aynı durumda annen değil de baban olsaydı ne hissederdin ?
çok üzüldüm senin için
oturup düzgünce konuşacaksın annenle bu durumdan hoşlanmadığını
başka napabilirsin ki evden de ayrılamazsın yaşın küçük
ya babana söyleyip ona taşınacaksın ya da anlaşmanın bi yolunu bulacaksın
ben anlamıyorum bi insan çocuğunu hiç mi düşünmez
bi de sana hesap mı vericem filan demesi çok saygısızca biz her konuda hesap vermek zorundaysak onlar da vermek zorunda
ayrıca annen çok mu rahat biri merak ettim
yani bu anlattıklarını çoğu kadın yapmaz çünkü üstelik evlenmeyi düşünmüyo
Mrb kızlar
ben 14 yaşındayım 2 kardeşim var fake demeyin lütfen fazla girmiyorum ama bi kaç konuyu takip ediyorum onun için bu kdr az mesaj sayım daha çok ziyaretçi olarak konuları okuyorum..
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte adam yatakta çok ateşlisin fln yazmış annem demiş kolumda morluk bıraktın kısa kollu giyemicem senin yüzünden adam da demiş başka görünen yerde var mı?:
Bunu okuyunca tabi ne kdr şaşırdım anlatamam. Daha öncede annemin bi kaç sevi olmuştu.Babamla ayrılar.
Morluk nasıl oldu dedim çarptım dedi yalancı ya anlatamam öyle bi morluk ki görünce annemden iğreniyorum.
Bekar bi kadın herşeyi yapabilir bana göre ama annem olunca değişiyor işte sizce ne yapmalıyım??konuyu bir süre sonra kapatıcam annem göreblr
Annem o adamla asla evlenmez biliyorum..Anneme bi kere demiştim sanane benim hayatım sana hesap mı vercem dedi.
haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum o kadar iğrenç gelio ki
kardeslerın kac yasinda
ya bilmiyorum annem böyle değildi aslında alttaki arkadaş beğenilmeye ihtiyacı falan demiş yani olabilirde işte hiç beklemezdim biriyle yatmasını
hayır annem o kadar da rahat biri değil nolduysa şu 1 yılda bişeyler oldu zaten
Babamın yanına taşınmam münkün değil evli zaten ve kadın bizden nefret ediyor babam direk beni amcamlara postalar
Söylemeye de korkuyorum bi kere söylemiştim işte doğum kont hapı bulmuştum bu ne fln dedim işte bağırdı çağırdı benim biriyle ilişkim olabilir sen buna karışamazsın dedi..
Annemi seviyorum o da babam tarafından baya eziyet çekti ama artık onu tanıyamıyorum sanki
Erkek olan 11 kız olan 9
babam ben dogdugumda bizi terk etmissin yazmissin bi yoruma cevap olarak...kardeslerın ne ara olmus...babama gitsek bizi istemez esi diyorsun baska yorumda...dalgami gesciyorsun tatlım sen...
Gerçekten çok dikkatlisin, şimdi bende merak ettim.
bak bende merak ettim. sen doğduğunda terk ettiyse bu senden küçük kardeşlerin nasıl oldu.babam zaten bi kadınla evli ben doğduğumda terk etti bizi
Mrb kızlar
ben 14 yaşındayım 2 kardeşim var fake demeyin lütfen fazla girmiyorum ama bi kaç konuyu takip ediyorum onun için bu kdr az mesaj sayım daha çok ziyaretçi olarak konuları okuyorum..
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte anladım ki yatmışlar
Bunu okuyunca tabi ne kdr şaşırdım anlatamam. Daha öncede annemin bi kaç sevi olmuştu.Babamla ayrılar.
Bekar bi kadın herşeyi yapabilir bana göre ama annem olunca değişiyor işte sizce ne yapmalıyım??konuyu bir süre sonra kapatıcam annem göreblr
Annem o adamla asla evlenmez biliyorum..Anneme bi kere demiştim sanane benim hayatım sana hesap mı vercem dedi.
haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?