Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Dün gece hiç uyumadım biliyor musun kuzum benim seni Masmavi bir yol Masmavi bir yol 'yi @witch hunt Ve diğer okuduklarım beni okadar derinden etkiledi ki icimi dagladiniz be keşke ama keşke tanısam sizleri gelip sarılsam en sevdigin yemeği yapsam karşılıklı yesek bi kahve sigara keyfi yapsak şöyle uzun uzun muhabbet etsek içinizde ki bi acıyı az da olsa keşke dindirsem yardım alma kararına çok sevindim yaz bize ve mutlu ol çok mutlu ol ayağınıza taş değmesin hep duacinizim artik
Sizin gibi insanlar hep varolsun hep yaşasın ve yaşatsın iyi ki varsınız.Birazdan gidip tost yapıp yiyeceğim.Karnım tok yatacağım ne büyük şükür.Allah kimseyi zulumle açlıkla aileyle imtihan etmesin.Yüce gönlünüzden öpüyorum

Dün gece hiç uyumadım biliyor musun kuzum benim seni Masmavi bir yol Masmavi bir yol 'yi @witch hunt Ve diğer okuduklarım beni okadar derinden etkiledi ki icimi dagladiniz be keşke ama keşke tanısam sizleri gelip sarılsam en sevdigin yemeği yapsam karşılıklı yesek bi kahve sigara keyfi yapsak şöyle uzun uzun muhabbet etsek içinizde ki bi acıyı az da olsa keşke dindirsem yardım alma kararına çok sevindim yaz bize ve mutlu ol çok mutlu ol ayağınıza taş değmesin hep duacinizim artik
Bu cumleleriniz benim için arkamda bi dağ varmişcasina kendime güvenimi getiriyor.
O denli içten samimilikle yanımızda oldunuzki her yazan kişiden Rabbim ayrı ayrı razı olsun❤
Ve hiçbiriniz sevdikleriniz sevmedikleriniz böyle şeyleri yaşamayın
Rabbim korusun sizleri

Sizin gibi insanlar hep varolsun hep yaşasın ve yaşatsın iyi ki varsınız.Birazdan gidip tost yapıp yiyeceğim.Karnım tok yatacağım ne büyük şükür.Allah kimseyi zulumle açlıkla aileyle imtihan etmesin.Yüce gönlünüzden öpüyorum
siz de hep var olun ohh yap tostunu ben8m içinde ye afiyet bal şeker olsun kuzum ne zaman bunalır darlanirsan yaz emi çok mutlu olacağın günler gelicek inanıyorum olucak benden seni kocaman öpüyorum ve seviyorum :KK200:

İçindeki kini nefreti hiç kaybetme ben kaybetmem bana en güzel yıllarımı heba edenleri affetmem.Affedersem kendimi çok kötü hissediyorum.Bizi bu hale getirenler affedilmeyi haketmiyor.Sevilemyi sarılmayı biz bundan sonra kuracağımız aileye yada kendimize endekslenelim hayatımızın geri kalanı bizim artık güçsüz zayıf korumasız değiliz.Yetişkin güçlü insanlarız bize yaşattıklarıyla kalan ömrümüzü tüketmeyelim uzak duralım.Belki geriye ket vururuz da unuturuz çıkarırız hayatımızdan.Ama benden tavsiye (normal psikolojide değilim ama tavsiye veriyorum)kimse ikinci şansı haketmiyor ve eminim ki bizim gibiler binlerce şans vermiş zalimlere
Silimo,gerçekten 19 yaşındamısın,bunları yaşadın ve evlendin,bunları yazıyorsun,19 yaşındasın:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Büyük çocuğum 4 yıl sonra senin yaşında olacak nasipse,hala arkalarını topluyorum,canlarının istediklerini yapıyorum,çok üzgünüm senin için,sizler için,hepimiz için.:KK42:Sözler bile bende derin yaralar açmışken:(
Fakat en azından hayatını ziyan etmeden bir karara vardın,elinde kalan parçalarını topla,sen güçlü bir kızsın,öyle olmasaydın buraya yazıp birçok kişiye tercüman olamazdın:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben burda yazdıklarımın çok çok azını paylaştıklarım tarafından bile ezildim alay edildim..oysa ben hicbirsey yapmamıştımki..
Burda farklı bir dayanısma var o edilen dualar o kurulan cumleler..
Keşke diyorum gercek hayatımda da burdaki gibi insanlar çıksaydılar karşima..

