- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
aman allah korusun benzemesin o zamanAynen öyle. Ya diyorum ya çok edepli ahlaklı olur zaten ben düşünürüm ama inanin değil 1 aydır işsiz is buldu eşim açık açık diyor sizin bulduğunuz ise gitmem anlasamazsam sizinle kötü olurum diye kendisi de tam ergen 1400 maaş la kk satışına başvurmuş yani en ufak mantık yok nezaket yok sadece kalp kırar annrm neyine bu kadar meraklı anlam veremiyorum
1 kere tam temizlik yaparsak devam ederiz 1 aydır ev kötü oldu hiç yapamadı hafta ici mesai oldu hep bide bu aralar maddi olarak sıkıştık bende 1 hafta kadar moralim bozuk sadece uyudum (maalesef başka bişey yapamıyorum uzgunken) o ara uzaklastik yasamdantamam işte aynen devam etsin hiç çağırmayın anneyi falan.
Çocuk olması için. Ben 1 gün ettim denk geldi ise yaradi diyelim nankörlük olması. Aslinda erkek olması içinmis ama ben çocuğum olmasi için ettim tabi. Şimdi de Muhammet koymalisin diyor.bende bı an hıssettım aynı benım annem gıbı :) Tabıkı benımkı zorlamıyor sadece kendı cocuklarımda yasayamadıgımı onda yaparım dıyor benım oglum ıcın :) zaten uzak gelırse 1 ay kalır gıder o surede yapsın dıyorum ama senın durumun bıraz daha karısık canım.. Su elını karnına koyup edılen duayı anlamadım ne ıcın yapılıyor saglıklı olsun dıye mı dua edıyorsun..
Benim hevesim ne olacak duvarları bile aylar önceden boyadık süsler aldık bi perdesi eksik onu alamadık inş alacağız bi yerden kısıp. Aylar önceden odasini yerleştirdim tek başıma. Eşim de 20 gün izinli olacak kendi evimizde olmak hakkımız değil miDedigin gibi kendi evini susleyip orda bulunmani istiyor ya kesin ondan boyle yapiyor.Hatta kendi kendine bozulup kendini doldurmus olabilir.Ay sinir oldum ya
merak etmeyin bu kadar hevesli davranıp doğumun ertesi günü evlerine gitmeye can atıyorlar. doğumdan sonra kendinizi toplayana kadar orda veya kendi evinizde kalırsınız. sonrada tek başınıza kalırsınız. ararsada bebekle ilgileniyorum görmedim dersiniz. siz suan biraz hamileliğin etkisiyle de hassas donemdesiniz. kendinizi uzmeyin. bebek etkilenmesinHafta içi gelir kalırım diyor temizlik için oysa hafta sonu olmalı ki eşim yardım etsin nasıl çekecek eşyaları. Bence amacı kendi evini hazırlamak burayı önemsemiyor zaten artik delirdigini düşünüyorum oğlumun kafası büyük şaka yapıyoruz eşimle koca kafa diye o zaman bana verin siz sevmeyin diyor devamli ben buyutucem şu okula gidecek şunu öğrenecek diyor onun yanında hayal kuramiyoruz. Kendi çocuklarına yapamadığını yapacakmış e benim hayallerim ne olacak devamli çalış diyip duruyor özellikle eşim zam alsa yeter bi süre ben bakmak istiyorum diyorum yok ben bakarım diyor ise girmiyor şimdi oglumu bekliyormus. Eve gelmiyor yemeğe gelmiyor ama oğluma bişey alinacaksa geliyor eşime çok kızıyorum çok ben eşimle başbaşa gidip gönlümce bişey alamadim o da yaşadı sırtını anneme ben izin alamam siz gidinler yok nolucak annende gelsinler bezdim ya. Zor anımsa yanımda olsa gam yemicem evi b.. götürüyor gece acildeydim doktor yorulma diye tekrarladı kalp atisim çok hızlanıyor kansızlık devammış. Bide zor uyuyorum uykumdan oldum. Bıktım
Sen haklisin zaten istedigin yerde kalirsin ki bence kendi evin mantikli olan.Annene cok kafayi takma acik acik soyle ben boyle istiyorum diye.Bu arada kardesini de annen ikna etti bence yakin oturun diye.Yazik geline insallah uzakta olurlar.Benim hevesim ne olacak duvarları bile aylar önceden boyadık süsler aldık bi perdesi eksik onu alamadık inş alacağız bi yerden kısıp. Aylar önceden odasini yerleştirdim tek başıma. Eşim de 20 gün izinli olacak kendi evimizde olmak hakkımız değil mi
