Annem beni delirtecek

aman allah korusun benzemesin o zaman

tamam işte aynen devam etsin hiç çağırmayın anneyi falan.
1 kere tam temizlik yaparsak devam ederiz 1 aydır ev kötü oldu hiç yapamadı hafta ici mesai oldu hep bide bu aralar maddi olarak sıkıştık bende 1 hafta kadar moralim bozuk sadece uyudum (maalesef başka bişey yapamıyorum uzgunken) o ara uzaklastik yasamdan

Çocuk olması için. Ben 1 gün ettim denk geldi ise yaradi diyelim nankörlük olması. Aslinda erkek olması içinmis ama ben çocuğum olmasi için ettim tabi. Şimdi de Muhammet koymalisin diyor.

Dedigin gibi kendi evini susleyip orda bulunmani istiyor ya kesin ondan boyle yapiyor.Hatta kendi kendine bozulup kendini doldurmus olabilir.Ay sinir oldum ya
Benim hevesim ne olacak duvarları bile aylar önceden boyadık süsler aldık bi perdesi eksik onu alamadık inş alacağız bi yerden kısıp. Aylar önceden odasini yerleştirdim tek başıma. Eşim de 20 gün izinli olacak kendi evimizde olmak hakkımız değil mi

merak etmeyin bu kadar hevesli davranıp doğumun ertesi günü evlerine gitmeye can atıyorlar. doğumdan sonra kendinizi toplayana kadar orda veya kendi evinizde kalırsınız. sonrada tek başınıza kalırsınız. ararsada bebekle ilgileniyorum görmedim dersiniz. siz suan biraz hamileliğin etkisiyle de hassas donemdesiniz. kendinizi uzmeyin. bebek etkilenmesin

Sen haklisin zaten istedigin yerde kalirsin ki bence kendi evin mantikli olan.Annene cok kafayi takma acik acik soyle ben boyle istiyorum diye.Bu arada kardesini de annen ikna etti bence yakin oturun diye.Yazik geline insallah uzakta olurlar.

Biliyorum o zoruma gidiyor zaten çok meraklı olan suan yanımda olur her an erken doğum olabilir oglum 39 haftaya giriyor gelişim olarak. Ama lafla da olsa suankileri engellemesi zoruma gidiyor neyse ki ben onu tanıyorum kendi evimi ayarlicam

Sen haklisin zaten istedigin yerde kalirsin ki bence kendi evin mantikli olan.Annene cok kafayi takma acik acik soyle ben boyle istiyorum diye.Bu arada kardesini de annen ikna etti bence yakin oturun diye.Yazik geline insallah uzakta olurlar.
Valla saskinim kızın yanında kesinlikle olmaz diyor annemlere konuyu actirmiyordu şimdi öyle diyor. Ev alınacaktı erteliyor kardeşim ben annemlere yakın alicam fiyatları uygun diye o da ben de ordan alırım bakma sen ikna ederim dedi öyle konu açıldı. Beni de annem ikna etti gerci alttan alttan. Kabusum oldu artık eşimi asagiliyor ruyalarimda kavga ediyoruz. Var öyle huylari ama çaktırmaz mesela çok zoruma giden bişey olmuştu eşim anneme yük taşıtmaz çok yakın değil evler ama pazara çıkınca bizi ararsa gideriz eşim taşır kardeşim evde yatar. Bir kere eşim eldeki herseyi ver ben taşırim dedi annemde sessizce kendini çok güçlü bişey mi sanıyorsun dedi. Eşim zayıf uzun. Ama odun bile kesilse eşimden yardım alırlar o da şöyle 1 gün önceden eve davet ederler gideriz illa kalın geç oldu der sabah olunca da babam odun a başlar eşim tabi yardım eder tüm günümüz gider orda. Kardeşim içerde yatar. Buna rağmen kardeşine benzesin düye duası yok mu çıldıricam

Tam uykuya dalmisken uyandırdı ya suan kan beynimde. Dün biraz yapmıştım şimdi de evi temizlemeye devam edicem bu eve de lanet olsun ya rutubet ayrı eskileri ayrı pismanim taşındığima aylardır beni çok strese soktu bu ev insanın herseyi mi ters gider

Bu şekilde kandirmacayla isim konulurmu yüce rabbim gormuomu bilmiomu insanın icindekileri ayy koskoca insan ne diyimki sen takma kafanı o ismi koymak zorunda değilsin bu arada ufak bir ayrinti dikkatimi çekti eğer sezeryan olacaksan ciddi klozet şart ya ilk üç gün egilemiosun oturamiosun hatta bebisini yatarak emzireceksin ama üç günden sonra baya topluosun

ya sabır.. temizliğe birini çağır bence ve de saçmalama başka isim koyunca neden bir sakıncası olsun.. Muhammet olunca ismi extra sevap yazılmıyor... en başta o yaptığın 40 günlük şey de saçma. dinde böyle şeylerin yeri yok. dışarıya kulaklarını kapa.

Dini isimler cocuklara agir geliyor cok yaramaz oluyorlar ,
Kardesinizin ismindeki 2 tanidigin cocuguna hitap icin basdka isdimler eklendin,
Annenizden uzak durun ,stajini sizde yapiyor geline allah yardim etsin ,disli biri ciksin canlarimna okusun ,
Basindan para cevir ihtiyaci olan birine ver illa ismi koymak zorunda degilsin ,
Evinizi yavas yavas temizleyin ,
Bosuna kendinizi uzmeyin

Zaten ilk 2 gun hastanede olacağım ya o yetmez mi

Yapmadım zaten 40 gün günde 40 defada ben 1 kere yaptım bikaç kere demisimdir belki 40 a tamamlamisimdir hatirlamiyorum ama sadece 1 gün ona eminim.

Aksam 8 bucuga kadar durmadan yaptım tüm isler bitti sadece yerler ve camlar silinecek mutfak dolapları silinecek onları normalde de eşimle yapardık yarın yapıcaz inş bugün süpürme ütü etrafı toplama tüm odalar bitti şükür derli toplu oldu.

cocuguna birşey olmaz annen emeline ulaşmak için laf oyunu yapıyor :)

Zaten ilk 2 gun hastanede olacağım ya o yetmez mi
Yok cnm ya yetmez tam karın altı rahmi kesiolarya egilemiosun onun acisida bı garip yanma ve batma oluo egildiginde sanki biri iğne batırmış gibi yaklaşık 4.gun ben tam oturamasamda kapinn kolundan destek alarak hafif geriye doğru oturuodum ayy sana komik gelicek ama ben yaptım sandalyeyi deldi eşim tam o kismada poşet bağladı banyoya koydun o şekilde idare ettim ama başka çarem ykktu eğer denemek istersen bi fikir:)

Tatlim benim annemin yaninda seninki melek kaldi biliyo musun dogumlarimiz yakinmis. Ornegin suan evim tasiniyor. Annem birkac haftadir küs. 3 gundur gecelere kadar uyanik kalip esimle ev topladik. Diger evi hallettik. Yerlestirmeyide yine birlikte yapacaz esimle. Yani ne zaman isim var kadin bana kusuyor. Neyse barisincada burnumdan getiriyor cenesiyle.hamileligimin ilk 3 ayi kusmaktan beter oldum, oda benle dort ay küstü... bu sadece ornek.yazsam yol olur. O yuzden tirnagin varsa basini kasiyacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…