Annem beni sevmiyor..

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
Annem beni hic bir zaman sevmedi evde beni koruyan bir tek babam var 22 yasindayim ve hala anne salata yapim mi dedigimde bile azar isitiyorum bi anne nasil böyle yapar kizina 3 kardesiz ablam ve kardesim göz bebeği evde ben resmen üvey evlatim bunun sakasi bile cok yapiliyor olanlari anlatiyorum siz karar verin kizlar
Ev alicaklar herkeze oda ayiriyor ablanin odasi dededinkardesinin bos oda misafir odasi ceyiz odasi vs vs sayiyor ve benim odam nerde dedim anneme sana yok seni evlendirdikten sonra aliriz birde sanami oda ayiralim diyor elinden gelse kapiya atcan dedim evet senin odani yukluk yaparim diyor
Ben isten kardesimden sonra geliyorum onun yemegi ayriliyor bana geljnce anne yemek yokmu ac geldim yoruldum diyorum kalmadj biseyler yap diyor
cok agliyorum diye yeni dogdugumda daha aylik bebekken kundagi ters cevirmis ölsün bu bebek artik diye ve bwna gülerek anlatiyor
Surekli seni karıştırdık hastane uveysin sakalari
Anne napiyosun diyorum normal anneler iyiyim kizim sen napiyosun der benim annem gormuyomusun diyor
Yemek yapiyorum anne salcada koyim mi diyorum salakmisin o kadar ona salca koyulurmu hicmi ogrenmedin diyor
Anne ben erkek arkadasimla bulusmaya gidiyorum babana sen soyle banane diyor idare et nolur diyorum beni ilgilendirmez diyordu
Kardesim disari ckkiyor gezsin bosver diyo babama
Hic bir sordugum soruya duzgun bir cevap alamiyorum ömür boyu tersledi ve hala oyle yapiyor sanki zorla dogurmus istemiyormus gibi sucum neydiki benim gunahim ne
Dustan cikiyorum sacimi kurutuyorum elektirik cok yakiyosun kardesim dustan çıkıyor sacini kurut basın agrir diyor
Annem bana 22 yil boyunca bir kez kızım bile demedi soran olursa buda benim iste diyor
Belki size bunlar basit gelir banada diyor anhem sakasina falan diye dusunebilirsiniz ama evde durumlar cok farkli biz hic bi zaman anne kiz yada arkadas olamadik

kaçıncı çocuksun? ve fiziksel olarak kime benzersin? mesela annenin sevmedigi bir akrabanıza ? hepinize böyle davransa anne hasta diyecegim ama anlayamadım...ama annen yine de hasta...

kaçıncı çocuksun? ve fiziksel olarak kime benzersin? mesela annenin sevmedigi bir akrabanıza ? hepinize böyle davransa anne hasta diyecegim ama anlayamadım...ama annen yine de hasta...

Ortanciyimyok ole birine benzeme durumu yok hepimize degil bana karsi böyle birtek ayrimcilik yaptigi iste annemin

Nasıl bir anne bu ya. Yazınızı okuyunca ifrit oldum. Insan kendi kızına böyle davranırmı. Istemeden hamile kalmış olsa bile sonuçta sen onun canındansın. Sana böyle davranamaz. Babanla konuşmadın mı hiç. Annem neden böyle davranıyor diye sormadın mı? Annene sor neden böyle ddavranıyor? çok merak ettim doğrusu. Senin ablalarından farkın neymiş. öbür dünyada bu ayrımın hesabını nasıl verecekmiş?

sordunuzmu hıc neden boyle davrandıgını?cok uzuldum gercekten ya ama uzulmeyın nolur sız bıraz sansızmışsınız ama emınımkı sızın cocugunuz cok sanslı bır bebek olucak

