Annem boşanmamı istiyo

MarryRoss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
158
139
18
33
Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
 
ara bulmaktan vazgecerim.
anenm esimle anlasamayabilir elbette, bu durumu normal karsilarim,
ama benim ve cocuklarimin yaninda esim hakkinda konusamaz, veyahut bosanmamizi istedigini boyle ulu orta beyan edemez, o zaman annem de olsa baya haddi asmis demektir.

esiniz acisindan da neden annenizin evinde oturmayi kabul ediyor anlayamadim. Ben kendisinin yerinde olsam beni istemeyen insanlarin evinde oturmazdim, cocuklarimi da gondermezdim.
 
kiracıydık ev sahipleriyle anlaşamadım ben evimiz var diye köleleri olmamızı istiyorlar çok zor kiracılık ev alcek durumda yoktu o zaman kayınvalidemler falan hiç faydası yok yani paran varsa iyisin yoksa kötüsün cinsinden annemde uzun zamandır diyodu gel evimizde otur boş bırakma bekçilik edersin hem diyodu kabul etmiyoduk en son artık ev sahibi ile ben tartışınca eşime dedim ben bu evde duramam annemlerle gitcem dedim oda beraber gidelim dedi boşanmak istemediği için benim rahatım iyi şuan ama çok karsılıyo ruz benim ailemden biri gelcegi zaman eşimde biliyo boşanmamızı istediklerini o yüzden bana yarancem diye herşeyi yapıyo garibim ama tabi bu durumları görmüyorlar bizimkiler kaçtık ya artık ama herşeyimi yaptı eşim.
 
Zamanında kaçmanız hoş olmamış ama 11 sene geçmiş ve mutlusunuz. Annenizin şuan yaptığı akıl işi değil. Hadi siz eşinizle kötü olsanız, sizi boşanmanız için desteklese anlaşılır da, şuan annenizin tutumu manasız ve şımarıkça... Bir de çocuklarınız varmış. Hala kendi isteklerini, torunlarının anne&babasıyla mutlu bir yuvada büyümesinin önünde tutuyorsa, ben annemle aramıza mesafe koyardım.
 
Kaç yıl olmuş hala neyin derdinde anneniz anlayamadımki
Boşanıp eve dönünce ne olacakmış acaba?
kocanızı sevmeyen çocuklarınızıda sevmesin ben eşinizin yerinde olsam asla o eve taşınmazdım .
Ne demek beni ve çocuklarımı seviyor neden eşinizi dışlamalarına izin veriyorsunuz ?eşinizi sevmeseler bile saygı göstermek zorundalar
 


iki yorumada katılıyorum
 
Bu kadar kincilik çok çirkin.

Siz boşanırsanız bunun annenize ne faydası olacak ki? Seninle mi yaşamayı planlıyor?

Kaç yıl kirada yaşadım, hiç böyle sorunlarım olmadı. Kaldi ki eşimin böyle ezilip büzülmesine razı olmaktansa ev sahibiyle hırlı gürlü olmayı tercih ederim.
 

ben uzuldum adama acikcasi,
siz esinize kotuluk yapmissiniz,
kactiysaniz birlikte kactiniz, sadece onun hatasi degil ki bu durum.
 
Annen biraz tuhafmis. 11 yillik evlisiniz, çocuğunuz var ve hala bosanmanizi istiyor. Bence normal değil. Boşanıp napicaksiniz. Plani ne sizle ilgili? Sevdiğiniz adami bırakıp baska birini mi bulacaksiniz yoksa ömür boyu yalniz mi yasayacaksiniz?
 
Anne haksız neyin kini bu? İnsan evladının huzuru yerindeyse neden yuvasını yıkmak istesin? Eşinizi de ezdirmeyin ara falan da bulmayın konuşmasa da aynı ortamda bulunmalı hayret bir şey.
 
Teşekkür arkadaşlar yorumlarınıza neden bu evde oturuyoruz iki çocugum var biri taze daha bebek asgari ücretle geçinmek kira kömür alışveriş elektrik su çocugun okulu bebegin masrafları bide diş ten tırnaktan artırdık evin tadilatını yaptırdık bide evim varken onlarda gel evine derken sadece kirada degil ev sahipleri çok zalım misafirime suyum elektrigi me herşeye karıştılar ya tm eşimde bende memur olsaydık yada eşimin ailesinden bi destek görseydik beraber otursaydık mesela ikimiz çalışır bi ev alırdık olmadı öylede elimdeki imkanı degerlendirdim bende. Aşkın gözümü kör ettigi zamanlar bunlar aklıma gelmiyoduki şimdi bazen düşünüyorum bide kira versek nasıl geçincez böyle geçinenlere rabbim yardım etsin diyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…