıksız mı olacaz bilemiyorum. (kendi ailem için de aynısı geçerli)

bulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu

Yakın çevremde bir arkadaşımın başına geldi aynısı.
Tepki verirseniz ters tepiyor vermezseniz iyice abartabiliyor.
Eşlerinize lütfen anlatmayın, konu açılırsa sizin özeliniz olduğunu annenizin özel hayatı olduğunu anlatıp konuyu kapatın.
Annenize de, sizinle, yaşadıklarını paylaşmasına izin verin ki karşı tarafın niyetini tam olarak anlayasınız.
Kötü niyetli biriyse tepki vermeden annenizi uyarın, tedbirli olmasını söyleyin.
Kötü hissettiğinizi biliyorum çünkü arkadaşım şimdi annesiyle görüşmüyor.Görüşmeye de pek niyetli değil gibi ama bu çözüm değil.
Sakinliğinizi koruyun,

bulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu

demekki sevgilisiyle birlite çalışmak ona hayat veriyor. bence siz evi adama kaptıracak diye paniklediniz ailecek.
yargılamak yerine usulca konuşup yakınlaşıp adamı tanımaya çalışın. kavga çıkartırsanız olayın dışında kalırsınız. o zaman da yapacak birşey kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…