annem başka bir adamla kaçtı

Ya kadın bu yaştan sonra kendisinin yüzünü güldürmek istemiş sizden icazet mi alacaktı, dünyaya bir daha mı gelecek? Elalemin ağzı batsın tatil yapmaya ask yaşamaya hakkı yok mu

Gerçekten annenize bulunduğunuz itham çol yanlış ne olursa olsun o sizin anneniz eminim sizi kolay dünyaya getirmedi ce kolay büyütmedi.Ve siz annem kocaya kaçtı diyorsunuz ne kadar çirkin bir söz.Bana daha çok annenizin para yedirmesine üzülüyor gibi geldiniz.Kadın bu yaşına kadar çalışmış çocuklarını evlendirmiş hala rahatça para harcayamayacaksa gerçekten yazık.Tıpkı bu yaştaki kadının bulaşıkçılık yapması gibi.4 kardeşiz diyorsunuz anneniz bulaşıkçılık yapıyor destek olabilirdiniz.Ve durumu iyi olan bir insan gider bulaşıkçılık mı yapar??

Kaçmamış tatile gitmiş.
Ayrıca herkes kendi hayatından sorumlu,size ne?
Hatta eşinize ne? Kadının bakıcısı mısınız?

15 Sayfa geçmesine rağmen ısrarla üyelerin anlamadığı bir şey var. konu sahibi kendi telaşında adam akıllı açıklamamış olabilir ama kadın sonradan yazmış aslında endişe ettiği şeyi. Durum, 67 yaşındaki kadının çocuklarını önemsemeden, sevgilisi olan kişiyi çocuklarından gizleyerek onunla tatile çıkması ve üstüne bu adam için dolandırıcının teki olduğu ve evli olduğunu konu sahibi ve kardeşlerinin bir başkasından duymasından ve bunun için endişe etmelerinden ibaret. Yani bu durumda kim annesinin özgür bir kadın olmasını savunabilir? Güldürmeyin Allah aşkına...Bir de hala başlık ve konu sahibinin ahlaki/ailevi değerlerini sorgulayanlar var. Hakikaten ilginçsiniz.

Ne kadar boş bomboş yorumlar yapıyorsunuz ya...
Tamam anladık medenisiniz çağdaşsınız siz anladık gidin kendi üç metrekarelik alanınızda medenileşin.
Yahu 67 yaşında bir kadın ne olduğu kim olduğu belirsiz bir tiple çekip gidiyor, adam hırlımı hırsızmı, zengin yaşlı kadınları dolandıran bir sahtekrmı yada katilmi belli değil. Kızı çoook doğal olarak endişeleniyor. Ama siz çıkmış yetişkin istediği yapar bık bık bık konuşuyorsunuz.
Kaç defa anneniz ne idüğü bilinmeyen bir adamla çıkıp gittide bu derece kafa rahat bol keseden konuşuyorsunuz??
Kaldıki olaki sizin anneniz yaptı bunu bahse varım beni kocama eşe dosta akrabaya rezil etti diye dört dönersiniz burada..

Inanki ben bu kadar medeniyi bir arada sadece Kk'da gordum. Su konuda da medeni olmaya calisip cagdaslik taslıyorlar. Yersen. 70ine dayanmis kadin ne isi var antalyalarda dolandirici diye bilinen adamla. Ulkenin su berbat halinde akrabamiza, komsumuza guvenemez hale geldik. Kaldi ki elin adami.

Adami tanısaniz belki sıkıntı olmayacak. Ama bu şekilde habersiz tanimadiginiz biriyle gitmesi dogru degil. Arayin gelsin bi konusun ve adamla tanışın bence. Allah korusun basina bir sey gelse yıkım olur sizin icin.

Ben kaçmış deyince sandım kocası varken elin adamıyla kaçtı
yahu tatile gitmiş sadece
ama sizinle bir tanıştırsaymış iyiymiş bence doğrusu
çünkü bilmek lazım kimdir nedir ...

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz

67 yaşında da olsa annesinden mesul de olmasa annedir işte kabul edemez insan. babasından başka kişiyi hayal edemez. Ben konu sahibinin anlatmaya çalıştığını anlayabiliyorum. Haberlerde neler izliyoruz evi var parası var vs diye kötülük düşünmezler umarım

Inanki ben bu kadar medeniyi bir arada sadece Kk'da gordum. Su konuda da medeni olmaya calisip cagdaslik taslıyorlar. Yersen. 70ine dayanmis kadin ne isi var antalyalarda dolandirici diye bilinen adamla. Ulkenin su berbat halinde akrabamiza, komsumuza guvenemez hale geldik. Kaldi ki elin adami.
Aynen ben de bu konuda gördüm hatta. Konuyu takibi falan bıraktım. Bu kadar medeni değilim şükür.

