yokki aten kuzum diyecek söz yok dediğin gib, allay yardımcımız olsun yeter hepımızın saol kuzum
Omrunuzun 20-25 yili ailenizle 40-50 yilini ise kocanizla ve cocuklarinizla gecireceksiniz
O yuzden insaAllah cok guzel evlilikleriniz olur
Rabbimize dua edelim Allahim evlat ayirmaktan, kotu anne olmaktan sana siginiriz :26:
Bu dunyada herkesin derdi var
tüylerim diken dikenn yaa. hani bizdede evin değil ailenin tek kızıyım ama ben bişey isterim yapılmaz. yapılsada mutlaka laf der öyle yaparlar. aama şanslıyım aramızda mesafede olsa annem yönünden şanslıyım tek derdim babamm. oda geçecek. ama bi sürü kişi anlatmış üzüntüden ne haldeyimm
inşallah canım benım çok saol guzel dileklerin duaların için allah razı olsun mutlu ettin beni...
Mutlu olduysan sevindim canim.. Benim kardesim kanser hastasiylen dogal olarak annem babam onunla cok ilgilenirdi, benden hep helallik isterdi annem kizim senle ilgilenemiyoruz hakkini helal et diye
Bir de kafayi buna takardi disikartal ile ilgilenemiyoruz diye uzulurdu
Ben hasta oldugumda filan kardesime bulasmasin diye eve gelmezdim gec saatte gelirdim eve filan
Ben de kardesim iyi olsun beni bosverin derdim hep
Ama boldu kardesim vefat etti o melek gibi annem de simdi kendisi kanser
Allah' in takdiri iste..
Bizim de tanidigimiz bir aile var, 3 cocuklari var, buyuk cocuklari vefat etti
Geriye kalan 2 sinin biri kiz digeri erkek
Adam oglunu kayirir, ogluna ev alma hayalleri kurar kizina s...olup gitsin bu evden der
Oglunun zamparaligiyla gurur duyar kizi erkek arkadasinin evine gitmis doye onu evlatliktan reddeder
Oglunu okumaya istanbula gonderir kizini gondermez biyere
Ogluna para verir kizina vermez
Allah bunlarin hesabini soracak elbet..
Benim de sevgilimle kardesi arasinda ayrim yapar ailesi, sevgilimi istemezler
söylemesi cok kolaydır bu kadar yıpratma kendini cümlesini ama başka caremız yokki canım yok iste
Bizim de tanidigimiz bir aile var, 3 cocuklari var, buyuk cocuklari vefat etti
Geriye kalan 2 sinin biri kiz digeri erkek
Adam oglunu kayirir, ogluna ev alma hayalleri kurar kizina s...olup gitsin bu evden der
Oglunun zamparaligiyla gurur duyar kizi erkek arkadasinin evine gitmis doye onu evlatliktan reddeder
Oglunu okumaya istanbula gonderir kizini gondermez biyere
Ogluna para verir kizina vermez
Allah bunlarin hesabini soracak elbet..
Benim de sevgilimle kardesi arasinda ayrim yapar ailesi, sevgilimi istemezler
Mutlu olduysan sevindim canim.. Benim kardesim kanser hastasiylen dogal olarak annem babam onunla cok ilgilenirdi, benden hep helallik isterdi annem kizim senle ilgilenemiyoruz hakkini helal et diye
Bir de kafayi buna takardi disikartal ile ilgilenemiyoruz diye uzulurdu
Ben hasta oldugumda filan kardesime bulasmasin diye eve gelmezdim gec saatte gelirdim eve filan
Ben de kardesim iyi olsun beni bosverin derdim hep
Ama boldu kardesim vefat etti o melek gibi annem de simdi kendisi kanser
Allah' in takdiri iste..
rabbim seninde yüzünü güldürsün gercekten hakediyorsun ..
o kadar acayipki allah yardımcımız olsun sabır edelim
yıpranıyorz istemesekde. hayat bize pek adil değil ama ben şöyle diyorum hayat beynimizin geçici bilgileri depoladığı lob gibi ve birde kalıcı bilgileri barındıran lob var ben sonsuzu seçmek isterdim kalıcı olmK isterim. hani kısa süre mutsuz olalım allah sonsuzda bizim yüzümüze bakacakk. siniriyim kızlarr karışık yazmışım azz
Umarim hakediyorumdur canim sagol
İlahi adalet derler ya hep ben bu ilahi adaleti anlamiyorum
Benim annem mesela hic kurtaj yaptirmamis filan, oyle kimseye kotulugumuz olmamis ama basimizdan felaket eksik olmuyor
Bugun facede gordum bi akrabamizgil mutlu mutlu boyle fotolar fln hic bi sktilari yok yakindan taniyoruz
Onlar 6-7 kere bebek aldirmis şok oldum duyunca, dinle zaten alakalari yok
Onlarin hic hastaligi derdi skntisi yok
Ben cidden anlamiyorum bu isi
allah veriyorsa mutlaka bır sebebi vardır bizim bilmediğimiz sebepler ben şunada inanıyorum kader bizim kaderimiz bu şekilde yazıldı belkı bız bunu değiştiremiyoruz olacağı varımış demkki yasıyoruz bu kadar kötülüklerin mutsuzluk olumsuzlukların ıcındeyken bile vardır bundada bır hayır diyorum hala
Zaten kadere iman etmesek vay halimize asla dayanamazdik bunca seye..
ama ne kadar kötü. hani bizler mutsuz olmayı haketmedik. doğurmasalar daha iyiydi. ben k.validem ve k.babama bakıyorm ailenin yaşantısı bi kere çoook güzel. birbirlerine saygıları sevgileri. zaten 2 oğulları var benm kardeşim ile yaşıt sözlümün erkek kardeşi. benm kardeşim o baba oğul ilişkisini gördü ben hemen anladım üzüldü özendi hani. babam gelip aldı bizi baktım ilk defa ağlıyo dedi para vererek babamı olacağını sanıyosun. çocuk hem ağladı hem bağırdı. babamda umursamadı. sadece üzüldüğü ile kaldı. ben kardeşime kıyamam ben büyüttüm onu ama hep bi özeniyorz üzülüyorz allah bizi bundan sonra mutlu etsin
kıyamam yaaaa.s amin canım ömür boyu mutlu olun
ama ne kadar kötü. hani bizler mutsuz olmayı haketmedik. doğurmasalar daha iyiydi. ben k.validem ve k.babama bakıyorm ailenin yaşantısı bi kere çoook güzel. birbirlerine saygıları sevgileri. zaten 2 oğulları var benm kardeşim ile yaşıt sözlümün erkek kardeşi. benm kardeşim o baba oğul ilişkisini gördü ben hemen anladım üzüldü özendi hani. babam gelip aldı bizi baktım ilk defa ağlıyo dedi para vererek babamı olacağını sanıyosun. çocuk hem ağladı hem bağırdı. babamda umursamadı. sadece üzüldüğü ile kaldı. ben kardeşime kıyamam ben büyüttüm onu ama hep bi özeniyorz üzülüyorz allah bizi bundan sonra mutlu etsin
Ah canim ya..
Benim sevgilim de bizim aile iliskilerimizi gorunce uzuluyor..
Benim babam bana babalik yapmadi senin babani baba olarak gorecegim diyor..
Ah kuzum ya baba ogul iliskisi de cok onemli ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?