Ve inanıyorumki hayat bundan sonra senin icin daha güzel olacak
Ben psikolojik destek almaktan korkuyorum burda çok çok azını anlatmısken dinleyenler okuyanlar gözyaşları döktü..
Içimdeki kini nefreti atabilmeyi başaramıyorum:KK43:

Psikolojik destek almaktan korkma.
İyileşmek için gideceksin oraya.
Bende yıllarca gitmedim ve çok pişman oldum sonra.

Nefretim öfkem içimde kaynıyordu.
Çok basit saçma şeylere dahi inanılmaz öfke duyabiliyordum.
En kötüsü aşamadığım şeylerde o öfkeyi yönlendirip kurtulmak istiyordum.
Fakat o öfke o nefret kimseye yönlendirilmemeli. Nefret etmek çok yorucu.

Ben ilk gittiğimde konuşamayacak durumdaydım. Hıçkıra hıçkıra ağladım.
Çünkü ilk defa tam anlamıyla hissettiklerimi olduğu gibi anlattım.
Nasıl rahatladığımı anlatamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar kalbimi kırdı ki bu konu; her gün duyduğumuz, gördüğümüz onca şeyden sonra şaşırtmadı belki ama öyle çook acıttı ki.

silimo silimo @witch hunt @benefitss Masmavi bir yol Masmavi bir yol

Bi şeyler söylemek istedim size ama nereden başlasam bilemedim açıkçası. Anlattıklarınızı okurken nasıl desem... Acımak değil bu, merhamet de değil. İhtiyacınız da yok zaten. Birbirinden güçlü dört tane kadınsınız.

Acınızı, kırgınlığınızı, yorgunluğunuzu içimde hissettim sadece; teselli olacağından değil ama uğradığınız haksızlığı duyan, bilen, acısını paylaşmak isteyen biri daha var demek istedim. Baş etmek icin gösterdiginiz çabaya, kurdugunuz hayatlara saygı duydum, hayran oldum demek istedim.

Kimine şeytanıyla barışmak iyi gelir, kimine ondan kaçmak. Affetmişsiniz, nefret etmişsiniz, görmezden gelmişsiniz, kabul etmişsiniz, göremediğiniz her güzelliği hic hak etmedikleri halde misli misli göstermişsiniz... Hepsi normal, hicbi kabusun tek çıkışı yok neticede. Sizi iyilestirecegine inandıgınız hicbi seyi yapmaktan çekinmeyin. Hicbi şeyi bastırmaya mecbur değilsiniz.

Nihayete erdirilemeyen bi öfke kimseye iyi gelmiyor ama öfkelenmeye sizden daha çok hakkı olan kimse var mı onu da bilmiyorum.

Yüzleşmek, biriktirmemek en doğrusu ama zalimlik bu denli yakından gelince insan ister ki karşı taraf yaptıklarının yükü altında ezilsin, yürekten pişman olsun, yüzü kızarsın, perişan olsun. Çektiği acıyı karşısındakinde de görmek ister, anlaşılmak ister.

Hatta belki yarayı açan o yaraları sarsın ister, tüm varlığımıza işlemiş bi şey bu, canı yanınca annesinin etekleri altına kaçar her canlı. Zalimlik o annenin eteginden akınca insan o zaman çaresiz kalıyo işte.

Unutmak beynin en muhteşem zayıflığı olabilir, ona sığınmak lazım sanırım. Tekrar tekrar hatırlatacak kişilerden ve olaylardan uzak kalmak, aynı zor anları hatırlatacak cevapsız sorular sormayı bırakmak, beynimize üstünü örtecek fırsat tanımak gerek.

