iş yerindenmiş ve adam için iş yerindekiler o adam annenize evi sattırır demişlerAdam iş yerindenmi yoksa dışardan görüştüğü birimi..
adamı tanımıyoruz etmiyoruz ne alaka ev umrumda değil benim şuan nasıl bi zamandayız hiçmi görmüyorsunuz duymuyorsunuz?demekki sevgilisiyle birlite çalışmak ona hayat veriyor. bence siz evi adama kaptıracak diye paniklediniz ailecek.
yargılamak yerine usulca konuşup yakınlaşıp adamı tanımaya çalışın. kavga çıkartırsanız olayın dışında kalırsınız. o zaman da yapacak birşey kalmaz.
iş yerindenmiş ve adam için iş yerindekiler o adam annenize evi sattırır demişler
Tabii ki haklısınız arkadaşım.1 lira için adam öldürülen ülkede yaşıyoruz nasıl böyle rahat cevaplar veriliyor anlamıyorum. Tabikide annemin hayatından endişeleniyorum
1 haftadır hastaydı işten çık diye söylediğimiz zman kıyameti koparırdı önceden 1 haftadır işe daha gitmeyeceğim dyor.
demekki planlamıştı.. Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi biz hep sezdik birşeyler ama söylemiyordu. anne bak bu yaşında seni paran için kullanırlar vs dedik. birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...
dramatize etmedim resmen kaçtı...Konuyu müthiş dramatize etmişsiniz.Kaçtı diyebilmeniz için babanızı bırakıp başka bi adamla gitmesi gerekirdi.Gelince karşınıza alın,onu anlamaya çalışarak,sevginizi göstererek konuşun.Babanızla mutlu olamamış,mutluluk araması normal.
bu başka biride olabilir tam emin değiliz... belki bir kişi ile görüşmedi..Birde adam evli üstelik..
Eyvah eyvahh..
Kimden kaçtı? Gidiyorum demiş gitmiş abartıyorsunuzdramatize etmedim resmen kaçtı...
bizde anlamıyorduk.. işte şimdi anlamış oldukGideceğini söylemiş size kaçmamış. Bir de parası varsa 67 yaşındaki kadın niye çalışıyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?