- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Niye yapamayasinSosyal ilişkilerim gerçekten çokmzayıf biriyle aynı evde yapabilir miyim bilmiyorum, korkuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yapamayasinSosyal ilişkilerim gerçekten çokmzayıf biriyle aynı evde yapabilir miyim bilmiyorum, korkuyorum.
Hayatım boyunca hic calısmadım cok korkuyorum
Ev işi çok zor giderleri faturalari çok.yurt en mantiklisi yurta müracaat et.yemek sorununda olmaz orda hem güvenli.yarim zamanli bi işte buldunmu tamamdir:)Sosyal ilişkilerim gerçekten çokmzayıf biriyle aynı evde yapabilir miyim bilmiyorum, korkuyorum.
Babaannem dedem sağ. Ankaradalar.
Onlarla da yıllarca görüsmedim. Beni kabul ederler biliyorum ama Okulum burada iste.. keske yaz tatiline falan denk gelseydim çıkar giderdim Ankaraya.
Onlar da çok soğuk insanlar ama annemden daha iyidir herhalde.
BENCE SENDE O ANNEYİ CEZALANDIR, ASIL ONUN BURNU SÜRTSÜN... KÜÇÜK DEĞİLSİN 21 YAŞ KENDİ AYAKLARIN ÜSTÜNDE DURMAN İÇİN YETERLİ BİR YAŞ. HEMEN Bİ İŞ BUL YARI ZAMANLIDA OLSA. EWET ZOR OLACAK AMA OLACAK İNŞALLAHMerhabalar.. 21 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim.
Annemle beraber yasıyoruz yıllardır. Ben cok kücükken babamla bosanmışlar ve babamla kesinlikle görüşmüyoruz, o da istemiyor.
Aylık 300 tl nafaka alıyorum babamdan o da icra yoluyla zaten.
Benim annem ise 1. dereceden emekli devlet memuru.
52 yasında. Ve ruhsal sıkıntıları var.
Bunu yıllardır kendisini tanıyan, bilen herkes söylüyor zaten hic bir arkadaslık ilişkisi kalıcı değil.
Beni 4 yasımda dövmeye, ve hakaret etmeye basladı.
"Or...pu" diyor sürekli ve bunun gibi küfürler. Ama arada sırada değil neredeyse her cümlenin sonuna sıkıştırılmış bir küfür ve hakaret alıskanlıgı var.
Ben ise sessiz sakin bir insandım hep, hala öyleyim ama artık öfke kontrolü yapamıyorum ben de sinirleniyorum, özgüvenim, insanlarla olan iletişimim hayata karşı duruşum bitik durumda.
Psikiyatriden destek alıyorum suan ilac kullanıyorum terapiye gitmem gerekiyor ama onun icin param yetmiyor.
Ben nafakamı anneme veriyorum benim hesap kartım onda.
Ama son 2 aydır eve alısveris yapmıyor, yiyecek icecek almıyor. sampuan sabun dismacunu kısacası temel ihtiyaclar yokken internette tatil planlaması vs yapıyor. Uyardım oralı olmadı yine küfür hakaret etti.
Bende nafakanın geldiği kartı iptal ettirdim ve dedim ki eve alısverisi ben yapacagım, gerekli seyleri alacagım bu parayla cünkü açım. kendisi hep dısarda yemek yer ve gezmeyi cok sever.. sevsin sıkıntı yok ama beni ac bırakmaya hakkı da yok diye dusunuyorum.
Ben bu sekilde yapıp kartı iptal edince parayı alamadı ve bir ton saydırıp dün beni eve almadı.
Sabaha kadar ağladım komsular bile cıktı kapının önünde ağladım yumrukladım açmadı.
Sabahın köründe de erkek arkadasıma haber verdim o beni evine götürdü el mecbur. Ama burada da kalamam daha fazla.
Şimdi oturmuş kara kara düşünüyorum ben napacağım diye.
Lütfen bana akıl fikir verin..
Desteklediğiniz, yüreklendirdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle.
İş bulmaya çalışacağım.
Bunun yanı sıra babamdan aldığım nafakanın artırılmasına yönelik dilekçe yazıp dava edeceğim ama 6 ayda sonuclanır diyorlar.
Ben garsonluk vs. yapamam kendimi biliyorum.
Ama dediğiniz gibi bazı giyim mağazalarına başvurabilirim..
Canım benim güçlü bir kadının başaramayacağı şey yoktur, kendine güvenin tam olsun.Desteklediğiniz, yüreklendirdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle.
İş bulmaya çalışacağım.
Bunun yanı sıra babamdan aldığım nafakanın artırılmasına yönelik dilekçe yazıp dava edeceğim ama 6 ayda sonuclanır diyorlar.
Ben garsonluk vs. yapamam kendimi biliyorum.