Binlerce kez geçmiş olsun her birinize.
Ya siz sizler ne iyi yürekli ne güzel insanlarsıniz
Nasıl bi kalbiniz var çok cok teşekkur ediyorum
Ben birileri için böylesine önemsenmiş olmam o kadar mutlu etti o kadar güçlendirdi ki

Ağlayarak okudum yazdıklarınızı her kelimeniz icin ayrıca teşekkür ediyorum
Bi şekilde ölmedim hayat devam etti ve iyi ki kurtuldum geçte olsa ordan.
O zamanlar konuşamadım diyemedim zaten kimsem de yoktu dinleyecek el uzatacak..
Dilerim Allahtan sizlerin mutlu hayatları olur,güzel anılari olur

Bu cumleleriniz benim için arkamda bi dağ varmişcasina kendime güvenimi getiriyor.
O denli içten samimilikle yanımızda oldunuzki her yazan kişiden Rabbim ayrı ayrı razı olsun❤
Ve hiçbiriniz sevdikleriniz sevmedikleriniz böyle şeyleri yaşamayın
Rabbim korusun sizleri[/QUOTE kuzummmm canim benim hep burdayım ben sana da söylüyorum iyi olacaksın inşallah çok mutlu olacaksın siz masumdunuz icim daglandi dün geceden beri sizin suçunuz yoktu o zalimler ettiğini bulucak elbette iyi ol çok iyi ol hemde inan saçma sapan yazıyorum farkındayım ama çok dağıldım derinden hissettim çok üzüldüm yaz sende darlandikca bunaldikca biz hep yanınızdayız gelip sımsıkı sarılsam keşke size

Bu konuda ne yaparsınız bilmiyorum ama üniversite okuyup iş sahibi olduğunuz için çok mutlu oldum, eşiniz de engel olmamış bu çok güzel...

Psikolojik destek almaktan korkma.
İyileşmek için gideceksin oraya.
Bende yıllarca gitmedim ve çok pişmanım sonra.

Nefretim öfkem içimde kaynıyordu.
Çok basit saçma şeylere dahi inanılmaz öfke duyabiliyordum.
En kötüsü aşamadığım şeylerde o öfkeyi yönlendirip kurtulmak istiyordum.
Fakat o öfke o nefret kimseye yönlendirilmemeli. Nefret etmek çok yorucu.

Ben ilk gittiğimde konuşamayacak durumdaydım. Hıçkıra hıçkıra ağladım.
Çünkü ilk defa tam anlamıyla hissettiklerimi olduğu gibi anlattım.
Nasıl rahatladığımı anlatamam.
O gücü bulamıyorum kendimde:(
Yok bütün bunlar o kadar ezdiki beni
Bir kişiye anlatamadım
Bu kadarinı bile burda yazdıģım halde toparlanamıyorum..
Birisi bana acıyacak bak ne hayatlar var diyecek diye ödüm kopuyor

Ama evet o nefretimi kusmam lazım bi sekilde
Çok aşiri sinirleniyorum çunkü tahammülsüzüm
Herşeyden herkesten kaçıyorum bu yüzden..
Keşke biraz güçlenebilsem gitsem anlatsam rahatlasam

Oluyor tabi ben mesela çoğunu astım ama hala eskiler arada yokluyor. Mesela bazen kızgın demiri vajinama sokmaya çalışırdı engellerdim bi şekilde ama gecende ve bunun istismar olduğunu buyudukce öğrendim. Gecenlerde bi rüya gördüm demirle tecavüze ugruyordum on gün kendime gelemedim yoksa gercekte de oldu mu bunda diye.

Allah kahretsin oyle insani:KK61:
Insan evladina bunu nasil yapar Allahim..

Psikologa gittin mi Hiç?
Ben gittim 1 defa. Burada yazdığım gibi fazla detay vermeden anlattım.
Kadın bana dedi ki "Yaşadığın şeyler seni zannettiğin kadar etkilememiş. Etkileseydi,kırmızı giyinip,makyaj yapmazdın"
İlk ve son gidişim oldu. Psikiyatriste gidip paşa paşa ilaçlarımı içtim.
Yuhh manyak kadın
Her makkaj yapanin elbise giyenin psikolojisi süper olsaydı
Neyse

Psikologa gittin mi Hiç?
Ben gittim 1 defa. Burada yazdığım gibi fazla detay vermeden anlattım.
Kadın bana dedi ki "Yaşadığın şeyler seni zannettiğin kadar etkilememiş. Etkileseydi,kırmızı giyinip,makyaj yapmazdın"
İlk ve son gidişim oldu. Psikiyatriste gidip paşa paşa ilaçlarımı içtim.

