Kacmamis ki tatil yapmaya gitmis, gelecektir. Annenizden mesul degilsiniz eşinize ne diyeceginizi neden dusunuyorsunuz ?suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
bulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyorduAnnem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
Yakın çevremde bir arkadaşımın başına geldi aynısı.suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
annem hiç bahsetmıyorduki bizeAdamın huyu suyu nasıl buda önemli araştırdınızmı adamı hiç.
adamı tanımıyoruzAdam annenizden genç mi
annem hiç bahsetmıyorduki bize
çünkü hiç birşey demeden söylemeden habersizce gitti buda kaçmak oluyorAnnem kaçtı nedir ya seni bu yaşına kadar emek vermiş kadını karalamayi nasıl kendine yediriyorsun.sinirlendimya
bulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?