- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
Polisi arayınadam için dolandırıcı diyormuş iş yerındekiler süphelerimizde haklıymışız demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polisi arayınadam için dolandırıcı diyormuş iş yerındekiler süphelerimizde haklıymışız demekki
hepsi benimle aynı fıkırde hepimız sokuz endişeliyiz4 kardesiz diye belirtmissiniz galiba. Herkesin tepkisi eminim sizin ki gibi olmamistir. Olan olmus neyse artik ama gelince mutlaka oturup konusun. Gelmeden once de kardeslerinizle bir araya gelip daha sakin bi dille konusmaniz gerektigini soyleyin size tavsiyem.
görüştüm ben kafamı dinlemeye gidiyorum bir arkadaşla antalyaya dedi ve arkadan adam dönecem de dedi anneme dönücem ddi annemde . rahat bırakın beni dediAnnenizle gidince telefonla görüştünüzmü bu arada..
karakollar terminalleri sorusturmaya basladıPolisi arayın
ya ben şuan nasıl bir piskolojideyim o baslığı oraya nasol attım ne haldeyim ağlamaktan siz bana ne diyorsunuz.Yani su baslik yerine , annem tanimadigim sevgilisiyle tatile gitti , endise ediyorum deseniz cok iyi niyetli gorurdum sizi ve farkli yorum yapardim ama hic iyi niyetli degilsiniz , bende anneyim , insallah cocuklrim sizin gibi olmaz
bende bunu anlatmaya çalışıyorum..Yani ben yorumlara şok oldum.
Tatile gitmistir sakin olun yok evi kaptircak diye korktunuz kesin vs. Hele evi kaptircan yorumu ne laubali bir durum.
67 yasinda kadin birden kabak cicegi gibi acılıyo ipsizin biriyle ben gidiyorum diyo gidiyo. Ama konu sahibi bayan sen relax oldu deniliyor.
Bu adam made in Turkey. Bilmem anlatabildim mi ?
Konu sahibi bence esine anlat dış kapının dıs mandali mi bu ?
Ya insanlar korkmadan karisini sokak ortasinda kursunluyo kim neyden korkuyo ?korkmanıza gerek yok öldürme falan demişsiniz herkes biliyor o adamla olduğunu cesaret edemez bir zarar veremez... evi sattırma durumunda da bence anneniz öyle bi hata yapmaz koca kadın bu yaştan sonra para kaptıracak hali yok ya.... bi kaç gün kafa dinlemek istemiş gerilip korkmayın
.. telefonu falan varmı arayıp yargılamadan konuşun kontrol edin ağzını arayın
70 yaşındaki kadın tabi ki evlenebilir ama dolandırılmasınna göz yummak bence iyi fikir değilkaçmış sayılmıyor ki 67 yaşında kadın bırakın istediğini yapsın bekar sonuçta kimseye hesap vermek zorunda değil.
Siz ileride çocuklarınızın tanımadığı biriyle tatile gitmeyi mi düşünüyorsunuz?Yani su baslik yerine , annem tanimadigim sevgilisiyle tatile gitti , endise ediyorum deseniz cok iyi niyetli gorurdum sizi ve farkli yorum yapardim ama hic iyi niyetli degilsiniz , bende anneyim , insallah cocuklrim sizin gibi olmaz
görüştüm ben kafamı dinlemeye gidiyorum bir arkadaşla antalyaya dedi ve arkadan adam dönecem de dedi anneme dönücem ddi annemde . rahat bırakın beni dedi
Gelirse insallahGeldiği zaman alın karşınıza konuşun annenizle..
Gelirse insallah
Sizi ilgilendiriyor mu bu?Siz ileride çocuklarınızın tanımadığı biriyle tatile gitmeyi mi düşünüyorsunuz?