Diplomayı bakkaldan almış heralde :KK57:

Bu konuyu okuyan Sevgili kk 'nin güzel hanımları genç kızlarımız arkadaşlarım nolur içinizde kalmasın paylasin rahatlayin dertler paylaşıldıkça azalır her zaman yanınızda olacağız

Burda kimse kimseyi tanımıyor tek başınıza bunca dert sıkıntı geçmiş başınızdan keşke gecmeseydi ama olan olmuş destek alın yanlış kararlar vermeyin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin

Malesef ki ailemizi ana babamızı secemiyoruz

Destek olan arkadaşlarım sizi canı gönülden kucaklıyorum :KK19:
Hiçbir çocuk kadın şiddetin her türlüsünü asla haketmiyor burdan daha bilinçli daha duyarlı anneler çıkacak buna bende dahil

Bugun ayın 7 si ama:

Şimdiden 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KADINLAR KULÜBÜ :KK31:

O gücü bulamıyorum kendimde:KK43:
Yok bütün bunlar o kadar ezdiki beni
Bir kişiye anlatamadım
Bu kadarinı bile burda yazdıģım halde toparlanamıyorum..
Birisi bana acıyacak bak ne hayatlar var diyecek diye ödüm kopuyor

Ama evet o nefretimi kusmam lazım bi sekilde
Çok aşiri sinirleniyorum çunkü tahammülsüzüm
Herşeyden herkesten kaçıyorum bu yüzden..
Keşke biraz güçlenebilsem gitsem anlatsam rahatlasam

Belki sana şuan yazdıklarım anlamsız geliyor.
Fakat inan bu yollardan geçtiğim için yazıyorum belki faydam olur diye.
Sana bunları yaşatanlar acınacak kişiler sen yada ben değiliz.

Yaşadıklarımdan dolayı dışlanıp ötekileştirildiğim oldu.
Seni anlamayacak insanlar her daim çıkacak karşına.

Ben bugün bas bas bağırıyorum. Acınacak bir çocukluğum oldu. Bundan utanmıyorum.
Ben neden utanayım? Sende utanmamalısın.
Elinde olmayan şeyler yaşadın gördün bunda senin hatan yok.

Güç senin içinde. Aslında farkındasın. Çünkü bilinçlisin. O güç içinde bir yerlerde.
Kendin için hayatın için geleceğin için birşeyler yapmalısın.
Öfke nefret bunlarla yaşamak çok zor.
Onlardan vazgeçmek affetmek demek değil.

Çocuklarımızı çok öpelim,zira öptükçe cennetteki derecemiz artacak...
Bunu biliyorsunuz değil mi sevgili anneler?
Bilelim,hiç unutmayalım,kulakta küpe olsun...

İçim yandı,öyle derin öyle yoğun şeyler hissettimki bu konuyu okurken.
Kendim ailemden hiç çekmedim ben orası ayrı.
Ama okuduklarıma çok üzüldüm,sarılmak isterdim,kalbinize dokunmak...

Ne olursa olsun annedir diyemiyorum.
Hümanist değilim,tüm insanları sevmiyorum.
İblisten bozma bu insan müsveddeleri bebek doğurup "anne" oldu diye direkt kutsallaştıramıyorum..
Umumi tuvaletlerde bebek doğurup atan,çöpe koyanlardan farklı değil burada bahsedilen kadınlar.
Ve ben bunları anlayamıyorum.
"Vardır bir rahatsızlığı,anlamak lazım" demek ihanettir o çocuklara,çocukluklara...

Evladın da anne baba üzerinde hakları var,bu haklar helal edilmedikçe nasıl kurtaracak yakayı o zalimler bakalım.