Biliyorum o zoruma gidiyor zaten çok meraklı olan suan yanımda olur her an erken doğum olabilir oglum 39 haftaya giriyor gelişim olarak. Ama lafla da olsa suankileri engellemesi zoruma gidiyor neyse ki ben onu tanıyorum kendi evimi ayarlicammerak etmeyin bu kadar hevesli davranıp doğumun ertesi günü evlerine gitmeye can atıyorlar. doğumdan sonra kendinizi toplayana kadar orda veya kendi evinizde kalırsınız. sonrada tek başınıza kalırsınız. ararsada bebekle ilgileniyorum görmedim dersiniz. siz suan biraz hamileliğin etkisiyle de hassas donemdesiniz. kendinizi uzmeyin. bebek etkilenmesin
Valla saskinim kızın yanında kesinlikle olmaz diyor annemlere konuyu actirmiyordu şimdi öyle diyor. Ev alınacaktı erteliyor kardeşim ben annemlere yakın alicam fiyatları uygun diye o da ben de ordan alırım bakma sen ikna ederim dedi öyle konu açıldı. Beni de annem ikna etti gerci alttan alttan. Kabusum oldu artık eşimi asagiliyor ruyalarimda kavga ediyoruz. Var öyle huylari ama çaktırmaz mesela çok zoruma giden bişey olmuştu eşim anneme yük taşıtmaz çok yakın değil evler ama pazara çıkınca bizi ararsa gideriz eşim taşır kardeşim evde yatar. Bir kere eşim eldeki herseyi ver ben taşırim dedi annemde sessizce kendini çok güçlü bişey mi sanıyorsun dedi. Eşim zayıf uzun. Ama odun bile kesilse eşimden yardım alırlar o da şöyle 1 gün önceden eve davet ederler gideriz illa kalın geç oldu der sabah olunca da babam odun a başlar eşim tabi yardım eder tüm günümüz gider orda. Kardeşim içerde yatar. Buna rağmen kardeşine benzesin düye duası yok mu çıldıricamSen haklisin zaten istedigin yerde kalirsin ki bence kendi evin mantikli olan.Annene cok kafayi takma acik acik soyle ben boyle istiyorum diye.Bu arada kardesini de annen ikna etti bence yakin oturun diye.Yazik geline insallah uzakta olurlar.
Bu şekilde kandirmacayla isim konulurmu yüce rabbim gormuomu bilmiomu insanın icindekileri ayy koskoca insan ne diyimki sen takma kafanı o ismi koymak zorunda değilsin bu arada ufak bir ayrinti dikkatimi çekti eğer sezeryan olacaksan ciddi klozet şart ya ilk üç gün egilemiosun oturamiosun hatta bebisini yatarak emzireceksin ama üç günden sonra baya topluosunEski iki konumun karışımı bu son gelişme çok asabiyim suan.
1 annem temizliğe gelicem dedi gelmiyor ve bikaç gündür üst üste tam uyurken beni arayıp sabah 9 veya öğle kafasına göre yok şuraya gidiyorum yok şurdan geliyorum diyor ama bana gelince vakti yok güya babam hasta bırakamıyor. Hadi banane ama bana niye diyorsun?
2 ve en önemlisi ben çocuk isterken bana elini karnina koy adını Muhammet koydum diye 40 gün dua et demişti. Bende ozellikle sordum Muhammet koymak sartsa etmem diye çünkü kardeşimin adı. Yok ne alaka dedi ben inanmayip duayı ssdece 1 gün ettim ve ederken de içimden Allah im Muhammet koymayacagim ama ona yakın birinin ismini koyacagim dedim. Öyle de yaptım Taha Berk koydum. Şimdi de aramış onu hatirlatip koyman lazimmis hocaya sordum diyor. Günahı sana dedim kapadım uzatmadan. Şimdi çocuğuma bişey olur mu diye korkuyorum ama asla koymayı düşünmüyorum zira sevmiyorum kardeşimin bir çok huyunu. Bunu ona da dedim defalarca anlamıyor ne var oglumda diyor deli midir nedir beni kaynana gibi strese soktu ya devamli milleti örnek veriyor cocuklarina dayısının ismini koyuyorlar diye. Kardesimde anneme sinirlenince kufreden delidolu saçma sapan biri. Ultrasyon resmi icinde dayısı na benziyor diyordu onun tuttuğu takimla ilgili tulumlar almak istiyordu ki eşimle ben başka takım tutuyoruz. Artık napicam bilmiyorum yarın eşimle evi temizlicez mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum şimdi de sende klozet yok 10 gün bende kal evi susleyelim diyor önce benim evim hazır olsa ya. Ama biz hazirlicaz kimseye demeden borç bulup inş son eksikleri alıp. Artık telefonun sesini açık bırakmaya korkuyorum gereksiz yere arıyor ama ne geliyor ne işe yarar bişey diyor.