Ama dediğiniz gibi bazı giyim mağazalarına başvurabilirim..
21 yaşina gelmişsin gerçegi ne olduğu hiç bilemiyorsun belki de.
anne baba ayrı büyüyen çocuk çok zor. yegenim babasini hiç görmüyor. abim kızını özlüyor sevemiyor. velayet davasi açmak için can atiyor üzülüyor. gösterseler agliycak abim.büyüynce babasini sever belki de nefret eder bilemiyorum.
İnşallah bir gün ruhsal sıkıntısı olanların sorumluluk altına girmeyenlerin narsistlerin bencillerin sapiklarin zalimlerin anne baba olmasını engelleyecek bir yol bulur tıp dünyasıNe anneler,aileler var yaa..keşke devlet ebeveyn olabilmek için yeterlilik testi artı psikolojik testi falan şart koysa..insanlar sırf çiftleşebiliyor diye ebeveyn olamasa..evet ütopik bir hayal..kimbilir belki bir gün gerçek olur..
Maalesef çok haklısınız ama ben bazen bu ergenlerin anlattıklarına da inanmıyorum. Çünkü Olayı öyle bir şekle sokuyorlar ki kendim bizzat içindeyken onların gözünden anlatılanlara şaşa kalıyorum. Mesela Annem eve almadı niye erkek arkadaşına gidiyor? kız arkadaşı yok mu? veya akrabası veya bağı olan bir komşu? Başıma geldi kuzenimin kızı benzer şikayetlerle hata yaptı bizde yardımcı olalım dedik öyle bir anne baba profiliyle karşımıza çıktı ki şok olduk. hani tanımasak inanacaktık. annenin yaptıklarına bizzat şahidim.Verhasıl kelam başına buyrukluğa kılıf...Ne anneler,aileler var yaa..keşke devlet ebeveyn olabilmek için yeterlilik testi artı psikolojik testi falan şart koysa..insanlar sırf çiftleşebiliyor diye ebeveyn olamasa..evet ütopik bir hayal..kimbilir belki bir gün gerçek olur..
abim gitti görmeye çocuk uyuyor diyo göstermediler eliboş döndü. bi dahada gidemedi göstermezler diye iki üç defa gitti göremedi.Ayiptir sormasi herkes bosanabilir de abiniz kizini neden göremiyor ?
Haftasonlari da olsa görme izni yok mu?
Buna benzer bir iki konu daha okumustumMerhabalar.. 21 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim.
Annemle beraber yasıyoruz yıllardır. Ben cok kücükken babamla bosanmışlar ve babamla kesinlikle görüşmüyoruz, o da istemiyor.
Aylık 300 tl nafaka alıyorum babamdan o da icra yoluyla zaten.
Benim annem ise 1. dereceden emekli devlet memuru.
52 yasında. Ve ruhsal sıkıntıları var.
Bunu yıllardır kendisini tanıyan, bilen herkes söylüyor zaten hic bir arkadaslık ilişkisi kalıcı değil.
Beni 4 yasımda dövmeye, ve hakaret etmeye basladı.
"Or...pu" diyor sürekli ve bunun gibi küfürler. Ama arada sırada değil neredeyse her cümlenin sonuna sıkıştırılmış bir küfür ve hakaret alıskanlıgı var.
Ben ise sessiz sakin bir insandım hep, hala öyleyim ama artık öfke kontrolü yapamıyorum ben de sinirleniyorum, özgüvenim, insanlarla olan iletişimim hayata karşı duruşum bitik durumda.
Psikiyatriden destek alıyorum suan ilac kullanıyorum terapiye gitmem gerekiyor ama onun icin param yetmiyor.
Ben nafakamı anneme veriyorum benim hesap kartım onda.
Ama son 2 aydır eve alısveris yapmıyor, yiyecek icecek almıyor. sampuan sabun dismacunu kısacası temel ihtiyaclar yokken internette tatil planlaması vs yapıyor. Uyardım oralı olmadı yine küfür hakaret etti.
Bende nafakanın geldiği kartı iptal ettirdim ve dedim ki eve alısverisi ben yapacagım, gerekli seyleri alacagım bu parayla cünkü açım. kendisi hep dısarda yemek yer ve gezmeyi cok sever.. sevsin sıkıntı yok ama beni ac bırakmaya hakkı da yok diye dusunuyorum.
Ben bu sekilde yapıp kartı iptal edince parayı alamadı ve bir ton saydırıp dün beni eve almadı.
Sabaha kadar ağladım komsular bile cıktı kapının önünde ağladım yumrukladım açmadı.
Sabahın köründe de erkek arkadasıma haber verdim o beni evine götürdü el mecbur. Ama burada da kalamam daha fazla.
Şimdi oturmuş kara kara düşünüyorum ben napacağım diye.
Lütfen bana akıl fikir verin..