- 25 Haziran 2016
- 7.542
- 13.415
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya insanlar korkmadan karisini sokak ortasinda kursunluyo kim neyden korkuyo ?
Ne var bunda yanisuan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Neden hos degil kocasinimi aldatmis axam zaten olmus arkadasi olmasi normalİyi de kadın tatile gitmiş kaçmamış ki? Tabiki hoş değil ama yani onun hayatı sonuçta.
Yalnız kaçmamış.
Annen umrunda degil gibi pek tek uzuldugun kandirip parasini almasi...ya annemi parası için evi için beraber olur onla olan bu saatten sonra adam katilmi hırlımı hırsızmı ne yapacak ne edecek nerden bilelim
Hoş değil derken çocukları için hoş değil anlamında söyledim. Yani kendi nefsime vuruyorum da kabullenmesi güç olurdu annemi başka bir adamla düşünmek. Yoksa elbette herkesin kendi hayatı herkes sevgili olur evlenebilir. Sadece bir evlat için annesini veya babasını elin adamı/kadını ile paylaşmak zor anlamında hoş değil dedim.Neden hos degil kocasinimi aldatmis axam zaten olmus arkadasi olmasi normal
67 yasinda kadinin kacmasi ilginc sizin adiniza uzuldum ama haber vermis gelecektr bu arada esinizi ilgilendrmezsuan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
ya annemi parası için evi için beraber olur onla olan bu saatten sonra adam katilmi hırlımı hırsızmı ne yapacak ne edecek nerden bilelim
Kadın gezince de kiminle gezdigine kızıyorsunuz. Gezsin derken Ayşe teyzeye oturmaya gitsin istediniz herhalde.bulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu
Ne kadar boş bomboş yorumlar yapıyorsunuz ya...
Tamam anladık medenisiniz çağdaşsınız siz anladık gidin kendi üç metrekarelik alanınızda medenileşin.
Yahu 67 yaşında bir kadın ne olduğu kim olduğu belirsiz bir tiple çekip gidiyor, adam hırlımı hırsızmı, zengin yaşlı kadınları dolandıran bir sahtekrmı yada katilmi belli değil. Kızı çoook doğal olarak endişeleniyor. Ama siz çıkmış yetişkin istediği yapar bık bık bık konuşuyorsunuz.
Kaç defa anneniz ne idüğü bilinmeyen bir adamla çıkıp gittide bu derece kafa rahat bol keseden konuşuyorsunuz??
Kaldıki olaki sizin anneniz yaptı bunu bahse varım beni kocama eşe dosta akrabaya rezil etti diye dört dönersiniz burada..
kimse dolandırılmasına göz yumsun iyi fikir demedi.70 yaşındaki kadın tabi ki evlenebilir ama dolandırılmasınna göz yummak bence iyi fikir değil
67 yaşında ki kadın dediğiniz gibi..akıl sağlığı yerindeyse karşısındaki insanın ne halt olduğunu bilecek olgunluktadir yani merak etmek çok saçma değil mi?Ne kadar boş bomboş yorumlar yapıyorsunuz ya...
Tamam anladık medenisiniz çağdaşsınız siz anladık gidin kendi üç metrekarelik alanınızda medenileşin.
Yahu 67 yaşında bir kadın ne olduğu kim olduğu belirsiz bir tiple çekip gidiyor, adam hırlımı hırsızmı, zengin yaşlı kadınları dolandıran bir sahtekrmı yada katilmi belli değil. Kızı çoook doğal olarak endişeleniyor. Ama siz çıkmış yetişkin istediği yapar bık bık bık konuşuyorsunuz.
Kaç defa anneniz ne idüğü bilinmeyen bir adamla çıkıp gittide bu derece kafa rahat bol keseden konuşuyorsunuz??
Kaldıki olaki sizin anneniz yaptı bunu bahse varım beni kocama eşe dosta akrabaya rezil etti diye dört dönersiniz burada..