aynı şeyleri 40 yaşındayım anneme karşı çok hissetmişimdir. ama benim annem o kadar değil. kardeşim çok mülayim annemi hiç bir konuda üzmemeiş bir çocuk olarak doğdu ve büyüdü. ben abimden 15 ay sonra kazara olmuş gariban büyümüş yatılı okula lisede kaçarcasına gitmiş bir çocuktum. ne kardeşim ne abim ne annem beni çok sevdi. sadece eşim çok sevdi derdim hep. ama nedenini ikinci çocuğum doğup ta büyüyünce anladım. bazı çocukların bebekliği de çocukluğu da ergenliği de çok zor oluyor. belki de ben de öyleydim demiyim öyleydim. annem o kadar uzaktı ki bana adet gördüm kıllandım ne yol gösterecek dalga geçerdi cahildi. kız kardeşim ise hep akıllı usluydu. mektup arkadaşım oldu 17 yaşındayken düşün kardeşim abimle günlüğümü okumuş kendisi de 13 yaşında benimle dalga geçerler anneme yetiştirirlerdi. sonra ben ankarada üniversite okudum. çalışıp okudum. hiç unutmama. ama taş gibi ayakta durdum. o kadar çok cesurdum ki başıma neler gelecekken Allahın yardımıyla direkten döndüm. seni çok iyi anlıyorum. kaliteli bir adamla adam gibi adamla maşallah evlilik yaptım. hem mutlu hem ekonomik olarak mevki sahibi bir kadınım. annemi oğlum doğunca anladım. kızım bana öl de eve gelme bile dedi. düşün ama büyüse hatırlamaz bile. o kadar zor bir çocuk ki 13 yaşında artık çok iyiyiz herşeyini paylaşıp sırlarını tutuyor kendi sırlarımı kocamın bilmediklerini bile anlatıyorum. çünkü kızım da öyle hissetmesin diye. ama oğlum uslu, akıllı beni hiç üzmüyor. bazen o kadar çok sevesim geliyor ki kızım anlar mı diyorum. bence bu yüzden biz anneler üzmeden büyüyen çocuğa daha dükünüz.

Bilmiyorum babamda biliyor görüyor ama hic birsey diyemiyor evi otel gibi kullniyorum geliyorum yatiyorum evde yemek bile yemiyorum dogru duzgun konusabilecegim kimse yokkiannemle arkadas olmayi cok isterdim

sordunuzmu hıc neden boyle davrandıgını?cok uzuldum gercekten ya ama uzulmeyın nolur sız bıraz sansızmışsınız ama emınımkı sızın cocugunuz cok sanslı bır bebek olucak

O kadar cok korkuyorum ki bende ilerde annem3 cekersem cocugjma boyle yaparsam diye .s nasil kiyarim ki ya yavrum o evladim... soruyorum cevap vermiyor hic bir zaman

Ortanciyimyok ole birine benzeme durumu yok hepimize degil bana karsi böyle birtek ayrimcilik yaptigi iste annemin

Seni çok yıpratan bir konu oldugu kesin.ya anneni alıp karşına yüzleşeceksin ...Ya da madem ki babanla aran iyi dışarda bir yemek yiyip onunla konuşacaksın bu durumu.

sen nedenini biliyormusun ben bu duruma çok üzülüyorum,kendimi dışlanmış hissediyorum diye bir bir anlatacaksın.

annen kendi yaptıklarının sana etkisinin farkında olmayabilir.

onlar şaka yapıyorus sanarken aslında dağ deviriyorlar.bunu bir şekilde anlamalarını sağla.haa belki tutumları değişmeyecek ama en azından denemiş olacaksın.

ve benden sana abla nasihatı sakın annen kardeşlerin böyle yapıyor diye dışarda seni her seviyorum diyene kanma ve erkenden kaçış olarak evlenmeye meyilli olma.

eğitimini en iyi şekilde yap.meslek edin.ve insallah çok iyi bir eşin mutlu bir ömrün olur ne diyeyim.

iletişimi başaramadıkça insan yalnızlaşıyor.bu yalnızlık seni başka tuzaklara itmesin...allah a emanet ol...

O kadar cok korkuyorum ki bende ilerde annem3 cekersem cocugjma boyle yaparsam diye .s nasil kiyarim ki ya yavrum o evladim... soruyorum cevap vermiyor hic bir zaman

yanı bosver takma kafana dıycem ama olmuyo takılıyo ıste benım annemdede saolsun yuksek ego var hıc assagı cekmez daha ıkı gun once bırbırımıze gırdık cok sınırlendım ve asla barısmayı dusunmuyorum o senı umursamıyosa sende umursama bızımkı yaptıgı hatanın farkında ama ben yanıma yanastırmıyorum sende yanastırma bosver allah gorur yaptıklarını zaten bıde ben su uslu cocuk olayına katılmıyorum usluda olsa yaramazda olsa o anneden bı parca ya nasıl kıyılır aklım almıyo uzme kendını arkadasım emınım senın annen ılerde cok pısman olur ama umarım onun ıcın gec olmaz....

Ooff anliyosunuz demi o kadar zor bi durumki kayinvalim olacam insana ben bu yuzden anne diyorum sariliyor kizim diyor bana icim cok yaniyor

