Annem bir adamla yatmış

cok sacma,

konu fake besbelli. Babasi baska kadini bulmus da, annesi ara da sirada kocasi ile bir araya gelip iki cocuk daha yapmista , soylede boylede.

Ben senin konun gıyabında, bunu yaşayan diğer kardeşlerime de yazmak isterim.. Konu başlığını tasvip etmedim ancak içeriği değerli.. Bu yaş civarı aynı durumda olduğunu düşünen kardeşlerim varsa, belki onlara ulaşırım sayende..

Konu "Anne" olunca akan sular durur, hissedebiliyorum.. Baktığımız pencere kayıp aniden değişir manzaramız... Çünkü annelerimiz asla bir kadın değildir.. Annedir.. Biz bunu biliriz çünkü sadece o kanaldan sevgi alıp, sevgi vermişizdir. Evlat olduğumuz için bu hiç bilmediğimiz ve aslında bilmememiz gereken özelini düşünmeyiz, aklımıza bile gelmez.. Babamızla bile düşünmek tuhaf gelebilir bazen.. Çünkü annedir nihayetinde.. Asla bir kadın değildir.. Cinsiyetsizdir, kutsaldır... Seni çok iyi anlıyorum..

Yaşın daha çok ufak.. Hayatta bazı anlar olur, zayıf hissedersin.. Hayatın yükü omzundadır, biraz da yorulmuşsundur, iyi şeyler duymaya ihtiyacı olur insanın.. evlatlarından, hayattan, çevresindekilerden... Bazen güzel bir kadın bile olduğunu unutabilir koşturmaktan.. İşte o anlarda, bazen birine ihtiyaç duyabilirsin.. Bu kötü ve çirkin bir şey değildir... Kadın olmaktır bu... Büyüdükçe bunu öğreneceksin, korkma.. Öğrendiğin zaman ne kadar iyi anlayacaksın anneni, bana güven.. O zaman aklanacak zaten gözünde.. "Demek ki o da böyle mi hissetti" diyeceğin örneklemeler olacak hayatında.. Başkasında göreceksin veya belki kendin yaşayacaksın.. Sadece özel bir telefonu karıştırdığın için hazır olmadığın bir yaşta keskin gelecek bir gerçekle karşılaştın.. hepsi bu... Bunu unutmaya gayret etmelisin..

Annen hala senin annen.. Senin için hala ölebilecek kadar seni çok seviyor.. Hala evlatları onun için hayatının merkezinde.. Annen hala seni ve kardeşlerini doğurup, sevgiyle yoğurmuş, tüm sorumluluklarını alan, güzel bir anne eminim.. Şu anda onu yargılamanı istemiyorum. Bazı değerlendiremediğin şeyleri küçük önyargılarla değiştirebilirsin, sadece suçlayabilmek için... Doğru bir zaman değil bunun için, bana güven...

Annen hala senin güzel annen... Hiçbir şey değişmedi...

Hayatınıza müdahale ettirmediği, çirkin bir ilişki içine sizi sürüklemediği, canınızı direkt sıkacak bir şey yapmadığı müddetçe, ona biraz alan tanı... Bu hepiniz için çok daha iyi olacak.. Lütfen bana güven...

Ve annene...

daha en başta fake demeyin yazmışsın. profiline, eski konuna, yazdığın cevaplara bakmıyorum ama bana hiç gerçekçi gelmedi anlatış tarzın. annenin mesajlarına bakıp ta nasıl anladın bir adamla yattığını.. ne yazmış adam mesajda? ....şu nu mu yazmış diye şimdi birşey yazacam da ayıp olacak.
hadi diyelim konun gerçek, 14 yaşında çocuksun. ne yapabileceğini düşünüyosun ki? kime, neye yeter gücün? ne kadar kolay yazabiliyosun annem bir adamla yatmış diye..
ay daha fazla yazamayacağım artık!!!

Son düzenleme:
annen bekar biri istediğini yapmakta özgür. benim annem babam boşanırsa da başkalarıyla beraber olursa da olgunlukla karşılarım. aksine annenin hayata küsmemesi gerek yazık 3 çocukla terk edilmiş onun da sevmeye sevilmeye ihtiyacı var

Annen bekar bir kadin...
Mutlaka iliskileri olur, ki olmali da, bir kere bosandi diye, hayata kusmemeli...
Ama o artik bir anne, biraz daha sinirlarini ayarlamali...
Onunla konusun, olumsuz etkilendiginizi anlatin, tabi ki hayatini yasa ama bizi de ihmal etme, bize de yansitma diyin...
Ayrica, telefonlarini, mesajlarini karistirmamalisin, onun ozel hayati, en azindan boyle biraz daha disinda kalabilirsin...
Uzme kendini, abartmadigi surece annene de hak ver, sende biraz daha buyuyunce ayni evreleri yasayacaksin...

Konu fake yada değil neyse.

Yalnız cevaplar müthiş....
evet bir anne önce kadındır, sevgiye ilgiye muhtaçtır her kadın gibi.
Ama bu onun evlilik dışı bir birliktelik yaşaması için bir hak değildir. 3 evladı olan terkedilmiş bir kadın, zor hayatı olan bir kadındır bunu kimimiz anlarız kimimiz anlayamayız. Yaşamız olduğumuz şeyler ne olursa olsun sorumluluğumuzdaki insanları incitecek, dini değerlerimize zarar verecek örf adetlerimizi hiçe saydıracak türden şeyler yapmamıza hakkımız olduğu anlamına gelmez.

Karşınızda 14-11-9 yaşlarında genç ve çocuklar var, bekar kadın özgürdür istediğiyle yatar kalkar muhabbeti yapamazsınız.
Beden kendine ait olabilir fakat hayatını evlatlarıyla paylaşıyor, onların haklarını geleceklerini gözetmesi gerekmez mi, ileride evlenecekler yuva kuracaklar, bu tarz olaylar gün ışığına çıkarsa o gençlerin psikolojisi ne olur. AAAAAA o konumu annemin bir anlık heyecanıydı, boşluğuydu diye mi geçiştirecek....
Günü birlik düşünüyorsunuz, benim içinde yapacağınız yorum kesin ve katidir.. tutucu, örf adet meraklısı, komşu ağzına laf vermeyelim delisi falan filan..

Ama hayat hepimizinde bildiği gibi böyle sürüyor, yarın olduğunda o kızın hayatına musallat olacak yine o konu komşu, biz istesekte istemesekte, iki kişinin bildiği sır değildir.

Allah c.c sorumluluk sahibi, hayırlı evlat hayırlı anne baba olmayı nasip etsin herkese.

annenin ozel hayatina, ihtiyaclarina saygi duymalisin.
annenin telefonunu karistirmak sana dusmez
baban baska kadinlarla anneni aldatip, baskalariyla yatp kalkarken, evlenirken normal ama annen baskalariyla gorusunce mi anormal?

cocuklarina kendini feda etme devri eski kusaklarda kaldi
herkes bu dunyaya bir kez geliyor

eger cok rahatsizsan babanin yanina git. ama babana annenin ozel hayatini aktararak, ortaligi kaldirarak bunu yapma.

haksızsın. annen bekar biri. seni bu olaya muhattap ediyormu. hayır. eve adamı getiriyormu hayır. sevgiliside olacak,beraberliğide. bu onun özel hayatı. sana zarar vermediği sürece bu seni ilgilendirmemeli. o yüzden yanlışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…