- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ben de annesi ahlaksızlık falan yapıyor sandım ne insanlar var yaa giyimi nedeniyle annesinden utanır mı insan...sizin klasınızı sevsinler. nereden giyiniyorsunuz? her gün elie saab abiyelerle mi geziyorsunuz doktor eşi hemşire hanım?
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Siz ciddimisiniz? Keşke annem olsaydı da saçımdan sürüyerek yolda dolastirsaydi diyen insanlar tanıdım. Bence siz anneniz den değil bunları düşünecek kadar okumuş cahil oluşunuzdan utanmalisinizMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor
Bu arada benim babam da yazlikta kisa kollu kareli gomlek altina keten sort, ayagina corap ustu sandalet giyiyor
Bahanesi de seker hastasiyim ben, corapsiz ayagimi vurur, sanki oncesini bilmiyoruz
Ama ne utanicam yahu, guluyoruz sadece, bakimli ve temiz olduktan sonra, gerisi onun zevki... babam benim dovmelerime saygi duyduktan sonra ben onun sandalet alti corabina saygi duymayacak degilim
Guzelce kirmadan tatli tatli konussaniz. Anne burada dedikodu yapiyorlar gelirken biraz daha ozenli gelirmisin deseniz.Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Senin klasin(!)olsun diye yillarca kendinden fedakarlik eden kuafore makyaja giysiye para yatirmayip sana veren o kadin.Ne de guzel kiymet biliyor evlatlar,ayrica bi insan giyimine ozen gostermiyorsa mutsuzdur onu elinden tutup kaldiracak bi el istiyordur hakaret etmek yerine annene manen destek ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?