Bazı arkadaşlar niye bu kadar sinirlendi ki? Ben 19 yaşındayım annemle babam ayrı olsa, ben annemle yaşıyor olsam ve annem başkalarıyla yatıp kalkıyosa ondan nefret ederim bu kadar basit ve bana sorarsanız cinsellik yaşamaya hakkı yok! Tabi anlarım tekrar aşık olur evlenir içten içe istemesem de saygı duyarım ama dul haliyle öyle şeyler yapmamalı bir anne, bir de kızına bağırıp çağırıyo sanane diye vallahi annem hem öyle ahlaksızlıklar yapacak hemde bana eziyet çektircek geçiririm bir tane anne falan dinlemem...
Bu annenin hayatı seni ilgilendirmez diye bir şey yok. Bu kadın 'anne' olmuşsa sorumluluklarını bilmeli. Hergün çıkıp başka adamlarla buluşup onu bunu yapacaksa bence o kadın anne değildir. Hadi şunu anlarım kızını okutmuş, evlendirmiştir artık tamamen yalnızdır o zaman bir derece ama şu durumda kızı daha 14 yaşında bir çocukken onun psikolojisini bozmaya hakkı yok! Madem kızının fikirlerini bu kadar önemsiz görüyo o zaman doğurmasaydı. Eminim ki kızının biriyle yattığını duysa kızına yapmadığını bırakmaz ama kendisi istediği gibi yapıyor. Öyle bi dünya yok.
Bazı arkadaşlar niye bu kadar sinirlendi ki? Ben 19 yaşındayım annemle babam ayrı olsa, ben annemle yaşıyor olsam ve annem başkalarıyla yatıp kalkıyosa ondan nefret ederim bu kadar basit ve bana sorarsanız cinsellik yaşamaya hakkı yok! Tabi anlarım tekrar aşık olur evlenir içten içe istemesem de saygı duyarım ama dul haliyle öyle şeyler yapmamalı bir anne, bir de kızına bağırıp çağırıyo sanane diye vallahi annem hem öyle ahlaksızlıklar yapacak hemde bana eziyet çektircek geçiririm bir tane anne falan dinlemem...
Ben de 25 yaşındayım. Benim annemle babam ayrı olsa bile şuan evli halimle annemin böyle uygunsuz davranışı olsa kesinlikle tasvip etmem. Evet onların da hakkı var sevmeye sevilmeye, ama bu şekilde değil. SORUMLULUKLARINI BİLMELİ.
Herkes yine fakeye baglamis cogu konuda kizlar olarak basliyolardi soze bende ole basladim ben dogdugumda babam izmirdeydi biz ist orda su an evli oldugu kadini bulmus annemle ara ara bir araya gelmisler kardeslerim olmus yani bazi donem birlikte oldular babam istanbula geldi o zaman yani daha bosanma gibi bi sey yoktu yani hep ayri yasadik nerdeyse.baslig kotu bnde fark ettim degistirmek istedim ama nerden bulamadim
Mrb kızlar
ben 14 yaşındayım 2 kardeşim var fake demeyin lütfen fazla girmiyorum ama bi kaç konuyu takip ediyorum onun için bu kdr az mesaj sayım daha çok ziyaretçi olarak konuları okuyorum..
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte anladım ki yatmışlar
Bunu okuyunca tabi ne kdr şaşırdım anlatamam. Daha öncede annemin bi kaç sevi olmuştu.Babamla ayrılar.
Bekar bi kadın herşeyi yapabilir bana göre ama annem olunca değişiyor işte sizce ne yapmalıyım??konuyu bir süre sonra kapatıcam annem göreblr
Annem o adamla asla evlenmez biliyorum..Anneme bi kere demiştim sanane benim hayatım sana hesap mı vercem dedi.
haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum
canım baban sen doğduğunda terk ettiyse sizi kardeşlerin nasıl oluyor? başka evlilikten mianlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?