annem başka bir adamla kaçtı

Adamı araştırıp öğrenmeye çalışın bence en yakin zamanda, anneniz tatilden dönünce mutlaka konuşun onunla çaktırmadan telefonundan numarasini mi alırsınız adamın ne yaparsınız bilmiyorum ama icimdeki ses adam annenizden genc ve en iyi ihtimalle dolandırıcı diyor. Katil manyak falan olma ihtimalleri geliyor aklıma. anneniz lütfen yanlış anlamayın bu sözümü ama yaşlı bir kadin artık. Hic mantıklı gelmiyor bana aşk ilişkisi yaşamaları muhtemelen annenizin üzerindeki evi almak için evlenmek falan isteyecektir bu adam. Inşallah öyle bişey olmaz ama eğer o noktaya gelirseniz en azindan evlilik sözleşmesi yaptırın o zaman adam da gerçek yüzünü gösterir evlenme z heralde

Normal bir ilişki olsa ben evleniyorum çocuklar der çıkardı karşınıza
Bence de anormal siz kardeşler kendi aranızda konuşun ve adamı araştırın millet 100 tl için bile adam öldürüyor
Ayrıca 67 yaşındaki kadın sevgilisi ile tatile gitmesi hakikaten garip benim annem olsa bende sinirlenirim koskoca kadın hareketlerine dikkat edecek
Umarım korktuğunuz gibi çıkmaz

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
67 yasinda kadin sizide o dogurdu akli basindaysa sorun yok kendi hayati kendi karari kacmamis kafa dinlemeye gitmis

2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
Eşine anlatma bence aile içinde halledin

Anneniz zaten bekar bir kadınmış .. parası var diyorsunuz ama parası olan hangi kadın 67 yaşında bulasik yıkar allah aşkına? Bence aşırı tepkiler veriyorsunuz.. tabiki adamla tanışın kim olduğunu bilin çok önemli bişey ama ötesine karismayin.. Ve eşinize de anlatmayın bu özel bi konu

Öncelikle başınız sağolsun. Ama bu hayatta hiç bişeyi çokta dert etmemek lazım. Benim annem babamla boşanır boşanmaz kendinden 10 yaş küçük bi adamla beraber olmaya başladı. Bizi düşünmedi bile. Çekti gitti görüşmüyoruz. Nikahsız bi şekilde yaşıyo adamla. Kimseye kendi suçunuz olmayan bişeyi izah etmek zorunda değilsiniz. Eşinizede tabii. Hem annenizin durumu için belki oturup konuşarak anlamaya çalışabilirsiniz. Sonuçta sizleri büyütmüş evlendirmiş. Annem gittiğinde ben lisedeydim, kardeşim 10 yaşındaydı. Büyüdük kardeşimle birlikte. Herşey olacağına varır, çok takmayın kafanıza.

Valla başına bi şey gelince eş dost akrabayı geç hiç tanımadığın insan anasına bakamamış sahip çıkamamış diyor. Bi kadın çıkmıştı öyle evlilik vaadiyle dolandırılmış. Evi emeklisi gitmiş.
Eşine de söylemek zorunda değilsin laf mı vereceksin ağzına.

Öncelikle başınız sağolsun. Ama bu hayatta hiç bişeyi çokta dert etmemek lazım. Benim annem babamla boşanır boşanmaz kendinden 10 yaş küçük bi adamla beraber olmaya başladı. Bizi düşünmedi bile. Çekti gitti görüşmüyoruz. Nikahsız bi şekilde yaşıyo adamla. Kimseye kendi suçunuz olmayan bişeyi izah etmek zorunda değilsiniz. Eşinizede tabii. Hem annenizin durumu için belki oturup konuşarak anlamaya çalışabilirsiniz. Sonuçta sizleri büyütmüş evlendirmiş. Annem gittiğinde ben lisedeydim, kardeşim 10 yaşındaydı. Büyüdük kardeşimle birlikte. Herşey olacağına varır, çok takmayın kafanıza.
Babanız ne yapıyor? Cok ızuldum sızın adınıza. Hıc arayıp sormadı mı sızı. Kardesınız cok kucukmus annenız gıttıgınde:(

Evlat böyle işte... Bugün oğlum hastalandi üzüntüden ben de hastalanacaktim yine onun için dik durdum. Kendiniz demişsiniz annemle babam birbirini guldurmedi diye, rahat birakin kadini bundan sonra yuzu gulsun. İlla cok düşünüyorsaniz mutlulugunu isteyin.

Annene mi üzülüyorsun yoksa uçup gidecek diye düşündüğün paralarına mı anlamadim . Kadının zaten kocadan yüzü gülmemiş, 67 yasına gelmıs hala bulasıkcılık yapıyor birakin da biraz da o gülsün ölmeden önce.

Valla en son bir kadının evini, dükkanını, parasını yiyip üstüne kredi borçları bırakıp emeklisini de hibe ettirmişti 2 ayrı adam. Onlarda tatile gitmişlerdi ve evlilerdi.
Bu yaşlarda ilgisiz ve yalnız olan kadınları kendinden yaşca küçük av olarak gören çok erkek var. 67 yaş da gayet geçik bir yaş bu tür ilişkiler için.
Bence ivedikle yapmanız gereken şey annenizi işten çıkarıp (bu yaştaki bir kadının çalışıyor olması trajedi zaten) evlatları olarak toplanıp güzelce konuşup, yakınlık göstermeniz sürekli gidip gelmeniz, gezmek istiyorsa beraber tatillere gidebiliceğibizi söyleyip eksiklerini geçimini sağlamanız. Hatta uzaksa yakınlarınıza taşınmasını sağlamanız.
Allah korusun neler oluyor, kendi yaşıtından biri olsa arkadaşlık etsinler diye evlenmek istese başka bu başka.

Okudukça işin rengi değişti
Adam evli karısı çatır çatır paranı yiyoruz senin diye mesaj atıyor
Anne 67 yaşında
Bulaşıkçılık yapıyor işten çık denildiğinde ergen gibi karışmayın bana diye olay çılarıyor
Adamın biriyle bir haftalığına tatile gidiyor
Resmen kaçmış işte
Hangimiz böyle bir durumda annem ilk defa aşık olmuş hayallerinin peşinden git anne derdik

Müge anlı da şu an nerede olduğu belli olmayan çok aşık insanlar var yakınlarının gözü yaşlı aradıkları

Burası Türkiye hanımlar insanın 100 lirası için adam öldürüyorlar
Bir ev için neler yapmazlar Allah korusun
Bütün konuyu okumadım,fakat çocukken bir takvim yaprağında okuduğum dörtlük geldi aklıma.
Hanım hanım dediler
Akçelerim yediler.
Akçelerim bitince
Çıksın canın dediler.

öncelikle mal varlığını kaptırmasın aile şerhi falan koyun
ama sonra kadın zaten bir ayağı çukurda gitsin
niye bu kadar abartıyorsunuz, kadın hayatında gülmemiş ve kendine gülme sebebi, hayat arkadaşı arıyor
bence annenizi rezil oluyoruz diye bağrınmak yerine yanında olduğunuzu gösterin

Back
X