kızıma daha çok zaman ayırmak için işime 1 sene ara verdim. ücretsiz izin aldım. annem hala kardeşime aşırı düşkün ama ben tek başıma bile dünyaya meydan okuyabilecek bir özgüvene sahibim. kardeşim kötü bir evlilik yaptı. sağlık olarak çok narin nazenindi. annem üstüne titrerdi oysa ben ankarada yurt köşelerinde ameliyat oldum tek başıma geleyim mi dedi hiç unutamadım. atlayıp ta gelmedi. hiç affedemedim. ama daha güçlü oluyorsun. annem şehirdışına abimin yanına gittiğinde kızkardeşim babama uğrayıp ne yiyon baba demz bile, aynı semtte düşün, ben 30 km öteden her haftasonu gelip evi süpürüp temizleyip 3-4 kap yemek yapar giderim. kardeşim hep almayı sever. anam varken yemeği sefer tasıyla değil, tencereyle evine taşır.anam yokken de ne gerek var ki dedi. neymiş babam bir kişiymiş onlara gidip yeseymiş. ne çarşafı ne evi banyosu temiz mi umuru değil. annem de ne dese beğenirsin. acep ola kardeşin kendi evini ne sıklıkla temizliyo biliyon mu kızım dedi. çarşafını acep değiştirmiş mi kendinin babanınkini değiştirsin dedi. anlıyacağın onlar kazanmıyo aslında kaybediyor. sülalede herkes benim kişiliğime hayran. dimdik ve çok güçlüyüm her tuttuğumu kopardım iş hayatımda. sevgimi eşime ve çocuklarıma verdim. eşin ve çocukların çok şanslı olacak yıllar sonra bu yazdıklarımı hatırlayacaksın. annemi hiç öpemeden büyüdüm ben. hep kardeşim sırnaşık sırnaşık anamın konundaydı. annem öptün de engel mi olduk der. ama işte anlatamam ben annemi hala öpemem. kızımı çok öpmeye çalışıyorum aşkları olursa konuşuyorum. daha iyi anne olmak istiyorum. ama hırçın bir çocuk bazen beni çok sinirlendirip te öpünce bi git delitme öpme diyorum umarım o da kafasında büyütmez netice itibariıyle hayat böyle şekercim dert etme. oku çok çalış ezilme güçlü ol hayat zaten senden yana olur boş ver

drt etme. bazen arıza belki de bizdeydi diyorum. inan geçecek eşini sevgiye boğmadan sev yoksa bunalır erkek yeterince sevilir çok değil sakın. sevgisizliğini ona sözle çok belli etme bak valla. erkeğini sev mutlu et, ama sen benim herşeyimsin kimsem yok falan sakın deme.

Gucum tukeniyor destegim uok kayinvalideme bu yuzden düşkünü m babam okurken arayip paran varmi diye sorardi annem arayip isteme parasi yok derdi bende var baba param derdim sonra duyardim annem yeni telefon aldirmis baba cakismak istiyorum diyorum kziim niye parami lazim kartimi verim diyor yok evde durmayim diyorum annem bosver çalışsın para lazim diyor 2 milyar borc yapmis bana

Cok tesekkur ederim boslukta olunca insan sevgiye anne ozlemine ilgiye kizim demesine ihtiyaci olunca ilk kucak acana gidiyor ama büyüdüm akistim desemde her kelimesinde tekrar canim yaniyor yinede dertlestigiginiz icin benimle cok saolun allah razi olsun

cnm senı yazını okurken sunu dusundum..acaba kucuklukten berı annenle zıt mısın?senın kabahatın var asla demıyorum ama annen senın babanı daha cok sevdıgını onu sevmedıgını mı dusunuyor acaba..yanı annenı hep terslıyor musun? bır de annelerr cocuklarını cooooooooook sever canım..senı de sevıyordur emınım ama bellıkı aranızda ıletısım eksıklıgı var..

Tek siginagim Allah olacak gec olacak ama ben evlatlarima boyle yapmicam o snein canin doguruyorsan sev onu...

Bunu hep bende dusundum sorun bendemi diye ama bebekken bile öldürmek isteyen bi anne olunca sorunu bende oldugunu dusunmedim artik hep iyi olmaya calisiyorum onunla hala öyle ama tek tarafli olmuyo sevmiyo iste kendi dogurdugu kizini

Sevgilimle tek kacgam bu biliomusun abla surekli ayni sey yuzunden bogma beni diyor hersyim o benim

arkadaş doğru söylemiş oku, iş güç sahibi ol sakın seviyi dışarda arama, annen seni illa ki seviyordur. inan bana sakın aşık oldum diye çulsuzun birin,in peşinden gitme. annenle konuş. biz iatanbula taşındıktan sonra buzları aya erittik. aslında ben kardeşimi kıskanırken kardeşim hep beni kıskanmış onu öğrendim. çok üzüldüm. başarılarımı özgüvenimi, evliliğimi. daha çok yıkıldım. ama uslu çocuk olayını yanlış anlamışsınız. hırçın çocuk da çok seviliyor kızım için ölürüm nurum ilk göz ağrım bebeğim. ama çok kavga ediyorduk bir dönem. büyüyünce onlar daha çok hatırlanabilir mi diye korkmuyor değilim. ama çok sık anne kız günü yapıyor, gezip dertleşiyoeuz. umarım iyi büyütebiliyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…