Aynen ben de bu konuda gördüm hatta. Konuyu takibi falan bıraktım. Bu kadar medeni değilim şükür.

Olmayalim yani. Bu ulke medeniyeti kaldirabilecek bir ulke degil. Malum daha dun oz evladinin annesini sirf bosanmak istedi diye canice olduren serefsizin haberini okuduk burda. Bu ulke su an tam da babana bile guvenmeyeceksin kivaminda..

Evi ve emekliliği varsa göz dikmiş olabilir.

Karşı tarafı araştırın. Annenize ulaşın, iyi mi , mutlu mu sesinden anlarsınız.

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
size daha once hic bahsetmeden hoop tatile gidiyorum diye mesaj atmis
Birincisi Ya aranizda ciddi iletisimsizlik var. Yoksa kizim ben tatile gideceğim su kisiyle vs diye denir normalde bu anormal bir durum. İstedigiyle gezip tozar ama haber vermek.laizm 67 yasinda 37 degil ki günümüzde kimseye guven yok ne cesaret...
İkincisini sizi endişelendirmek icin yazmiyorun annenizin telefonuna ulasamaz ya da aradiginiz mesaj attiginiz halde size donmez donse de mantikli.seyler yazmazsa (gittigi kisi agzindan yazar vs) polise haber verin

biz anormaliz ben bunu anladım kimi yazmış bırakın mutlu olsun kimi yazmış size ne ateş düştüğü yeri yakar böyle yazanların babası ölüp annesi biriyle sevgili olsa anne mutlu olsun diyecek kadar geniş midir bilmem ben değilim söyliyim

Biraz kadın olduğunu hissetmek onunda hakkı bence baban varken yapmış olsaydı tepkini anlardım ama bence görmezden gelebilirsin kimseninde bilmesine gerek yok bence sonra sana karşı koz olarak kullanırlar

kimse dolandırılmasına göz yumsun iyi fikir demedi.:KK66:
kadın 67 yaşında ve güya tatile gittiği adam da resmi kocası değil ..kızı bile daha görmemiş ..bu durumda nasıl rahat olabilir..üstelik kadının üzerinde tapulu gayrımenkul de varsa ..böyle bir durumda ay bırakın sevgilisiyle istediğini yaşasın demek çok da iyi bir fikir değil bence:KK66:

67 yaşında kadın istediği kişiyle görüşebilir.
Dediğiniz gibi babanızla mutlu olamamışlar, şu yaşından sonra mutlu olmaya hakkı yok mu ?

He tabiki temkinli olmanızı tavsiye ederim, etraf dolandırıcı dolu, bu yaştaki insanları kandırıp parasını yiyen çok kişi var.

Anneniz tatilden dönünce konuşun, o kişiyle arasında birşey varsa onu adına mutlu olacağınızı, tanışmak istediğinizi söyleyin. Böylece adamı da gözlemlemiş olursunuz niyetini öğrenirsiniz.

Gerçekten iyi biriyse bırakın kadın mutlu olsun yaşasın ne istiyorsa. Evlatları olarak destek olmanız gerekir

67 yaşında kadın istediği kişiyle görüşebilir.
Dediğiniz gibi babanızla mutlu olamamışlar, şu yaşından sonra mutlu olmaya hakkı yok mu ?

He tabiki temkinli olmanızı tavsiye ederim, etraf dolandırıcı dolu, bu yaştaki insanları kandırıp parasını yiyen çok kişi var.

Anneniz tatilden dönünce konuşun, o kişiyle arasında birşey varsa onu adına mutlu olacağınızı, tanışmak istediğinizi söyleyin. Böylece adamı da gözlemlemiş olursunuz niyetini öğrenirsiniz.

Gerçekten iyi biriyse bırakın kadın mutlu olsun yaşasın ne istiyorsa. Evlatları olarak destek olmanız gerekir

haklısınız 50 yıl kendine kocalık yapmış çocuklarına bablık yapmış evine ekmek getirmiş adamla mutlu olmamış 67 yaşında kocası ölmüş kadına yanaşacak kadar en hafif tabirle söylüyorum KARAKTERSİZLE mutlu olacak haklısınız

Back
X