kiracıydık ev sahipleriyle anlaşamadım ben evimiz var diye köleleri olmamızı istiyorlar çok zor kiracılık ev alcek durumda yoktu o zaman kayınvalidemler falan hiç faydası yok yani paran varsa iyisin yoksa kötüsün cinsinden annemde uzun zamandır diyodu gel evimizde otur boş bırakma bekçilik edersin hem diyodu kabul etmiyoduk en son artık ev sahibi ile ben tartışınca eşime dedim ben bu evde duramam annemlerle gitcem dedim oda beraber gidelim dedi boşanmak istemediği için benim rahatım iyi şuan ama çok karsılıyo ruz benim ailemden biri gelcegi zaman eşimde biliyo boşanmamızı istediklerini o yüzden bana yarancem diye herşeyi yapıyo garibim ama tabi bu durumları görmüyorlar bizimkiler kaçtık ya artık ama herşeyimi yaptı eşim.ara bulmaktan vazgecerim.
anem esimle anlasamayabilir elbett, bu durumu normal karsilarim,
ama benim ve cocuklarimin yaninda esim hakkinda konusamaz, veyahut bosanmamizi istedigini boyle ulu orta beyan edemez, o zaman annem de olsa baya haddi asmis demektir.
esiniz acisindan da neden annenizin evinde oturmayi kabul ediyor anlayamadim. Ben kendisinin yerinde olsam beni istemeyen insanlarin evinde oturmazdim, cocuklarimi da gondermezdim.
Niye istemiyor
Yok kira istemiyorlar abimlerde alt katta onlarda vermiyo ama zaten eve 75 milyar masraf ettik biz parke dolap fayans herşeyi yaptırdık tm ev senin diyolar benim hakkım ev yanio evde nasıl kalıyorsunuz peki
kira falan vermıyormusunuz ,
Zamanında kaçmanız hoş olmamış ama 11 sene geçmiş ve mutlusunuz. Annenizin şuan yaptığı akıl işi değil. Hadi siz eşinizle kötü olsanız, sizi boşanmanız için desteklese anlaşılır da, şuan annenizin tutumu manasız ve şımarıkça... Bir de çocuklarınız varmış. Hala kendi isteklerini, torunlarının anne&babasıyla mutlu bir yuvada büyümesinin önünde tutuyorsa, ben annemle aramıza mesafe koyardım.
Kaç yıl olmuş hala neyin derdinde anneniz anlayamadımki
Boşanıp eve dönünce ne olacakmış acaba?
kocanızı sevmeyen çocuklarınızıda sevmesin ben eşinizin yerinde olsam asla o eve taşınmazdım .
Ne demek beni ve çocuklarımı seviyor neden eşinizi dışlamalarına izin veriyorsunuz ?eşinizi sevmeseler bile saygı göstermek zorundalar
kiracıydık ev sahipleriyle anlaşamadım ben evimiz var diye köleleri olmamızı istiyorlar çok zor kiracılık ev alcek durumda yoktu o zaman kayınvalidemler falan hiç faydası yok yani paran varsa iyisin yoksa kötüsün cinsinden annemde uzun zamandır diyodu gel evimizde otur boş bırakma bekçilik edersin hem diyodu kabul etmiyoduk en son artık ev sahibi ile ben tartışınca eşime dedim ben bu evde duramam annemlerle gitcem dedim oda beraber gidelim dedi boşanmak istemediği için benim rahatım iyi şuan ama çok karsılıyo ruz benim ailemden biri gelcegi zaman eşimde biliyo boşanmamızı istediklerini o yüzden bana yarancem diye herşeyi yapıyo garibim ama tabi bu durumları görmüyorlar bizimkiler kaçtık ya artık ama herşeyimi yaptı eşim.
Yok ara bulmayı falan geçtim. Eşim iyi ben mutluyum deyince bile kızıyo banaAnne haksız neyin kini bu? İnsan evladının huzuru yerindeyse neden yuvasını yıkmak istesin? Eşinizi de ezdirmeyin ara falan da bulmayın konuşmasa da aynı ortamda bulunmalı hayret bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?