Affedin demeye dilim varmaz.
Lakin bazen 'birini' affetmek insana kendini iyi hissettirir,üzerinden yük kalkar sanki.
Ama bu 'biri' insanın ana babası ise zorlaşabilir..
Bilemiyorum...çok zor...
Bildiğim tek şey geçmişi unutup bugune,yarına,kendi anneliğimize odaklanmak,daha sağlıklı insanlar yetiştirmek,travmasız,yarasız,sevgi dolu insanlar...
Çocuklarıma sesimi dahi yükseltmek istemiyorum artık!

Allahım tüm zor durumda olan çocukların yardımcısı olsun...

Belki sana şuan yazdıklarım anlamsız geliyor.
Fakat inan bu yollardan geçtiğim için yazıyorum belki faydam olur diye.
Sana bunları yaşatanlar acınacak kişiler sen yada ben değiliz.

Yaşadıklarımdan dolayı dışlanıp ötekileştirildiğim oldu.
Seni anlamayacak insanlar her daim çıkacak karşına.

Ben bugün bas bas bağırıyorum. Acınacak bir çocukluğum oldu. Bundan utanmıyorum.
Ben neden utanayım? Sende utanmamalısın.
Elinde olmayan şeyler yaşadın gördün bunda senin hatan yok.

Güç senin içinde. Aslında farkındasın. Çünkü bilinçlisin. O güç içinde bir yerlerde.
Kendin için hayatın için geleceğin için birşeyler yapmalısın.
Öfke nefret bunlarla yaşamak çok zor.
Onlardan vazgeçmek affetmek demek değil.
Evet çok zor:( her an düsünmek hep kıyaslama yapmak,ben tanımadıģım bir cocuk düstüģünde bu kadar üzülürken kendimin zorla güç kullanılarak bir çok şiddetin yapılmasını anlamlandıramıyorum ağir inanki çok aģir:(

Anlatsam bitecek mi? Bana iyi birşeyler diyeceklermi?emin olamıyorum:(
Çocuklarım var ve hep bu geçmisim yüzünden bir gün aklımı yitireceģimden korkuyorum:(
Başarabilirmiyim bilmiyorum içimden çıkarıp atabilirmiyim hic bilmiyorum..

Cok ama cok tesekkür ediyorum size çokk

Evet çok zor:KK43: her an düsünmek hep kıyaslama yapmak,ben tanımadıģım bir cocuk düstüģünde bu kadar üzülürken kendimin zorla güç kullanılarak bir çok şiddetin yapılmasını anlamlandıramıyorum ağir inanki çok aģir:KK43:

Anlatsam bitecek mi? Bana iyi birşeyler diyeceklermi?emin olamıyorum:KK43:
Çocuklarım var ve hep bu geçmisim yüzünden bir gün aklımı yitireceģimden korkuyorum:KK43:
Başarabilirmiyim bilmiyorum içimden çıkarıp atabilirmiyim hic bilmiyorum..

Cok ama cok tesekkür ediyorum size çokk
Evet bilgece belki anlatsan iyi gelecek değil mi bu kadar içine atmak doğru değil be kardesim yapma eziyet etme kendine belki çok farklı düşünmeye başlayacaksin yardım alsan en azından şu içinde olan büyük dinmeyen fırtına var ya az da olsa diner ha yara kapanmaz da ne biliyim bir yol ıste arayalım bulalım yeter ki iyi olun

Evet bilgece belki anlatsan iyi gelecek değil mi bu kadar içine atmak doğru değil be kardesim yapma eziyet etme kendine belki çok farklı düşünmeye başlayacaksin yardım alsan en azından şu içinde olan büyük dinmeyen fırtına var ya az da olsa diner ha yara kapanmaz da ne biliyim bir yol ıste arayalım bulalım yeter ki iyi olun
Çok büyuk nefretim çok:( hergün büyüyor..bazen unutuyorum ama o zamanlar çok farklı birisi olabiliyorum mutlu ve gülen..ama diğre zamanlar hep mutsuz düsünceli..
Bilmiyorum canım ben burdaki arkadaşlarim kadar güçlu olamıyorum
Belkide bi adım atabilsem gelecek devamı ama o amalar var iste
Ne derim nasıl derim hangi cumlelerle anlatilır bunlar bilmiyorum mesela
Belki biraz daha sonra başarabilirim
Ben daha hiç dogmadım aslinda simdi dogüyorum diyebilirm..

Back
X