Zaten ilk 2 gun hastanede olacağım ya o yetmez miBu şekilde kandirmacayla isim konulurmu yüce rabbim gormuomu bilmiomu insanın icindekileri ayy koskoca insan ne diyimki sen takma kafanı o ismi koymak zorunda değilsin bu arada ufak bir ayrinti dikkatimi çekti eğer sezeryan olacaksan ciddi klozet şart ya ilk üç gün egilemiosun oturamiosun hatta bebisini yatarak emzireceksin ama üç günden sonra baya topluosun
Yapmadım zaten 40 gün günde 40 defada ben 1 kere yaptım bikaç kere demisimdir belki 40 a tamamlamisimdir hatirlamiyorum ama sadece 1 gün ona eminim.ya sabır.. temizliğe birini çağır bence ve de saçmalama başka isim koyunca neden bir sakıncası olsun.. Muhammet olunca ismi extra sevap yazılmıyor... en başta o yaptığın 40 günlük şey de saçma. dinde böyle şeylerin yeri yok. dışarıya kulaklarını kapa.
cocuguna birşey olmaz annen emeline ulaşmak için laf oyunu yapıyor :)Eski iki konumun karışımı bu son gelişme çok asabiyim suan.
1 annem temizliğe gelicem dedi gelmiyor ve bikaç gündür üst üste tam uyurken beni arayıp sabah 9 veya öğle kafasına göre yok şuraya gidiyorum yok şurdan geliyorum diyor ama bana gelince vakti yok güya babam hasta bırakamıyor. Hadi banane ama bana niye diyorsun?
2 ve en önemlisi ben çocuk isterken bana elini karnina koy adını Muhammet koydum diye 40 gün dua et demişti. Bende ozellikle sordum Muhammet koymak sartsa etmem diye çünkü kardeşimin adı. Yok ne alaka dedi ben inanmayip duayı ssdece 1 gün ettim ve ederken de içimden Allah im Muhammet koymayacagim ama ona yakın birinin ismini koyacagim dedim. Öyle de yaptım Taha Berk koydum. Şimdi de aramış onu hatirlatip koyman lazimmis hocaya sordum diyor. Günahı sana dedim kapadım uzatmadan. Şimdi çocuğuma bişey olur mu diye korkuyorum ama asla koymayı düşünmüyorum zira sevmiyorum kardeşimin bir çok huyunu. Bunu ona da dedim defalarca anlamıyor ne var oglumda diyor deli midir nedir beni kaynana gibi strese soktu ya devamli milleti örnek veriyor cocuklarina dayısının ismini koyuyorlar diye. Kardesimde anneme sinirlenince kufreden delidolu saçma sapan biri. Ultrasyon resmi icinde dayısı na benziyor diyordu onun tuttuğu takimla ilgili tulumlar almak istiyordu ki eşimle ben başka takım tutuyoruz. Artık napicam bilmiyorum yarın eşimle evi temizlicez mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum şimdi de sende klozet yok 10 gün bende kal evi susleyelim diyor önce benim evim hazır olsa ya. Ama biz hazirlicaz kimseye demeden borç bulup inş son eksikleri alıp. Artık telefonun sesini açık bırakmaya korkuyorum gereksiz yere arıyor ama ne geliyor ne işe yarar bişey diyor.
Yok cnm ya yetmez tam karın altı rahmi kesiolarya egilemiosun onun acisida bı garip yanma ve batma oluo egildiginde sanki biri iğne batırmış gibi yaklaşık 4.gun ben tam oturamasamda kapinn kolundan destek alarak hafif geriye doğru oturuodum ayy sana komik gelicek ama ben yaptım sandalyeyi deldi eşim tam o kismada poşet bağladı banyoya koydun o şekilde idare ettim ama başka çarem ykktu eğer denemek istersen bi fikir:)Zaten ilk 2 gun hastanede olacağım ya o yetmez mi
Ay sizin agzınız cok pisOlursa hepsini gebertirim çok sinirliyim beni kandirdi resmen
Oğluma bişey olma ihtimaline karşı nadil tavır beklediniz benden ay annecim keşke ismi koysaydim yaaa mi dicektim :) sizinde onyarginiz çok temiz degilmisAy sizin agzınız cok pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?