annem başka bir adamla kaçtı

en kucugu sizseniz ve evliyseniz demekki o kadar da kucuk degilsiniz.birakin allah askina kadin 67 yasina gelmis yasasin hayatini ayrica ne kacmasi.bu yasta kacma mi olur tatile gitmis ohh iyi de yapmis bence.kimseyede anlatmayin esinize ailesine anlatmak zorunda misiniz

Ya insanlar korkmadan karisini sokak ortasinda kursunluyo kim neyden korkuyo ?

düşündüğü gibi bir adamsa cesaret edemez. derdi sadece para yemek sonuçta en fazla parasını yer dönerler böyle para göz yaşlı başlı kadına dadanan adam eminim kendi gölgesinden korkan herifin tekidir.

Başlık yanlış olmuş, ortada kaçan biri yok.
Tek yaşadığı evden mi kaçacak?
Kocası vefat etmiş, çocukları büyümüş,evlenmiş yapayalnız bir kadin Antalya'ya gitmiş sadece
Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki. Yazık, kadın atmış yaşına gelmiş, bir gün yüzü gulmemiş. Ömrünün son deminde belki de ilk kez böyle bir çılgınlık yapacak... Lütfen arayıp kadının canını sıkmayin.
Zaten 65 sene mahAlle baskısı yemiş,kendini baskılamiş... Bugün de siz aynı mahalle baskısını yapmayın 'esimin ailesi ne der' diye.
Her olay yayılmak zorunda mı?
Kaldı ki kime ne??

İyi de kadın tatile gitmiş kaçmamış ki? Tabiki hoş değil ama yani onun hayatı sonuçta.

Yalnız kaçmamış.

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Ne var bunda yani

Neden hos degil kocasinimi aldatmis axam zaten olmus arkadasi olmasi normal
Hoş değil derken çocukları için hoş değil anlamında söyledim. Yani kendi nefsime vuruyorum da kabullenmesi güç olurdu annemi başka bir adamla düşünmek. Yoksa elbette herkesin kendi hayatı herkes sevgili olur evlenebilir. Sadece bir evlat için annesini veya babasını elin adamı/kadını ile paylaşmak zor anlamında hoş değil dedim.

Yani annem kaç yaşında olursa olsun tanımadığım, etmediğim bir adamla kafa dinlemeye gitse meraktan kafayı yerim!

Yok yetişkin, yok saygı duyun vs geçiniz bunları lütfen. Annesini merak etmesi, endişelenmesi çok normal. Haber vermeden çekip gitse ben de kaçtı diye düşünürüm. Nasıl haber vermeden evden giden kişilere kaçtı deniliyorsa bu durum için de gayet uygun bir kelime.

Sanki annenizin durumundan çok kandırılıp mallarını kaybetme ve kendi etrafınıza nasıl açıklama yapacağınızın derdine düşmüşsünüz.Kaç yaşında ki kadın nasıl mutlu oluyorsa öle davransın.

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
67 yasinda kadinin kacmasi ilginc sizin adiniza uzuldum ama haber vermis gelecektr bu arada esinizi ilgilendrmez

ya annemi parası için evi için beraber olur onla olan bu saatten sonra adam katilmi hırlımı hırsızmı ne yapacak ne edecek nerden bilelim

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Annenize birey olarak bir sayginiz olmadığı ortada.

Annenize adamla kaçtı demeniz öncelikle çok çirkin. Dul kadın kiminle isterse görüşür. İster beğenin ister beğenmeyin anneniz tatile gitmiş. Önce bunu bir sindirin.

Kadın için değil de malları için endişeleniyor görüntünüz de ayrıca çirkin. Ama o noktada da haksizsiniz diyemem yaşlı erkekleri evlenme vaadiyle çok dolandiriyorlar. Neden kadınları da dolandirmasinlar.

Mal babanızdan kaldıysa zaten sadece anneniz üzerine değil 4 kardeş ve anneniz üzerinedir. Durum boyleyse çok da endişelenmeye lüzum yok.

bulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu
Kadın gezince de kiminle gezdigine kızıyorsunuz. Gezsin derken Ayşe teyzeye oturmaya gitsin istediniz herhalde.

Ne kadar boş bomboş yorumlar yapıyorsunuz ya...
Tamam anladık medenisiniz çağdaşsınız siz anladık gidin kendi üç metrekarelik alanınızda medenileşin.
Yahu 67 yaşında bir kadın ne olduğu kim olduğu belirsiz bir tiple çekip gidiyor, adam hırlımı hırsızmı, zengin yaşlı kadınları dolandıran bir sahtekrmı yada katilmi belli değil. Kızı çoook doğal olarak endişeleniyor. Ama siz çıkmış yetişkin istediği yapar bık bık bık konuşuyorsunuz.
Kaç defa anneniz ne idüğü bilinmeyen bir adamla çıkıp gittide bu derece kafa rahat bol keseden konuşuyorsunuz??
Kaldıki olaki sizin anneniz yaptı bunu bahse varım beni kocama eşe dosta akrabaya rezil etti diye dört dönersiniz burada..

Tamam anladık medenisiniz çağdaşsınız siz anladık gidin kendi üç metrekarelik alanınızda medenileşin.
Yahu 67 yaşında bir kadın ne olduğu kim olduğu belirsiz bir tiple çekip gidiyor, adam hırlımı hırsızmı, zengin yaşlı kadınları dolandıran bir sahtekrmı yada katilmi belli değil. Kızı çoook doğal olarak endişeleniyor. Ama siz çıkmış yetişkin istediği yapar bık bık bık konuşuyorsunuz.
Kaç defa anneniz ne idüğü bilinmeyen bir adamla çıkıp gittide bu derece kafa rahat bol keseden konuşuyorsunuz??
Kaldıki olaki sizin anneniz yaptı bunu bahse varım beni kocama eşe dosta akrabaya rezil etti diye dört dönersiniz burada..

:KK9:

Bu ülkede canan karatay gibi profesör olmuş kişileri bile 3-5 lafla dolandırıp, parasını alanlar;evlerini satmak zorunda kalıp parasını hiç tanımadıkları insanlara elleri ile veren insanlar var..haberleri izlemiyor musunuz allah aşkına? Valla ben de böyle bir durumda "annem hayatını yaşıyor, saygı duymalıyım" dan ziyade annemin ruh sağlığı yerinde mi, kandırılıyor mu gerçekten diye düşünürüm..zira anneniz böyle bir tatile giderken en azından kiminle gittiğini söylemeli, 4 çocuğundan hiç olmazsa birini bu kişi ile tanıştırmalıydı..dilerim endişelerinizde haksız çıkarsınız ve anneniz bundan sonra daha planlı hareket eder..

Yorumları hayretle okudum. Sanki hepimiz hergun üzücü haberleri okumuyoruz/izlemiyoruz. Sanki anne dünyanın en normal şeyini yapmış gibi. Bir kere adam iyi niyetli bir adam en azından çocuklarından biriyle tanışmak isterdi.

Bekar kadın, tatile gitmesi de evlenmesi de normal. Ama hadi ben arkadaşımla tatile gittim deyip birden çıkıp gitmesi normal değil. Çocukları elbette merak eder.

67 yaşında ki kadın dediğiniz gibi..akıl sağlığı yerindeyse karşısındaki insanın ne halt olduğunu bilecek olgunluktadir yani merak etmek çok saçma değil mi?
Koskoca kadın çocuk değil ya.
Ama burada anneyi meraktan çok annenin bir adamla tatile gitmesi ve eşe dostda ne söylerim derdi var bence.. ayy rezil olduk durumu var..
Başlık bile acayip annem kacti diyor..))

Anladığım kadarıyla çocuklarının tepki vereceğini düşünerek saklamış şimdiye kadar. O yüzden konuştuğunuzda tepki vermeyin, güzel bir iletişim kurun ki haberdar olun annenizden. Yüzyüze geldiğinizde de onun mutlu olmasını desteklediğinizi sadece bazı endişeleriniz olduğunu anlatın. Bunu da baskı kurarak yapmayın, iletişiminiz kopmasın. Sürekli haberleşin, konuşun, paylaşımınızı arttırın. Böylece endişe edeceğiniz bir durum olursa farkeder ve annenizi uyarırsınız.

Back
X